Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vērtīgie padomi nav sadzirdēti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Buba
B
Es ar ekonomikas sildīšanu saprotu NEVAJADZĪGO,BIROKRĀTISKO škēršļu (atļauju, saskaņošanu,izvērtēšanu u.t.t. veidā) neatliekamu likvidēšanu.Štatu vietas ministrijās, aģentūrās, jau ir pakārtots jautājums.Tikai gaidīt iniciatīvu no PAŠIEM IERĒDŅIEM būtu bezcerīgi.
Stulbums Finanšu ministrijā
S
Ja kāds grib no nekustamā īpašuma nodokļa iegūt jebkādus papildu miljonus latu, tad ir pilnībā jāpārveido šī nodokļa sistēma. Mehāniska likmes palielināšana tikai vēl vairāk pastiprinās nenormālo sistēmu. Ja šobrīd vieniem par savu māju ir jāmaksā 5 lati gadā, bet citiem par tādu pašu 500 un vairāk lati gadā, tad pēc FM piedāvātās sistēmas maiņas pirmajiem 5 latu vietā būs jāmaksā 10 vai 15 lati gadā, bet citiem par tādu pašu mājokli 500 latu vietā būs jāmaksā 1000, 1500 un vairāk lati gadā.
ģimenes valsts pabalsts
ģ
Vēl jau valdībai ir iespēja naudu ietaupīt! Vēl jau bērniem viss nav atņemts.
Pretspars uzņēmējiem
P
Mēs nedrīkstam valsti nodot uzņēmēju rokās. Uzņēmēji savas peļņas intereses - dabiski! - stāda augstāk par sabiedrības interesēm. Sabiedrībai savas intereses jāaizstāv PRET uzņēmējiem. Tam sabiedrībai ir domāta valsts - valsts ar saviem līdzekļiem izlīdzina sabiedrībā netaisnību un pārmērīgu nevienlīdzību. Tādēļ gavenais uzdevums ir nevis atdoties uzņēmējiem, bet gan veicināt valsts efektivitāti un stiprumu.
Ministry of Truth
M
"Turklāt neviens pie tā nav vainīgs un ne darbu, ne algu nezaudē." Tas gan. LR valdībā ir sasnieguši augstāko NLP iemaņu līmeni. Vai ari cilvēki ir drāžami bezizmērā.
veletajs
v
Jaa, nemaz vairs nerunaa par progresivo nodokli. Ja Dombrovskis taa turpinas, vins pazaudes tautas uzticesanos uz visiem laikiem un tiks izmests vestures meslaine. Viens vien piemers, ka netiek galaaa ar FLiku un Vilniti jau visu paskaidro...... Bedigi Dombrovski, ka tu iznieko tautas uzticibu.
Ance
A
Kas domāts zem "Uzņēmēju kārtotājām..."?
Zagļu banda
Z
Dombrovska valdība apzog zīdaiņus, jaunos vecākus un lielās ģimenes!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas