Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Vešņakovs: Latvijai nav tiesību nosodīt Krieviju, vizīte Maskavā notiks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nemodris
n
Man riebjas ka te tiek uznjemti ciriliskie raksti krievu valodaa. pilniigi nesaprotu, vai tur nav Latvija? Esmu ASV un skatos,
Ilmārs
I
Zatleram Maskavā būtu jāuzmanās. Un īpaši no tējas dzeršanas. Tēja ar poloniju - Krievijas diplomātijas jaunā seja!
Arturs-pensionars
A
Kada vizite,vai te visi aptaureti?Robeza ir jasledz,neviss vizites jataisa.
Natalija Drakam
N
Drak, Drak ti durak ! Jāšaubās , vai tev vispār ir izglītība....Varbūt tik tāpat vien divām augstskolām cauri izskrējis vai uz trepītēm pasēdējis....Tas , ko tu driķelē nemaz neliecina, ka esi inteliģents un gudrs. Neviens patiesi guds cilvēks nelielās un neplātās. Divas izglītbas, bet raksti kirilicā !!! Latviski neproti !!! Ja esi patiess krievs, kāpēc nedzīvo mīļotajā Krievzemē ??? Atbildi ! Kāpēc tu dzīvo valstī, kuru nemīli ?!
par Latvijas Krievijas attieci
p
Ceru, ka šis Krievijas vēstnieka izteiktais aicinājums liks ārlietu ministrijai un arī prezidenta padomniekiem saprast, ka kopš Latvijas iekļaušanās ES, tai būtu jāisteno šīs organizācijas principi, kas paredz, ka cilvēciskas intereses ir prioritāras uz vēsturisko notikumu balstīto emocionālo noskaņojumu, un ka pašu Latvijas iedzīvotāju interesēs būtu uzsākt divpusējas Latvijas- Krievijas attiecības tāpat kā to īstenoja Francija attiecibā uz Vāciju.
oboldjetj
o
"Krievija rīkojusies tieši tāpat kā pirms 18 gadiem atzīstot Latvijas neatkarību" - tas bija domaats ironiski?
Mahmuds
M
Nu esmu bijis un apskatījis. Tiesa, ne Chinvali, bet Džoharu. Krievi to bija apšaudījuši pat ar taktiskajām raķetēm, par visa veida bumbām pat nerunājot. Un ko Vešņakova kungs saka par gruzīnu ciemiem Dienvidosetijā? Tos arī ir izlaupījis un nodedzinājis Saakašvili?
Ilmārs
I
Latvija, stāvi pie ratiem!
Ilmārs
I
Tuvāko vienas-divu dienu laikā arī Baltkrievija atzīšot Abhāzijas un DOsetijas republikas.
pamela
p
Pēc jūsu teiktā,DARBS AR JUMS IR TIKAI PSIHIATRAM.
Konstantins Goldmanis
K
Žēl Vešņakova. Es viņa vietā lūgtu polītisko patvērumu, piemēram, Latvijā. Nevis izdabātu slepkavām, indētājiem, naida sējējiem. Tas būtu cilvēka cienīgs solis. Jaunā Krievija sāk stipri līdzināties nacionālsociālistiskajai Vācijai.
Juris Balodis Amerikaa
J
Maskava tikai saprota varu. Maskavas vara viri ir lielako dalu huligani un kriminali. Ta ir vienmer bijis. Vis ko Latvija var ceret kad NATO un Amerika atbalstis Latviju ekonomiski un miltiariski. Nebut slikti ja NATO F-18 kara lidmasinas daudzuma ierastos Baltijas valstis atgadinat Putinam kad Latvija nav Gruzija. Ceresim labako.
Ko Latvija var nosodīt
K
mīļa jauka zeme Bet latviešu tautai ir tiesības špļaut tev acīs un kakāt uz tava kapa, kā uz mūsu dēlu kapiem LIKA!!! spēlēt futbolu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ļipmani........
Denis
D
Я тебя каждое второе слово “smirdi” еще бы ты же в свинарнике живешь.. У таких как ты единственная белая полоса в жизни это туалетная бумага и то не на долго. Не осуждай тех людей у которых есть собственное мнение, свинобыдло.
Denis
D
Я тебя каждое второе слово “smirdi” еще бы ты же в свинарнике живешь.. там же где жрешь и срешь. У таких как ты единственная белая полоса в жизни это туалетная бумага и то не на долго. Не осуждай тех людей у которых есть собственное мнение, Свинобыдло.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Zatlers "stingri" nosoda Krievijas lēmumu

80% Latvijas iedzīvotāju uztrauc konflikts starp Gruziju un Krieviju

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas