Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Vienojas par Rīgas koncertzāles būvprojekta līguma izbeigšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ABC
A
Čau, Helēna. Kā sviežas pa Parīzi? Vai sapurgātās locītavas jau veselas? Un kā kniebējam ar veselību?
Guntars.K
G
8 mlj koncertzālē pačabējuši. viens lidostā. rātsnams pa vīlēm dod. tilts saliecies. pa šo naudu mums būtu trejdeviņi bērnudārzi!
es
e
Nu tad beidzot!!!
bez-darbinieks
b
klau, kopš kura laika latvijā par pilsoņiem tiek pasludināti tikai zemnieki (vēl vairāk - tikai piensaimnieki'?? ā, vēl arī Kargins un Krasovickis. tie ir vien';igie, kurus valsts uzskata par vajadzīgu atbalstīt , turklāt dodot nevis makšķeri, bet uzreiz zivis, TREKNAS ZIVIS!!. būvnieki, viesnīcnieki, restorānu īpašnieki, arhitekti - tie, kuri gatavi strādāt, radīt jaunas darba vietas, ir kaut kāda melnā liekā zoina, kas šajā zemē ir liekāki par liekiem. da nu!! nožēlojama gļēvulība no valdības likt lauzt šo līgumu. turklāt tas ir pavisam neliels lielas gļēvulības piemērs.
no comment -> mixmaster
n
skumja tava atziņa, skumja... nabaga kalpu tauta latvieši. ja kas, vai esat klausījušies krievu medijus šajās dienās, lasījuši telegrāfu? krievu avīzēm raksturīgajā stilā ir agresīvi virsraksti, bet saturs - ne tuvu ne tik nenovīdīgs kā latviešiem, kas neredz mežu aiz kokiem,. vēl reiz paldies rullei.
mixmaster
m
visiem tiem , kuri bij pret koncertzāli, pajautāju: kad pēdējoreizi esat bijuši uz kādu klasiskās mūzikas koncertu? atbilde bij apmēram tāda: "kautkur pirms trim gadiem, neatceros, bij kautkāds simfoniskās muzikas koncerts".. nu nevajag latviešiem kultūru.
siilis
s
..laba ideja... kur aprakta simts miljonus:D:D:D
trusis nejaukais
t
luuk shaads cilveeks veel kautko runaa par kultuuru.. atjeedzies tachu - komunisms ir beidzies.
Šampēteris
Š
Saprāta cena
Ir koments
I
Teikšu godīgi: tautai ar tādu attieksmi pret kultūru nav vajadzīgas ne zāles ne skolas, manis pēc var izmirst kaut šodien, jo - aunu bars.
aprok pareizi
a
Nu nav tas Sīlis nekāds godavīrs un jo mazāk izcils arhitekts, tāpāt Helēnai savrīgākais nav kultūras vai sabiedrības vajadzības. Apraka nejau labu ideju, bet labu kusaku un abnormālas ambīcijas gozēties patvaļas saulē, sp''itējot tiem, kas grib LV redzēt kā demokrātisku un radošu, nevis uzurpatorisku un stagnējošu
Diskusiju
D
lai drīz atkal projektēt, jo tas ir tas ko krīzē dar'
Arhitekts
A
Nu paldies dievam, ka to meslu cupu nebuves. Valsts butu izterejusi lielu naudu un rezultata sabojajusi krastmalas skatu. Silis neko nejedz no pilsetbuvniecibas un vispar arhitekturas jautajumos ir diletants. Ko gan domaja tie, kas vina otra kursa limeni izstradato projektu izvirzija uzvarai, taja pat laika noraidot pasaule slavenu biroju piedavatos risinajumus? Vai tik tur nebija kads papildus punkts par kontrakta summas dalisanu pievienots, ko 'naivie' arzemnieki nesaprastu...?
Viesulis
V
Kā ar otkatu palika? Arī nebūs jāmaksā?
palle
p
Skumji, skumji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Zalāns uzdos izbeigt noslēgto koncertzāles līgumu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas