Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

VID nepietiek darbinieku, lai pilnīgāk uzraudzītu nodokļu maksātājus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu bet
n
vai tas būtu loģiski ,ka kontrolieri būtu vairāk kā nodokļu maksātāji vai nemaksātāji? Ja būtu normāla (cilvēcīga) likumdošana, tad arī kontroles institūcijas pietiktu. Pret aplokšņu algām ir viens ierocis- progresīvais nodoklis. Nevis patreizējie nodokļi, kas no algas kopumā sanāk līdz pat 46%. Tas nav normāli, ka cilvēkam ir pienākums maksāt valstij nodokļus , bet valsts ignorējot satversmi apdraud katra indivīda un viņa bērnu izdzīvošanas iespējas.
lasitajs
l
Rakstu -tā informacija-i taalak- par Liepajas VID, jo pats pr-ks Tiļuga k-gs darba laika sez kafejnicas un nopietni terze ar uznemejiem , tas redzets vairakkartigi, un loti tuvos draugos ar Norkusu - kurs jau gadu gadiem nodoklus nemaksa un algas maksa aploksne, tapat redzets ari kopa ar bijuso kurzemes policijas sefu Vaiteku- kuru izmeta no policijas, tatad , varbut ka jus Petersones k-dze lasat sos komentus - der padomat .
HHH
H
pārsvarā visas VID darbinieces ir grāmatvedes privātajām firmām un darba laikā kārto papīrus savam privātajam biznesam,bet ,ja atliek laiks,tad pieķeras savam tiešajam darbam!!! Lai beidzot sāk pildīt savus tiešos pienākumus!!! Igaunijā uz pusi mazāks ierēdņu skaits,bet darbu paveic,jo strādā valsts labā!!!!
Ēriks
Ē
Ja darbinieku skaits tagad par mazu, tad kāpēc visu iepriekšējo laiku nav bijuši piķerti lielie nemaksātāji? Reāli ir tā, kā raksta "Ak", VID nodarbojas ar birokrātisku piekasīšanos un naudas sodu uzlikšanu godīgajiem, bet lielie nemaksātāji, ja vien padalās, turpina netraucēti. Varbūt virsrakstam jābūt "VID trūkst darbinieku, lia iekasētu visus iespējamos kukuļus"?
Ak...
A
Tad nevajag uzmanīt maksātājus, bet pievērsties nemaksātājiem!... :)
Andrievs
A
Bet VID pietiek darbinieku, ko sūtīt uz tiesu, lai pierādītu, ka 100 lati par svešvalodas apmācību kursiem bērniem nav uzskatāmi par attaisnotajiem izdevumiem un ir apliekami ar nodokli.
Ieva
I
Cik esmu uz VID gājusi, tur pārstrādāties īpaši nemēdz. Darbinieki, kas ierodas darbā krietni pēc darba laika, tādi, kas uzrauga, piemēram, lai draudzene nopērk pareizo vannu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas