Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

VID atvainojas nodokļu maksātājiem par datu noplūdi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
XAU
X
Es arī ļoti atvainojos par nesamaksātajiem nodokļiem :)))
Oskars
O
Kam no tās atvainošanās būs labāk???? Kad apcietinās vainīgos??
!
!
Vispār ir skaisti. Jau tā uzņēmēji saka, ka ārzemēs labāk neteikt, ka uzņēmums ir no Latvijas. Apšaubīs uz līdzenas vietas darbaspēka kvalitāti un zināšanas, uzņēmuma spēju ilgstoši turpināt uzņemtās ražošanas un servisa saistības utt. Jo valsts politikāņi - nasingspešali nupat ir nospēlējuši arī pēdējās tēla atliekas un sataisījuši parādus nākošām paaudzēm. Klāt vēl nāk frāzes no iekšām par to, ka uzņēmumiem būs jāpierāda, ka tiem VID EDS datu noplūdē nodarīts kaitējums. Varbūt tāda neesot. Vai uzņēmējam, kam ir partneri ES valstīs, tagad tiem stāstīt, ka šajā valstī arī biznesa datu noplūde ir nasingspešal? Absurds.
icash
i
"VID apstiprina drošības incidenta faktu, kura rezultātā daļai EDS esošajiem un uzglabātajiem nodokļu maksātāju datiem piekļuvušas trešās personas. " "Daļai" - vai tas ir taisnīgi pateikts? :) Man gan liekas, ka nokačāti tika prakstiski VISI dati (izņemot ļoti nesenus), par visu valsti. Viens cits jau rakstīja - pēc numerācijas viņam dokumenta ID bija ~ 7.5+ milj., tieši pie beigām sanāk.
Skaistule
S
Kā svētdienas vakars - tā skandaloza informācija. Un nekas, - visi sēž savās vietās. Tik satrunējusi sistēma, ka pārņem šausmas - vai tas VISS notiek mūsu valstī. Tā iet, ka skroderīši ieņem amatus, par ko nav nekādas jēgas. Tādi skroderīši, šoferīši ir visās vietās. Draugs drauga galā. Rads rada galā. Bēdīgi.
kaka
k
muahahaha, ceru kaklienti arii tiks cauri ar atvainoshanos nevis ar uzreekjinu.
hosa
h
Šādos gadījumos civilizētās valstīs atvainojas premjerministrs un sniedz absolūti nepārprotamas GARANTIJAS,ka nekas tāds vairs neatkārtosies,pilsoņu sensitīvu datu drošība turpmāk būs acuraugs.
ciniķis
c
Ir jautājums - vai vismaz sisadmins un atbildīgās amatpersonas dabūs kādu sodu, nolidos no amatiem vai kā? Spriežot pēc tā ar kādu formulējumu VP uzsāka kriminālprocesu "ielaušanās datorsistēmā", tad šis kriminālprocess ir kā radīts, lai atmāzētu amatpersonas un novērstusabiedrības uzmanību no tām. Vainīgie izrādīsies nevis tie, kas radīja šo sistēmu, bet tie, kas nokačāja infu no tās, un arī tad ne visi - tikai "svešie". Tie, kas kačāja un izmantoja "sankcionēti" t.i. ar VIDa ziņu, tiem nekas nebūs:)) Ek, ka vajadzētu te slīcināšanas imitācijas metodes nopratināšanās, ui kādi fakti un faktiņi atklātos:))
leedija
l
Vairs nav komentāru..gatavojos tiesai, jo mana uzņēmuma dati ir publiskoti un ir pamats aizdomām, ka konfidenciāli dati nonākuši konkurentu rokās. Pieprasu konkrētu ierēdņu saukšanu pie atbildības nevis VID kā institūcijas sodīšanu.Un arī kompensāciju saņemt vēlos no konkrētiem personāzīem, kas ir atbildīgi par šo lietu. Tiksimies tiesā..
Elizabete
E
"Auditus veicis SIA "KPMG Baltics". Kopējās pakalpojuma izmaksas ir gandrīz 46 000 latu. Tad jau tie 46000 būs jāatmaksā atpakaļ, ja tik primitīvu kļūdu nemanīja.
lauķe
l
To savu atvainošanos VID var pakarināt vienā vietā uz nagliņas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas