Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

VID ģenerāldirektora amatam virzīs Jezdakovu

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektora amata konkursa komisija ir nolēmusi atzīt par konkursa uzvarētāju pašreizējo VID ģenerāldirektora amata pienākumu izpildītāju Neliju Jezdakovu. Finanšu ministrs Einars Repše (JL) virzīs viņas kandidatūru balsojumam valdībā. Konkursa komisija viņu atzina par labāko kopumā 13 kandidātu vidū.

Vaicāta, vai N.Jezdakova ir piemērota VID vadītāja amatam, ņemot vērā neseno nesankcionēto datu noplūdi no VID Elektroniskās deklarēšanas sistēmas, Finanšu ministrijas preses sekretāre Baiba Melnace Dienai norādīja, ka prasīt atbildību no N.Jezdakovas par notikušo nevar. Lai arī N.Jezdakova pildīja VID ģenerāldirektora pienākumus laikā, kad notika datu noplūde, tās bija tikai sekas cēlonim. Kļūda sistēmā radusies laikā, kad N.Jezdakova dienestu nevadīja, norādīja ministrijas pārstāve.

Konkursa komisijas vadītājs bija finanšu ministrs E.Repše. Konkursa komisijas sastāvā darbojās Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretārs Mārtiņš Bičevskis, FM valsts sekretāra vietniece budžeta jautājumos Baiba Bāne, FM Administrācijas vadītājs Ilgonis Gaugers un finanšu ministra padomniece valsts pārvaldes reformu un vadības jautājumos Baiba Fromane.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas