Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Vešņakovs: No jaunās valdības atkarīgs, vai Latvijas un Krievijas attiecības attīstīsies vai tiks bremzētas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
spēļu lācīši?
s
vai bremzēs kamēr paši tiks valdībā?
w
w
Vešņakovs jau iejaucas, būtu muti aizaisījis
sociāldemokrāts
s
Man gan nav nekādu histēriju ne pret SC, ne Krieviju, bet uzskatu, ka baigi jau krieviem pielaizīties jēgas nav, jo Krievijas apetīte ir neizmērojama. Līdzīgas dziesmas tika dziedātas pirms vēlēšanām Ukrainā - "Ja būšot Janukovičs, būšot leiputrija "
ANDRIS
A
Kāda būs jaunā valdība, tādas arī būs attiecības ar Krieviju, tā Vešņakovs. Vienalga kāda valdība būs, ar tādu arī sadarbosimies, tā Gārbere. Vai jūtat ATšķIRīBU šo Krievijas un ASV vēstnieku attieksmē pret Latviju?
LATVIJAS DEOKUPACIJAS PARTIJA dazi
L
1 Saraut attiecibas ar Krieviju, izraidit Krievijas vestnieku, atsaukt Latvijas vestnieku, apmeram pec ASV un KUBAS piemera, aizliegt turistiem braukt uz Krieviju, parkapuma gadijuma tiesa un cietums. 2 Izskatit visus PSRS iebraukuso okupantu pilsonibas pieskirsanas lietas un izraidit uz etnisko dzimteni visus kas ir pretvalstiski noskanoti. 3 Pie tadam darbibam varetu pieskaitit piemeram komunistu-ekstremistu balaganu 9 maija, vai darbosanas naidigas Latvijai organizacijas ka SC. 4 Pie valsts gravejiem pieskaitit ne tikai pretvalstiski noskanoti iebrauceji no bijusa PSRS bet ari vietejos zaglus kas pedejos divdesmit gadus nozagusi visu ko mes nopelnijam. 5 Pienemt likumu kas korupciju pielidzinatu valsts pamatu grausanai un valsts nodevibai un attiecigi piemerot pat nosausanu ka tas ir Kina. 6 Pienemt grozijumu konstitucija ka valsts budzetam ir jabut sabalsansetam un deficits var but ne vairak ka 2,5%. Tie ir dazi no piemeriem.
attiecību jaunais sākums
a
BNS, 2011. gada 21. maijs 18:21 Krievija uzstāj, ka Latvijai un Igaunijai ir jāizpilda starptautisko organizāciju noteiktās rekomendācijas par krievvalodīgo minoritātes tiesībām uz savas dzimtās valodas lietošanu šajās valstīs, sestdien paziņoja Krievijas ārlietu ministrs Sergejs Lavrovs.
Jānis
J
Cerams ka tās tiks bremzētas. Visa sadarbosanās ar Krieviju 20 gados ir bijusi vienpusēja kur ka parasts visas mācības un diktāti ir nākusi no Maskavas. Ieskaitot Abrenes atdosanu. Kā logiski to visu var izskaidrot ka Krievija ka demokrātiska valsts uzvedās ka impērialistika diktatoriska valsts., nemaz nerunajot kavina rīkojās Gruzijā, un Ukrainā. Kāda uzticība var būt ar tādu valsti.
Latvietis>>Vesnjakovam
L
20 gadus Latviesi un krievvalodigie dzivoja miera, bet tas jums izlikas par maz, jus Latvija iebraukusie krievi sagrabat varu Riga, mes latviesi klusejam. Tagad krievvalodigie ar Maskavas kabatas partiju SC un balsu zagli Zatleru gribat sagrabt varu Saeima! bet tadu partiju LATVIJAS DEOKUPACIJAS PARTIJA negribat? Visu Latvijai jums izliksies labais policists bet mes busim sliktie policisti..
ubis
u
SC partyija nav bijusi valdiba un labas atiecibas starp Latviju nn Krieviju ir izveidojusas bez SC, taas nozime, ka SC nevajadzetu nekada gadijuma nemt valdiba, kamer SC nav izpildijusi pamat nosacijumus, atzinusi un nosodijusi Latvijas okupaciju un piekritusi tam, ka visas Latvijas valsts skolas bernu apmaciba ir janotiek valsts valoda-latviesu valoda,ka tas notiek visas civilizetas Eiropas valstis.
nē, paldies !
n
Esam jau krievu apkampienos bijuši -- kā caru, tā komūnistu, tā krievnacistu. Ar to pietiek uz visiem laikiem.
Ivars
I
Vēl viens iemesls rūpīgi pārdomāt, cik prātīga un ilglaicīga ir ekonomisku sakaru intensivēšana ar Krieviju. Kura vēl valsts ir tik nepastāvīga, untumaina un, pats galvanais, tik lielā mērā saimniecisko sadarbību piesaista politisko attiecību klimatam? Un tas ir vēl viens iemesls, kādēļ Latvijas uzņēmējiem vajadzētu ieguldīt Eiropā konkurētspējīgu produktu un pakalpojumu radīšanā, nevis saimniekot pēc motīva „gan jau kaut kā, Krievija jau jebkurā gadījumā nopirks…“
Arķoms---->Vešņakovs
A
No jaunās Krievijas valdības?
nu jā
n
Draudi un šantāža. Tipiska Putinistu ārpolitika.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas