Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 19. septembris
Verners, Muntis

VID vēlas, lai bankas ziņotu par naudas iemaksas gadījumiem bankomātos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nakts
N
Un kāpēc tev maksā tik mazu algu, ko? Vai tiešām valdība atkal vainīga, jebšu pats nekāds gudrinieks neesi, lai maksātu vairāk?
krabis
k
Tie īstie jau tāpat visu tur skaidrā un tā arī norēķinās.
Antons
A
es gribeetu iepaziities ar FM marihuaanas piegaadaataaju. Tai ir jaabuut sasodiiti labai mantai, ja rezultaataa tiek rakstiiti shaadi jautri likumi un uz tiem pat balstiitas konkreetas prognozes.
Antons
A
Valsts ieņēmumu dienesta pārstāve Agnese Grīnberga gan norāda, ka ierosinājums paredzēs, ka bankām būtu jāziņo nevis par katru ieskaitīto summu, bet gan no noteiktas summas, kaut kādas apjoma, kur no resursu izmantošanas viedokļa arī būtu lielāka atdeve. xxx Par ko te visa tā maurošana. Izlasiet tekstu normāli. Tātad ne jau par katru maksājumu bankas ziņos, bet sākot ar kaut kādu naudas summas lielumu. Un galu galā, ja par kādu darboni ir aizdomas un tiek veikta izmeklēšana - tad tāpat visu pacels augšā - arī naudas apgrozību kontos utt. Tad par ko te bļaušana? Par to, ka viena daļa krāpjas un nekaunīgi nemaksā nodokļus?
Jozefs
J
Kopš VIDu vada kolorādo vabole cerības uz izrāpšanos no bedres ir augušas par 100%!
sviests!
s
Mans maks būs mana banka... :)
stop
s
vai ta nevar uztaisīt, ka iemaksas bankomātos ieskaitītā summa uzreiz ieiet VID kontā?
traductrice
t
Es gan brīnos, kāpēc lai gan būtu jāieskaita nauda kontā, ja tas vien jau spēj radīt aizdomas? Vai tad cilvēki bez kartes, skaidrā naudā vairs nespēj tērēt savus līdzekļus? Un kur tad paliek nevainības prezumpcija? Ka valstij nesanāk atkal dārgāk tiesu darbi!
Bebris
B
Noteikti atkal VID Dainas Robežnieces ideja! Viņa tur tik sēž un grauj Latvijas ekonomiku. Labāk būtu ķērusies klāt tiešām lielajiem zagļiem un valsts apzadzējiem, bet to jau cilvēki (organizācija), kas darbojas ar totalitārisma bailēm pakausī un sociālistisko domāšanu galvā, nespēj.
Einārs
E
Aivars intervē Aivaru: - Kur Jūs ņēmāt naudu, lai nopirktu jaunu Opel Tigra? - Bankā. - Kas to naudu nolika bankā? - Mans dēls. - Kur to naudu ņēma dēls? - Es iedevu. - Kur Jūs ņēmāt naudu? - Bankā.
Teodora
T
Par tiesāšanos ir valsts nodevas u.c. tml. :-)
Grieta
G
a VID tā kā pats strādāt negrib? un vēl - kā tad klienta konfidencialitāte un privātums?
diskobumba
d
Ļoti atbalstāmi! Piemēram, rūpnīcas x darbinieki ik mēnesi iemaksā ap 300Ls savā kontā! Tad rodas aizdomas un braucam skatīties!!! Sen tādus likumus vajadzēja!!!
nja
n
par parex miljardu, airbaltic, pasta zaudējumiem, vēja parkeim....shēmām ventspilī vispār visi klusē ;DD un liekas neredzami. t.sk. kā iespējams pieaudzēt cigarešu un alkohola nelēgālo importu par 530-70%? pie robežu muitas??? tak ne no vācijas tās cigaretes ieved?? !! tā teikt santīmus lasam miljonus atļaujam zagt (savējiem).
..
.
nu ārzemēs bankas kontā iemaksājot skaidru naudu, bankas pārstāvji interesējas par naudas izcelsmi...tas ir tikai normāli..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas