Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

VID tikai pēc juridiskām konsultācijām sola izlemt par Jaunalksnes noklausītājiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
patiesi, patiesi
p
žurnaliste ir vainīga, ja strādājot politiskajā žurnālistikā slepus vienojas ar vienu qartiju par tās konkurentu nomelnošanu.
patiesi, patiesi
p
žurnaliste ir vainīga, ja pati pirms tam ir organizējusi informācijas noplūdi no drošības iestādēm, kā rezultātā arī tika uzsākta viņas telefona noklausīšanās.
patiesi, patiesi
p
žurnaliste ir vainīga, ja viņa lielo narkotikas, jo tā ir krimināli sodāma darbība.
patiesi, patiesi
p
žurnaliste nav vainīga, ka berns zaudē tēvu. žurnaliste ir vainīga, ka, izmantojot savu dienesta stāvokli un žurnālistiem piešķirto varu, lai nevis cīnītos par taiznīgu atlīdzību šiem bāreņiem, bet, saņemot fantastisku atlīdzību par patiesības atklāšanu par viņu pašu, apzog pārējo sabiedrību, tai skaitā šos bāreņus.
Vuarzazi
V
Vai žurnaliste ir vainīga ka berns zaudē tēvu ?
patiesi, patiesi
p
Salīdzināt valsts samaksātos 20 tūkstošus bojā gājuša kareivja bērnam ar vienai melīgai žurnēlistei izmaksātiem 100 tūkstošiem latu patiesi ir viens nekrietns, melīgs, manipulējošs arguments. Jo kas gan ir bērnam zaudēt tēvu, pret labas un izcilas žurnālistes patiesās sejas fragmentu atsegšanu.
Vuarzazi
V
Ieverot Satversmes 96. Pantu: "Ikvienam ir tiesības uz privātās dzīves, mājokļa un korespondences neaizskaramību."
anglosaxis
a
Ar nepacietību gaidīju, kā "Nekā Personīga" iznīcinoši un principiāli atmaskos Mūrnieces un Kristovska izgājienus (dienesta mašīnas izmantošana un dzimšanas dienas rīkošana darba laikā Mūrniecei, Eiropas naudas tērēšana Kristovskim), bet nekā. Nu ja, bet tie jau "pareizajās" partijās. Ja ko līdzīgu pastrādātu TP vai Šlesers, tad gan...
Terorists
T
Ko jūs te cepaties par to dāmīti,su...s uz kociņa un nekas vairāk.Kriminālisti šo sievišķi piesvieda VID ,jo paši negribēja nagus smērēt ar šo mutes bajāri un tas ir viss. Tālāk jau viss ir pateikts par šo kaifa ķērāju un mācītājs kancelē divreiz nekāpj.
Terorists
T
Kas tad nu vēdiriņš iesāpējās kad kolēgu un augsto morāles etalonu aplika ar piedienīgiem epitetiem.
Par noklausīšanos
P
Vai tad tas kāds noslēpums, ka ikvienas daudz maz publiskas personas - žurnālistu, politiķu, deputātu, priekšnieku ... telefoni tiek noklausīti? Pie tam Jaunalksne par to "noklausīšanos" uztraucās visvairāk tāpēc, ka pa tālruni zākāja toreizējo prezidenti VVF visādiem vārdiem...
no malas
n
pežo Jaunalksne taču saņēma 100 000 Ls nodokļu maksātāju naudas! nav dzirdēts ka vecene būtu ko nebūt ziedojusi labdarībai! ja zinām, ka ikviena telefons tiek noklausīts!
!
!
Diena, vai varētu pie reizes informēt lasītājus, cik daudz komentētāju ir rakstījuši ar dažādiem segvārdiem no vienas IP adreses? Te ir parāk daudz apgalvojumu, kas aizskar godu. Arī lasītāju.
!
!
Ko nozīmē "narkomāne"? Tas ir tipisks ad hominum veida tukšs arguments. Tomēr, cik saprotu, jūs nosaucāt savu vārdu. Ok. "Pieprasīt" salīdzināt ar "valsts samaksāja kareivja radiniekiem" ir viens nekrietns, melīgs, manipulējošs arguments. Tā mērķis ir ieviest līdzības, kuru NAV. Šajā lietā Jaunalksne, kārtīgi rokoša un sabiedriski ļoti apzinīga žurnāliste, savu zaudējumu novērtēja kā vēlējās un kā to pieļāva likums. Jūs saprotat, ko nozīmē likums?
Terorists
T
Ko jūs te tā cepaties par to dāmīti.S....s uz kociņa un nekas vairāk.Kriminālisti pārsvieda šamējo VID pēc opīšu lūguma no Saeimas lai aizvērtu maujamo , jo paši negribēja smērēt rokas ar šo mutes bajāri. Un kā tad paliek ar zālīti un kaifu ko šī tējiņa dod par to Jaunalksne ir ielikusi degunu piepuņķotā nēzdodziņā,bet savu muti virina par augsto morāles un ētikas uzraudzību.Atradusies te lielā augstās morāles cienītāja.Mē.....u vabole un nekas vairāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas