Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 7. jūlijs
Maruta, Alda

VIDEO: Policija veic kratīšanu žurnālistes Naglas mājās; Domburs: tas ir nonsenss

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
!
!
Mums ir tāda greiza valsts sanākusi - zagļus cietumā neliek, bet zagļu uzrādītājus soda bargi. Īstenie domātāji kautrējas kaut ko stāstīt nesaprātīgajiem, bet viltus speciālisti sevi sauc par Šopenhaueriem un Aristoteļiem. Mums vismazāk vajag vēl vienu Ostapu Benderu. Arī jurisprudencei ir saistoša argumentu loģika un pierādīšana. Tev līdz domātājam vēl tālu kā man līdz mēnesim.
Sirmais
S
Gribat tautas dusmas,varat nšaubīties,dabūsiet!
duste
d
... 07:28 13.May. Šajā konkrētajā situācijā NEO būtu vēl jāapbalvo, jo atklāja ka valsts datu bāzēs atstāti visādi caurumi Kā tad valsts galu galā glabā datus? Domāju ka jebkuram specdienestam ir zināms viss par Latviju līdz pēdējai vīlītei. Otrkārt NEO tikai publiskoja to kam pēc būtības jau bija jābūt publiskam un kas normālās valstīs arī ir. Tā ka NEO ir pelnījis ordeni par nopelniem valsts labā!
Lelle
L
Uzskatu, ka Mūrniecei rītdien pat būtu jātkāpjas no ministres amata, bet kur nu...muļķu zemē tas nav sagaidāms...
Lelle
L
"Iekšlietu ministre Linda Mūrniece (JL) personiski sekos līdzi tam, lai izmeklēšanas laikā Valsts policija precīzi un atbilstoši likumam veiktu procesuālās darbības un tādējādi nerastos šaubas par preses brīvības ierobežošanu un iejaukšanos žurnālistu profesionālajā darbībā, informē preses sekretārs Mareks Matisons." Un kā tad būs ar pašu NEO?! Tauta savus varoņus atceēsies noteikti...un kurš tas būs, laiks rādīs...
Mjāāā
M
Koroče, Latvijā nevienam NEVAR uzticēties ...
Lasiitaajs
L
Starpcitu ES komunikaacijas datu uzglabaashanas direkcija Latvijaa laikam jau ratificeeta uz urraa? Luudzu jums uzskataams piemeers kaa var izlietot ievaaktus un uzglabaatus datus - ar tiem var efektiivi ierobezhot preses briiviibu un neljaut zhurnaalistiem briivi straadaat, un tas ir jo sevishkji viegli izdaraams valstiis ar apshaubaamu pilsonisko sabiedriibu un sameeraa nedemokraatisku paarvaldes sisteemu kaada ir Latvijaa. Laipni luugti 1984. gadaa!!!
Domātājs
D
Reiz jau Orvels teica, ka visi dzīvnieki ir vienlīdzīgi, bet daži ir vienlīdzīgāki par citiem. Pie mums - cilvēki ir vienlīdzīgi, bet žurnālisti ir vienlīdzīgāki... Un manā izpratnē - hakers ir hakers, vienalga kādu Robinu Hudu viņš tēlotu. Tiesībsargājošajām institūcijām jādara savs darbs. Un, reku , Losis taču šamējo aizstāvēs. Nez ko viņš darītu, ja pats būtu vēl knābists un neo publiskotu viņa algu ar piemaksām un visiem bērna pabalstiem. Būtu jautri! Piekrītu, ka algu sistēma nav samērīga un ne vienmēr atbilst iegudītajām darbam, bet spēlēšanās ar zemiskākajām jūtām, kas veicina lumpenproletārisku attieksmi pret cilvēkiem, kas saņem vairāk, ir pretīga un ved uz padibeņu morāles attīstību. Tātad - sitiet bagātos, ekspropriējiet ekspropriātorus. Kā no Ļeņina rakstiem! Ja ierēdnis strādā labi, viņam arī daudz jāsaņem. Tikai - ja strādā labi. Man ļoti negribētos, ja mūsu tautas viltus varoņiem, tādiem kā Loskutovs, Ēlerte, Maizītis, VVF ( un vēl daži geroji), pievienotios arī t.s. neo un ilze Nagle. Ak jā, būtu interesanti, ja tas neo būtu nopludinājis, piem., Dombura vai Streipa aldziņu, vai Krēviciņa un ļaunalksnītes vājos ienākumus.
arī jurists
a
Policija jāapmāca cilvēktiesībās, citādi var redzēt, ka viņiem nav ne mazākās nojausmas par to, kas ir vārda brīvība un žurnālistu neatkarība.Voina uzstāšanās 100.pantā vien šovakar bija apbrīnas vērts - kā 20 gadus pēc Latvijas neatkarības atjaunošanas kaut kas tāds var notikt? Nedzīvojam taču totalitārā valstī?Taisnība Veinbergai no Zviedrijas - tiesiskā valstī tāds patiešām tiktu nioņemts no trases.
sieviete
s
Ekonomikas policijas zēniem laikam krāniņi mazi, ka vajadzēja savu varēšanu šādā veidā pret sievieti demonstrēt - ar kāju durvīs;) Bojevikus saskatījušies un tagad 'kariņu spēlē". Vai tad civilizētā valstī nevarēja uzreiz stādities priekšā un nebaidīt neaizsargātu sievieti vēlu vakarā.
lauķe
l
Kauns par varas vīru nekrietno rīcību pret žurnālisti, kura ar Neo starpniecību uzdrošinājusies pavērt aizkara maliņu uz to ļaužu dzīvi , kuri šodien dzīvo cepuri kuldami uz nodokļu maksātāju rēķina. Cerams, ka cien.Ilze Nagla spēs sevi aizstāvēt ne sliktāk kā Jaunalksne! Un vai tautai nebūtu sakams savs vārds tāpat kā savulaik aizstāvot Loskutovu?
Heh!
H
Back in the U.S.S.R. !!!!!!!!!!!!!!!
alma
a
Ko viņi īsti meklēja- it kā viss galvenais ir pateikts. Iespēju atriebties tiem, kas iedrošinājās paskatīties, kā liela daļa dzīvo uz citu rēķina? Vai tur bija noplūdis, kas vēl nepateikts? Domburam mājās vajadzētu būt ļoti daudziem materiāliem- tur būtu dikti liels darbs.
Blonsky
B
Skaidrs, ka rīkojums bija, noķert par katru cenu, svarīgāk, nekā pāris pedofilus un laupītāju bandas. Tāpēc ķērās pie vienīgā gala- no kurienes vispirms mēdijos parādījās dati. Noklausīšanās, varbūt pat apģērbā iešauti mikrofoni, e-sarakstes un GSM pārbaude- kaut kur tas Poikāns jau tika pieminēts. Nu nav žurnāliste gadu spārdīta ziemeļkorejiešu spiegu skolā, kuras absolventam, redzot kā nogalina paša radiniekus, pat vaigs nenoraustīsies.
Runcis , kuru visi zin !!!
R
NAGLA , riikojies kaa JAUNALKSNE , UN VISS BUUUS Čikiniekaaaa , VALSTS ZAUDEES Šo prāvu!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIES VĒL

VIDEO: Ilze Nagla kratīšanu vērtē kā klaju vēršanos pret preses brīvību

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas