Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Vienojas par "ātrajiem" Rīgā; mašīnu remontam naudu meklēs Infektoloģijas centrā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jukums
J
Diezgan asprātīgs lēmums. Šo varam atbalstīt.
ha-ha
h
Uraaaaa,nos'aut blondo bestiju,viens deldziigs prieks'likums un pie reizes arii S.'+S'+K.+Ventspils z'iidu,man liekas tam sveetajam darbam pieteiktos tuukstos'i,buutu fors's skats un to dariit Paardaugavaa pie slavenaa monumenta,skatiitaaju netruuktu.
vai te runā
v
par to policistu atlaišanu, kas ir organizētā noziedzība, taranē vilcienus u.t.t.t? Vēl jau tur daudzus jāatlaiž. >08.02, piekrītu, daudz taisnības, bet ko iesakat? Nošaut rozentāli???
pamela
p
Tu neko neesi sapratis,jo Linda PIRMS !! konkursa iestūma Bārbiju vecajā amatā,LInda turpina sadarbību ar blēdi Mamedovu,Linda remontēs ĀP mašīnas LIC,LINDA izdarīs VISU !! lai atkal uzvarētu tas pats Mamedovs,Linda iestūma atpakaļ zaglīgo Mozgi drošā am,atā,LINDA IR KĀ KRIEVI AR KRIEVIJAS PASI PIE SIRDS ,TĀ LINDA IR AR TP partijaS BIĻETI slēptu un ideoloģiju zem spilvena.Viņa NEKAD nav bijusi JL ĪSTENA biedre!To pierādīja Bauska,to pierāda politprostitūcija un greizas demokrātijas izpratne ar "telšu prieka māju",kur noteicējs ir Lindermaņa krimiķis Griška Golubevs!!Lai aiziet ar saviem plakātiem VL vai TB ,tad jau redzēs to "demokrātiju"!
pali
p
pareizi, Linda, Noliec pie vietas to blondo , viltīgo naudaskāro kundzīti.
no ASS
n
Šo lasot man ienāc prātā padomju laika anegdote: -Hallo, baķušķa, aizdodiet krēslus partijas sanāksmei. -Nedošu, pagājušo reizi atdevāt atpakaļ sagraizītus, -Nu tad nedosim pionierus baznīcas korī dziedāt, - Ak tā! Nu tad nedosim mūkus uz sestdienas talkām, -Ak tā! Nu tad nedosim komjauniešus uz krusta gājienu, -Ak tā! Nu tad tad nedosim mūķenes uz somu pirtīm, - nu baķušķa, tā var arī arī no patijas izslēgt!
no ASS
n
Kā sauc krāsotu blondīni? Mākslīgais intelekts.
:)
:
Kāds krampis - mentu bābietis mēģina saraukt ģīmi, lai izskatītos gudra, re pat savus blondos matus pārkrāsojusi, lai iespaidu atstātu :D Bet kopumā skumji - parijas mēģina ar krāniņiem mērīties - jūs mums tā, bet mēs jums šitā, tikai pa visu cieš valsts. Līdzšinējo līgumu pagarinās līdz rudenim - pag, pag, tiek cerēts, ka pēc vēlēšanām JL būs pie varas, tad būs jāpilda PB prasības, jāsamazina finansējums medicīnai, sak - varbūt ātrās palīdzības mašīnas vairs vispār nebūs vajadzīgas?
IncParaac
I
Pavasarīgumu pienes Lindas krampis sievišķais! Die's palīdz Drosmīgajajm!!! Bendixi - jūtas aizvainoti savā "vīrišķībā" ? Nelāgi aprunā komentāros! Kurmītis - drošs paliek nedrošs - ar vēl - anonīmākiem nikiem, jo - "cāļ' iekš' "? Sveiciens Vekterei!
vinnijs
v
un kur te valstiska domāšana? Divi bābieši ņemas un dažiem vēl liels prieks par to! Pēdējā laikā LV labi ja 1% konkursu ir noticis bez jebkādas politiķu iesaistīšanās, partiju kabatas uzņēmēju piedalīšanās. Nevajag aizmirst, ka JL vēl arvien ir Jaunups un vēl daži, kuri tikpat labi kā TP pieprot visādus gājienus ar savējo iesēdināšanu siltās vietās.
lauķe
l
Slikta ziņa uzkasītajai blondīnei - nu būs jāatrauj Infektoloģijas centram no ministrēšanas laikā parsūknētā kapitāla .Tad jau otkats arī būs jāatdod!
T
Pareizi darīts, Mūrnieces kundze! Atbalstām.
laba ziņa
l
Veselības ministres pienākumu izpildītāja Linda Mūrniece (JL) vienojusies ar a/s Rīgas Sanitārā Transporta autobāze direktoru Adigjozalu Mamedovu pagarināt līgumu: “Sarunu gaitā panācām vienošanos. Mamedova kungs vai viņa juristi no sākuma mēģināja pārbaudīt, vai es esmu gatava piekāpties attiecībā uz konkursu, taču es diezgan skaidri pateicu, ka šis jautājums nav izskatāms, ka būs JAUNS konkurss". Izskatās, ka Mamedovs balinātajai pe/žai Pētersonei ir samaksājis (???) tos 10 % no IZDEVĪGĀ līguma, bet še tev ...pe/ža jau gabalā savā Infektcentrā, bet nu Mūrniecei jāsmeļ ...pe/zas sastrādātais
...
.
mani pārsteidz katra laja spējas divās dienās atrast vainīgos nolaidībā un risinājumu. Kur ir šo ''ģēniju'' spējas nesataisīt mēslus valsts līmenī? Un kāpēc vienmēr tie lielākie idioti ir citu partiju biedri?
yeee !
y
Tak PIRMAIS VĒL APRĪLIS :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas