Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

VID deklarācijas ļāvis labot, visticamāk, Lembergam un Kavacam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
VĪTOLIŅŠ
V
ĻOTI GRIBU ZINĀT,VAI KNABA DARBINIEKI IR GRIEZUŠIES VIDĀ AR LUGUMULŪDZU ĻAUT MUMS IZLABOT NEPAREIZĀS DEKLARĀCIJAS? VAI TO VIŅI IR DARĪJUŠI? DOMĀJU,KA NĒ,BET TOMĒR ATBILDIET,JA KĀDS KO TĀDU ZIN.
@
@
Smagos noziegumos apsūdzētais atkal raksta. Kamēr nebija nekas jālabo, kliboja Dziesmu svētku gājienā. Bail, ka par viņu aizmirsīs.
Riko
R
Un miets ja nelien zemē Tad nevajag to dzīt Un nedariet to šodien Ko izdarīt var rīt (Cita versija)
lno
l
Jūs tur uzrunā, esiet vērīgāks. __________________________ Nu to var darīt saprotamā veidā, lai nepārprastu ne tika es, bet arī citi. piem. Žuks to uzskata par manu uzbraucienu. sev. Kas jums traucē pieņemt savu niku? Kas attiecas uz auto pārdošanu un pārreģistrāciju, tad manuprāt tieši reģistrācijas atlikšana uz vēlāku laiku liecina par padomiskām tradīcijām - visu darīt pavirši kā pantiņā: Ja miets nelien zemē, Tad nevajag to dzīt! Jo kādēļ darīt šodien, Ko izdarīt var rīt? Neskaldīsim matus:)
Econ
E
Manuprāt, ar to, ka VID augstā amatā tiek apstiprināta persona, kurai ir atņemta pieeja valsts noslēpumam, kā arī ir bijis piemērots aizdomās turamā statuss finanšu noziegumos, jau tāpat viss ir izteikts. Nav jau ko noliegt arī šie gadījumi (institūciju, kuru uzdevums ir apkarot korupciju, vājināšana) sniedz diezgan lielu ieguldījumu Latvijas starptautisko reitingu mazināšanā, par kuriem pirms kāda laika tik nopietni un bažīgi izteicās augstas Latvijas amatpersonas, jo tas viss rada iespaidu (un varbūt ne tikai iespaidu), ka valstij vienkārši nevar uzticēties. Var jau būt, ka arī KNABā ir novērojami pārkāpumi, tad arī vainīgos ir jāsoda, taču pašreiz liekas, ka no VID puses (kas īstenībā pēc būtības ir tikai nodokļu iekasēšanas iestāde un tai nebūtu jāapkaro korupcija) tiek veikts mēģinājums izdarīt spiedienu uz atsevišķiem lēmumu pieņēmējiem, kas manī savukārt rada aizdomas par šādu darbību pamatotību un īstajiem nolūkiem (iesaistīto vēlmi kaut ko noslēpt, piemēram). Šādas taktikas (jāsaka gan - tās ir visai primitīvas) bieži tiek pielietotas Austrumāfrikas nabadzīgākajās valstīs (kur korupcija "plaukst un zeļ"), tieši tādēļ arī tur daudzas valsts funkcijas veic ārzemju kompānijas (varbūt ir laiks arī Latvijai nodokļu un nodevu iekasēšanu kā pakalpojumu nopirkt no kādas ārvalstu kompānijas, tāpat arī amatpersonu deklarāciju pārbaudi - tas varētu būt mans priekšlikums LDDK).
krūmubeka
k
Savā ziņā pat labi, ja latvju tautai ir iespēja ieskatīties savā sejā. Jo viss taču vienkārši- ko vēlējāt to saņēmāt. Ja nav īstie ievēlēti, tad ejiet ielās un dariet ! līdz vadoņos ir tie kam uzticaties. Bet, kamēr piketos sanāk pāris simti , it nekas nemainīsies. Re, Francijā regulāri ir streiki ar simitiem tūkstoš cilvēkiem, kāpēc ne šeit? Kalpu gēns traucē, jeb tomēr esam labi iekārtojušies? Demokrātija nozīmē Piedalīties! Iet partijās, organizācijās, NVO, iet ielās, ja vajag.Un spiest, presingot savus pārstāvjus.Kuri, ja kāds aizmirsis, gan bikses gan pienu pērk par Tavu naudu, Latvijas pilsoni. Arī tās ministru un padomnieku naudas ir Tavu nodokļu lati. Tad mosties un pieprasi atskaiti par savu naudu!
Cien lno!
C
Jūs tur uzrunā, esiet vērīgāks.
ZBL
Z
Šodien par komunistu poļitruka advokātu un VID balinātāju kārtējo reizi uzmetās ziņu aģentūras čeka darbinieks Zanders. Jautājums Jums Zander, vai poļitruks sēdja cietumā 2003. un citos pieminētos gados. Vai Kavacis arī ir atradies cietumā? Vai komunistu poļitruks vispār iesniedza deklarāciju , kad sēdēja?
lno
l
lno » zvirbulēns » Žuks 18 13.10.2008 20:54 Šis nav mans teksts. ko darīt, ka mani ta iemīļojuši:)
c. desa
c
... nekādas ticības VID'am :/
dzeris- dzeri ,aizveries
d
Tu, laikam, neesi lietas kursā - Ļistjevu noslepkavoja pēc tam, kad viņš aizgāja pie Sončika un lūdza palīdzību un apsardzi, ko viņam nedeva. Dīvaina sakritība nē? Tev tāds interesants niks - "dzeri, aizveries", jūs tur visi tai TPJO tik asprātīgi?
Dzeri aizveries
D
Atkal mels niekus. Liscova slepkavību, kas izmeklēja'un tipa turpina izmeklēt, vai tik ne prokuratūra?:)) Vaškeviču neizdevās neitralizēt, ar visu to, ka 24 stundas diennakstī vēroja darbonīši, pielika apsardzi, netika klāt, sāka Balticovu šūt klāt, arī to pašu deklarāciju.... Nu un, kurš tagad kuru piesedz...
Miers
M
Šo cilvēku dzīve.. vai par to vajadzētu uztraukties, sevi gandēt? Viņu grēku piķis jau tagad klājas pār pašiem, pār viņu paaudzēm, ...kamēr bauda ,...baudas smiltis iztek caur pirkstiem.. ātri, ļoti ātri.. Darbos ir alga, un bez nožēlas nav šodienas, bez piedošanas nav nākotnes. Kas gan var būt briesmīgāks par šo ļaužu pēdējām dienām? Lūgsim viņiem atklāsmi un saglabāsim sevī Mīlestību. Sārņi pazudīs, un Latvija būs patiesi brīva, kā cilvēks elpo, tik brīva cik to vēlamies no Sirds!
Lāpītāja.
L
Nu jā,nemaz nevajag Orvelu,ir vēl senāki izteikumi, kas raksturo šo situāciju: Kas atļauts Jupiteram,nav atļauts vērsim.Kurš ir kurš spriediet paši.
krams
k
reiz 92, gadā bija ideja izveidot Ventspilī sabiedrisku atbalsta punktu grūtdieņiem, narkomāniem, bezdarbniekiem,tomēr pašvaldībā, privāti, pateica- un kas no tā mums? Ko jūs variet maksāt? Jo kooperatiivi par telpām dod vairāk, paši saprotiet.. "... Un tā tas turpinājies, veidojot ventiņu lepnību.. no Trubas naudas.. bez jebkāda sakara ar Lebergkunga saimnieciskumu, ..kalpīga lišķība uz glauna bruģa- tā ir Venstspils 'īstenība".Un neviens man nespēs to atspēkot, jo mana ģimene tur gadiem dzīvojusi., nu paldies ,Dievam, prom. Varbūt, jums ventiņi ,reiz apniks dziedāt verga meldiņu, un būs dūša pateikt kā ir patiesībā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


VID: KNAB rīcība ir tipiska reakcija

Kārlis Kavacs: Ierēdnis - miljonārs

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas