Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

VID informējis premjeru un ģenerālprokuroru par, iespējams, nelikumīgu KNAB žetona izmantošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mērglis
m
uzreiz juutams , ka atjaunojas amatpersonu interese par KNABa šefa izveeli , punkts viens: katraa gadiijumaa tas nevar buut no esošajiem KNAB darbiniekiem , punkts divi : jaapieliek visi speeki lai pieraadiitu savu taisniibu, sekoši :derees jebkurš čekistu paņeemiens lai patreizeejo KNABa kolektiivu nepaartraukti un sistemaatiski apmeetaatu ar dubļiem , rezultaataa buus deriigs jebkurš cits no jefiņiem kurš pieteicies konkursam , tikai ne Juta Strīķe...
c. desa
c
baltiem diegiem tā ziņa šūta, Sportam iedvesma izčābējusi
aa
a
njā, turpinot klusā un dzera domu, var jau gadīties, ka zināja, ka šis Liniņš ir tās Liniņas vīrs, un nolēma izmantot situāciju.
Juris
J
Un stāsts par džipu arī diezgan apšaubāms. Kāpēc lai remontētu sisto džipu Amerikā? Tur tas noteikti maksā dārgāk, nekā Latvijā, pie kam vēl nodokļi ievedot Latvijā lielāki jāmaksā. Nu neticu tam stāstam, sorry.
drakons
d
KNAB kā iestādē šādas lietas nav iespējamas, jo tajā strādā visgodīgākie pilsoņi Latvijā, kas savus kredītus ir ņēmuši, savas mājas ir cēluši un savus nekustamos īpašumus ir pirkuši par savu algu un mantojuši no savām vecmāmiņām. Šī ir kārtējā provokācija, kuras mērķis ir nomelnot KNAB un Jutu Strīķi, lai viņu neieceltu par KNAB vadītāju. Gods pār varu!
dzeris
d
Austris Liepiņš ir vai nu idiots, vai provokators, pēkšņi KNAB darbinieki sāks žetonus zaudēt vai izmantot noziedzīgās darbībās, vai tik tur nav kāds sakars ar iespējamo kredīta saņemšanu, kuru KNABs var traucēt "apgūt"? Jāgaida, kas vēl tūlīt tai KNAB atklāsies, vienmēr jau var atrast kādu, ko var nopirkt vai iebaidīt.
Krā-krā
K
Brāķa sižets. Kiršblata brālis, tas, kas policists, brālim piegāda apšaubāmas kvalitātes ''ziņas''. Tā nav tālu, līdz puiši iebrauks grāvī. Viens izmanto dienesta stāvokli, lai pludinātu jaunumus, otrs - izmanto sabiedrisko TV, lai atražotu blēņas. Tikai viens jautājums - kam tas ir izdevīgi...
Pārdomas
P
Manī izraisa pārdomas atsevišķu augstu valsts amatpersonu ieteikumi būt vienotiem šajā grūtajā laikā; strādāt visiem kopā. Ar ko man būt vienotam (un te es pārskaitu prātā kandidatūras) un kas tie par darbiem, kurus kopā ar šiem subjektiem es varētu veikt?
evil
e
un kas tad VIDu varētu ģenerālprokuroram nosūdzēt? Diemžēl sports visus pārāk īsā saitītē tur, lai kāds stučītu. Turpretī Knabam atkal kompomatu mape ppar plānu vēl.. cik žēl, cik žēl, ka mūsu gudrās galvas savu tēvzemi par varas ilūziju pārdevuši. Bloombergā redzējām, cik liela tā vara - tālāk par grūstošo sētmali nesniedzas..
klusais
k
Tas tāds stāstiņš ,kas izskatās pārāk bērnišķīgs, lai būtu patiess . Tur jābūt reālam idiņam ,lai VID vicinātos ar KNAB žetonu, zinot šo iestāžu abpusējo mīlestību. Pie kam domājams,ka pierādījumu tam izņemot ziņojumu visticamāk ,ka nav.
Oskars
O
Krievu MAFIJA SIT PRETĪ,jo labi zin , kā FORMĒJĀS,FIRMAS,PASES,PILSONĪBA,DARBA JAUTĀJUMI,DAŽĀDAS ATĻAUJAS utt..... DOMĀJU , kad VELK uz baigiem SŪDIEM. STEIDZĪGI JĀIEVED NATO KARASPĒKS,jo mūsu ZAGĻI tādus sūdus SAVĀRĪJUŠI, ar tiem miljoniem...........

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas