Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Veselības ministra krēslam atkal jauni kandidāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mikimauss
m
Cienījamie ZZS,varbūt būtu vērts padomāt par Gundara Bērziņa kanditatūru,no zemniekiem jau vien ir nācis,būtu viens pieredzējis finansists Veselības ministra amatā.
Adatiņa
A
Tikai ne Bārdziņu,Liepāju nolaida līdz kliņķim,tagad varēs nolaist visu Valsti! Nē Liepājā naudu lielu summu iztērēja ne tur kur bija paredzēta! Tautas kontrole visu atklāja ,vai tad uz to nevajadzētu skatīties,kādi ir bijuši pārkāpumi?Kāpēc Čigānei tagad visu ko piemēro,vai tad Bārdziņš ir labāks? Nē tikai ne Bārdziņu!
ok
o
Es domāju, ka Bārzdiņš ir ok.
bite
b
ja šis ir šķēles ideju turpinātājs,tad 'īstajā 'vietā,un vēl + jēlā zzs partija
Kozlodojev
K
izskataas peec Škeeles riikojuma , ielikt lielaaku kretiinu, es jau taa domaaju , ka šis postenis zaļajiem buus saskaņojams ar saraiņo , kaa nekaa sheemas krietni iestraadaatas , un Baarbija pati maksaaja par savaam reklaamaam lai tiktu atpakaļ savaa ministra beņķii
super
s
Bārzdiņu par ministru! Ļoti labi, jo Liepājas slimnīcai vajadzīgs spējīgāks vadītājs. Pēdējos gados slimnīcā tika iegrūsts liels finansējums, bet vadītājs nespēja pat panākt personāla cilvēcīgi pieklājīgu attieksmi pret pacientiem. Toties Valsts kontrole tiko secinājusi- nauda izšķērdēta.
dzeris - targash
d
Jā, tur es tev piekrītu.
d
d
Nesaprotu, kāpēc visām kaut cik lielajām partijām jau pirms vēlēšanām nav skaidrs, kurus cilvēkus kurām ministrijām varētu piedāvāt? Paiet vēlēšanas un tad visi pēkšņi kā no migas izlīduši. Ministrus vajag? Oj, jāpameklē. Un tad tik sākas. Katru dienu izvelk jaunu seju priekšā, parāda tautai, paskatās (tad laikam tik beidzot) paši, un saprot - neder. Meklējam tālāk ... Stulbi un nenopietni.
Ieva
I
Kamēr kandidāts nenāks klajā ar konkrētiem skaitļiem par esošo situāciju Latvijas, nevis citu Eiropas valstu (vajagot darīt to, jo tur ir tā) veselības aprūpē, tad pilnīgi vienalga, kas viņš par speciālistu. Un, ja VM pakļautībā esošie statistiķi līdz šim ir dzinuši muļķi, tad tā arī ir jāsaka un jāsagatavo izsmeļošs plāns situācijas kontrolei...Vārdu sakot, lai neatkārtojas sitācija ar Baibu un Lāci: Baiba prasa naudu, Lācis-pamatojumu, Baiba nedod, Lācis nospļaujas.....
XXL
X
Un klanu cīņas veselības aprūpē var turpināties...
targash
t
Pēdējais Rozentāles parakstītais līgums par 200 miļj. vērtu Stradiņu rekonstrukciju vien ir ko vērts. ---------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------- Tas tika saskaņots valdības līmenī un vienīgais, kam radās šaubas bija Einārs Repše un FM (vai spēs tikt galā ar finanšu saistībām nākotnē). Tomēr valdība šo akceptēja un atbildība jāuzņemas Valdim Dombrovskim nebūt ne mazākā mērā.
jjj
j
NH tadam pakim janak uz Rigu un javada vesela industrija ar 3,5 - 4% no valsts kopprodukta?1) vins uz to nebus spejigs un 2) dancos kartejo reizi pa labu piramidu teviem kas vinu bida.
dzeris
d
Līdz šim slimnieku ārstēšana Latvijas medicīnas organizatorus interesējusi vismazāk, medicīna tika mērķtiecīgi iznīcināta, toties gāja vaļā iepirkumi, remonti, creltniecība, utt., visur, kur varēja dabūt kārtīgu "otkatu". Pēdējais Rozentāles parakstītais līgums par 200 miļj. vērtu Stradiņu rekonstrukciju vien ir ko vērts. Slimnīcu vadībā daudz lieku cilvēku, ar lielām algām , dažādas starpniek'firmas, kas sadārdzina gan zāļu, gan pakalpojumu iepirkumus. Nesen kā VK konstatējusi milzīgu izšķērdību un nelikumīgus tēriņus Liepājas slimnīcā, un šis būs tas īstais? Stipri no'zēlojami, ka V, kas pirms vēlēšanām solijas ko tik nereformēt, tagad to visu aizmirsusi, un visu, kur tioešām vajadzīgas reformas, uzgrūž ZZS, kura diezin vai spēs un gribēs ko radikāli mainīt. Un ar medicīnu, pirmkārt, vajadzīga skaidra koncepcija, uz kādu medicīnu mēs ejam - uz bezmaksas, kā Igaunija, vai uz maksas. Patreiz ir totāls bardaks, kas izdevīgs tiem, kas ir pie naudas dalīšanas.
PSKP
P
Svarīgākais, lai izbeidz vienreiz to amatu dalīšanu pēc partuju piederības.
komēta
k
Nu ielīdīus viņš tai amatā, paspīdēs gadu, divus vai trīs. Un ko pēc tam?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas