Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Vētrā cietušie: "Virs galvām mums plikas debesis un ūdens gāžas dzīvokļos"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LIA
L
Respect mūsu stulbajai valdībai - pēdiņās!!! Vai tad tiešām nevar atbalstīt šos nabaga cilvēkus. Kauna nav. Liekuļi un nejēgas.
kos
k
jumtu vējš aizsviedis aptuveni 200 metrus. Mums virs galvām ir plikas debesis .... vot, šo nesaprotu, vai tad griestu nemaz nav? Kas tā ceļ mājas! otrkārt, tur vētras ir bieži, varbūt tomēr vajadzētu apdrošināties? tagad gaidīs naudu jaunam jumtam no pašvaldības, tā no valsts līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem, kur ir arī mani nodokļu santīmiņi, kaut gan savu īpašumu jau reiz apdrošināju. un nu nodokļu maksātājiem ir otrreiz jāmaksā par tiem, kas neapdrošina savu mantu. Tā tam nevajadzētu būt.
balsojietparmums
b
jumtus varētu salabot ari par priekšvēlēšanu naudu :-)
vajag
v
painteresēties---kādiem mērķiem tad tiks izmantota Valsts piešķirtā nauda šiem gadījumiem---pašvaldības kantoru prēmēšanai vai!!!!!!???????
rūpeklis
r
un ko tad apdrošinātāji, tie nevienam neko nemaksās?
elektrikis
e
Elektribas generatorus izmanto visur pasaule ari Latvijai nevajadzetu but iznemumam. Piemeram 1000w generators patere benzinu mazak neka mopeds, bet teoretiski pietiek 10 simtsvatu spuldzu , ja perk tad labak 3000w generatoru kas var pavilkt ledusskapi, vairakas lampas un elektrisko tejkannu, vai mikrovilnu krasni. 3000W generators patere benzinu ka motocikls. Ja perk generatoru tad cilvekiem vajadzetu izveleties modeli kur atseviski motora ir ella un benzinbaka tikai benzinu jaielej. Lai atruma kad pazud elektriba vel nav jakepajas ar ellas maisisanu ar benzinu. Generatori ir iedarbinami manuali ar roku un parasti loti viegli iedarbojas, bet ja cilvekam ir pietiekosi naudas var pirkt 5000w generatoru kas bus iedarbinams ar starteri ka automasina.
vētrā cietušajiem
v
nu sorry, divās dienās pat pēc ASV Katrīnas tur neviens nevarēja tik ātri jumtus salikt atpakaļ un cilvēki vispār dzīvoja teltīs. nevajag cerēt uz neiespējāmo.
Vilis
V
Kādi pēdējā laikā celtnieki, tie jau māk tikao tāmi saskrūvēt, bet kas reālistrādā, puse izbijušie no ''Sķirotavas u.t.t.
vairovics
v
nu kad es mācijos būvniecibu pie tēva, viņš vienmer teica ka halturet nedrikst, ja pac 20 gadiem māja sabruks, vienalga taču var noskaidrot iemeslu, uzzināt kurš cēlis , ieskaitot lidz murnieka ķieģelim un amatnieka naglai. atiecigi ja dikti gribas var piedzit zaudējumus no tā kas naglu neiedzina kur paredzēts, vai pat slepkavibā apsūdzēt. bet tas jau bija vecos labos krievu laikos. kopš tā laika neviens ne par ko neatbild un skat kur rezultāti. tas nav 5 limeņa tornado, tā ir tikai vētra un jumtu jau nav, postijumi ka bail. tā ir 100% celtnieku vaina, viņiem ar butu jāmaksā no savas kabatas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas