Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Vešņakovs: sarunās par vēsturi rasta pareizā atslēga un tonalitāte

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alberts
a
Jēga šīm "sarunām " ir tikai viena - labak runat neka kauties!Pie kopšsaucēja tapat nekad nenonakt.
lūriķis
l
Kā teic viens gudrais-vēsture visgrūtāk prognozējamā zinātne....
Ieva
I
Vēsture ir vēsture un, kad sāk vērtēt pareizi bija konkrētie notikumi, vai nepareizi, tā vairs nav vēsture!
Berta
B
Ko nozīmē: "dažādā izpratne par kopīgo vēsturi" ??? Fakts ir fakts, un izpratnei te nav nekādas nozīmes. Krievija kā visas impērijas ir un būs agresīva.
RE
R
SARKANFASISTU NOZIEGUMI PRET LATVIJU NAV AIZMIRSTI !!!! NEVIENS NAV AIZMIRSTS , NEKAS NAV AIZMIRSTS
lūriķis
l
Runājot par fašistiem=komunistiem un to tiesāšanu neaizmirsti komunistisko Ķīnu,kuram pietiks spēka cilāt jautājumu šādā pavērsienā?
aaa
a
Biedrs Vešņakovs visžēlīgi paglaudīja galviņu "tupajiem viensētniekiem", Kāda laime!!! Nu mūsu Maskavā braucēji varēs lēkāt no priekiem un gatavot Kremlim nākamo iepriecinājumu.
Jonis
J
Nu to vai ir pareizā atslēga atrasta vai nav, mēs redzēsim pēc rezultātiem.
Tikai
T
tad, kad fašisms=komunisms tiks atzīts, varēs sākt runāt par detaļām...Kamēr Putins pie varas, tas nenotiks, bet tas, ka vispār tas noteikti notiks, nevienam NAV ŠAUBU.
antikomunists
a
Kljuuda ir Putirashkas meegjinaajumi pamaaciit kaiminjus kaa jaadomaa. Otra kljuuda - atrunas "tagad nee, jaagaida". ir tacu skaidrs, ka Kremlja punduri nekad nbuus gatavi runaat par PSRS noziedziigo reziimu.
antikomunists
a
Kljuuda ir Putirashkas meegjinaajumi pamaaciit kaiminjus kaa jaadomaa. Otra kljuuda - mulkjiigas atrunas "tagad nee, jaagaida". ir tacu skaidrs, ka Kremlja punduri nekad nbuus gatavi runaat par PSRS noziedziigo reziimu.
Dr.xy
D
Launuma Imperijas parstavim Latvija: nav vajadzigas "komisijas" lai diskutetu par to kurs izdomaja riteni.Un tiesi tas pats attiecas par Latvijas Valsts okupaciju,latviesu tautas masveida iznicinasanu un genocidu.Tas viss jau sen ir starptautiski pieradits un atdzits. Vieniga "diskusiju" tema ir kompensacijas summa,kuru Launuma Imperijai ir jamaksa.
ss
s
Ne jau nu tu būsi tas, kas mūs mācīs dzīvot, tieciet galā ar savām problēmām un ja nepatīk brauciet mājās un tur balsojiet gan par vietējo gan valsts varu.Laimīgu ceļu.
!
!
Doma tāda: Vilis Lācis sarkanos uzņēma likumīgi, bet sarkanie jūs izvaroja mazāk sāpīgi - lēni un ilgstošā laika posmā. Par to Kononovam vēl viens neatkarīgās Krievijas apbalvojums (nez kādēļ PSRS vārdā un vietā).
Gunārs
G
Onkulīt! Pirms ver vaļā liekulīgo mutīti, lūdzu atņem savus izdalītos Rašas vadības apbalvojumus civiliedzīvotāju slepkavam Kononovam. Šīs mēsls par noziedzinieku ir atzīts ar starptautiskas tiesas spriedumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas