Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Vērtēs premjera biroja vadītājas rīcību par protesta pārtraukšanu "radikāli”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
PPP>>Orange monk
P
Cienitais es atlausos jus nosaukt vai nu par galigi nekompetentu vai vienkarsi oranza udens lejeju citiem vardiem sakot meli. To ka jaaptur PPP celtniecibas projekti nav mans genialais izgudrojums bet to pieprasa SVF ! Tatad iznak ja jus Orange monk uzskatat sevi gudraku par SVF esam! Vel vairak sakara ar to ka PPP celtniecibas projekti arzemju ekspertu skatijuma ir galvenais korupcijas avots pedejos 20 gadus tad tiesi vai mes spesim apturet tas valsts kases izzagsanas caur siem PPP projektiem SVF un arzemju eksperti spriedis vai mes vispar CINAMIES AR KRIZI vai tikai spelejam teatri!
Asterix
A
Kāpēc bija tikai vārds "Augustovska", bet nebija redzams tel nr? Izskatās pēc iestudētas provokācijas..... moš Aināriņš sūtīja Jurītim sms, nejauši sajauca un parakstījās kā "O", bet Jurītis arī sajauca, saglabāja Aināriņu savā mob piezīmju grāmatā kā "Augustovsku":)
Gints
G
Esmu labs metinātājs/sešu gadu pieredze/,MMA,MIG/MAG,TIG,metinu Al,esmu izgatavojis piekabes,pārbūvējis kravas auto,izgatavojis automātiskas padeves šķeldas apkures katlus/1,5 MW/,dūmu ciklonus,transportierus,graudub torni,hidrocilindrus,degvielas tvertnes untml. Man ir juridiskā izglītība-pieredze krimināltiesībās,kriminālprocesa tiesībās,labi pārzinu administratīvās tiesības un administratīvo procesu,nodokļu tiesības.
Kaupēns
K
Pareizi darītu,ja likvidētu to cirku. No tās muļķošanās valsts kasē nauda nebūs vairāk. Ja es būtu Rīgas policijas priekšnieks, rīkotu operāciju- Ievainotais zvērs-, visus šos cilvēkus aizvestu uz viņu mājām pie ģimenēm vai ja ir kāds bomzis, uz patversmi. Demokrātija nav ākstīšanās un lielmanīga izrādīšanās.
ezis
e
viss viens no kuras partijas izpeld šie iedomīgie , paštaisnie ierēdņi- mednieki, pensionāru un teļšu iemītnieku trenkātāji. Nebūs tādiem vieta valdībā.
anonīmais šakālis
a
Mani interesē Augustovskas motīvi. Pilnīgi stulba rīcība, bet kādi bija motīvi? Kurā partijā viņa ir?
un
u
Augustovska ir jāpadzen.
un
u
Olita Avgustovska no Jaunā laika ir jāpadzen pavisam.
lāsteka
l
Kur, un kas izrok tādas augustovskas. Veismanse ēnā zem Ēģiptes palmām tā sērga piemetusies ne vienam vien plānā budžeta tērētājam.
Orange Monk
O
Trula demagoģija un slimīga apmātība, vienīgais, kāds ir šo tekstu radītais iespaids.
PPP
P
Tatad cienita tauta es gribetu verst jusu uzmanibu uz to ka musu valsti KRIZES NAV! bet ir celtniecibas projekti kurus VALSTS BUDZETS NESPEJ APMAKSAT un kas izsauc to KRIZI! Ja mes rit apstadinatu PPP celtniecibas projektus tad rit ari KRIZE BEIGTOS!
PPP
P
Jo kas tad ir krize? Kada dabas stihija sniegputenis no ka nevar izvairities? Ne krize pienak tad ja kads maz pelna bet nem kreditus un tere vairak neka pelna, agri vai velu pienak krize! Ta ari ar Latviju kad uzpusta trekna burbula laikos valsts saka buvet daudzus megaceltniecibas projektus un tagad vairs tiem projektiem nav naudas un lai varetu finanset so celtniecibu valdiba pacel PVN, pacel citus nodoklus, nogriez finansejumu slimnicam, pensijas! MES KRIZES LAIKA TURPINAM SKERDETIES TAPAT KA TREKNAJOS LAIKOS UN TURPINAM MAKSAT PAR CELTNEICIBAS PROJEKTIEM!!!
PPP
P
Tautai ari vajadzetu padomat un izvirzit prasibas, piemeram loti maz redzu kometaros, vai neredz nemaz prasibas apstadinat visus PPP projektus, vai celtniecibu par valsts naudu, ari SVF ir jaunajas prasibas pieprasijis apstadinat PPP projektus saskatot tur galvenas zadzibas un korupciju. Sajos PPP projektos valsts tere MILJARDIEM LATU ko ka ekonomikas eksperti saka ari ir krizes celonis jo mes terejam vairak neka pelnam!!!!
PPP
P
Cik naivas prasibas Gaikens izvirza, dibinat valsts rupnicas, kad tiesi otradi caur valsts rupnicam jau izzog to valsti, tas pats nesenais piemers ar valsts banku kur BIRKAVS izmantojot savu stavokli izzaga no valsts bankas 2,4 miljonu latu, tatad Gaikenam vajadzetu izvirzit tiesi pretejas prasibas PILNIBA VALSTIJ ATBRIVOTIES NO VALSTS UZNEMUMIEM. Jo valsti jau neapzaga tapec ka bija sads BIRKAVS, Birkavi atradisies vienmer butu tikai valsts banka!!!
x
x
UN KAPEC

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

GAIĶĒNA IESNIEGUMS PREMJERAM

Lūdzu sniegt atbildes uz šādiem jautājumiem:

1.Kālab valdība neizstrādā un neiesniedz Saeimai likumprojektu par ārkārtas ekonomisko situāciju valstī/Krīzes likumu/?

2.Vai neuzskatāt, ka ar šāda likuma palīdzību varētu ierobežot banku patvaļu, netiktu piemēroti līgumsodi par saistību savlaicīgu neizpildi, situācijā, kur debitors nav rīkojies ļaunprātīgi, bet gan ir situācijā, kad nepārvaramas varas/ekonomiskās krīzes izraisīto seku dēļ/ nespēj savas saistības savlaicīgi izpildīt? Vai tas nebūtu taisnīgi?

3. Vai tad, valdībai nebūtu vieglāk veikt dažādus budžeta fiskālās konsolidācijas pasākumus?

4. Vai tad, valdība nevarētu dibināt valsts kapitāla sabiedrības, celt rūpnīcas un tml./ nepārkāpjot Valsts pārvaldes iekārtas likuma 88. pantā noteikto?

5. Vai tad, 10% pensiju samazinājums, turklāt, nesamazinot pensijas, kuras mazākas par 140 Ls, nebūtu tiesisks?

6. Kad valdība pārtrauks lobēt banku intereses un sāks lobēt ražotāju intereses, kad mainīsies valdības politiskā nostāja?

7. Kad valdība aicinās neaizbraukt LR pilsoņus no valsts?

8.Kā var iztikt no GIM pabalsta 40 Ls apmērā?

9.Ko valdība darīs, kad beigsies 100 Ls stipendiātu nostrādātais pusgads?

10. Kad valdība publiski atvainosies pensionāriem par savu prettiesisko rīcību?

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas