Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +18 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. jūlijs
Ramona, Ritma

Vienotībā atšķiras viedokļi par trešo valdības partneri

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Nespēju iedomāties pie viena galda sēžam Druvieti, Kursīti u.c. ar tiem neaptestajiem, naglajiem krievu purniem. Tur takš juks ārā gan V, gan ZRP! Ne jau visi spējīgi parakstīties uz tādu kangarismu un zemošanos okupantu priekšā. Referendums par šitās Saeimas padzīšanu ir neizbēgams...
Z
Z
Tie kas negrib strādāt Latvijas labā lai nemeklē ieganstus un nestrādā.Veselu gadu ievēlētie un jau neievēlētie deputāti varēja sēdēt pie galdiem ar ko tikai vēlējās!Rīkojums Nr.2 tieši bija par nevarēšanu!
  • 0
  • 0
Lelle
L
Muļķu zeme turpina rullēt uz elli, bet latvieši masveidā turpina izbraukt. Tagad tiem kretīniem nevienam nav laika domāt par valsti un nabadzībā slīkstošo tautu, viņi daļa savus padir$eņus un gābj neglābjamo un izzagto airBaltic-otru Parexu...un dalīs vēl to varu veselu mēnesi, bet tai pat laikā tūkstošiem uzņēmēju turpina izputināt debīlie VIDa ierēdņi un tikai viena nepieņemta likuma dēļ: "Nodokļu amnestija". Būtu nu vismaz šos nodokļus iesaldējuši uz kādu laiku. Tur tik tiešām muļķi vien savākušies.
trusis kas trusis
t
Trusim tik reformas galvā, bet ne mazākās sajēgas par Krievzemes interesēm, kā bija, tā palika no zoodārza līmenī. Piespiro visu ar savu prokrievisko domāšanu tā, ka latvieši to jau sajūt un sodīs ar lielu nicinājumu.
sc
s
Jā okupācija bija, okupācija ir un okupācija būs
Vārds
V
Točno, kopā ar ZRP. Slava okupācijai.
  • 1
  • 0
K-K
K
... Naivajam 'neatkarigajam no atkarigajiem': ... Calit, Tu esi sekli domajoss un nepiedzivojis demagogs: ir labi svaidities ar frazem - bet aktuala realitate ir savadaka!!! 1. ... Etnopolitiska SC nekad nevar dabut absoluto vairakumu normala situacija - jo autohtona/pamattauta ir joprojam vairakuma - 70:30%! - un Sibirija atkartosies tikai pari likiem ... SC 'Uzvara' ir nelikumiga, katra konstitucionali nostiprinata, likumiga demokratija !!!! Tur tadas partijas , KAS as sanem arvalstu slepenu vai atklatu atbalstu Satversmes apversumam, KAS neatzist valsts Saeimas apstiprinatu vestures faktu par okupaciju un tas seku noversanas vajadzibu, KAS piedraud ar VARAS DARBIEM/BISKEKU, APVAINO pamattautas tiesibu aistavjus ka fasistus vai nacistus un darbojas ka KRIMINALA 5.kolonna (sk. apollo, 2011.09.21 bet SC apgana kapus), tadas ZEM LIKUMA TUR NEATLAUJ !!! ... KO TAS SAKA PAR MUSU VALSTI, JA TADUS NESAUC PIE ATBILDIBAS PAR PRETVALSTISKU DARBIBU !!! 2. ... Nepieredzejis neatbildigs politikis vai pat neiesaistits ierednis nevar izprast viltigo un neredzamo ieksejo un specifisko cinu, kas tiek vesta par so zemi un pret visu latvisko - ar Makiavellianisma metodem + , no divam kulturam, divam mentalitatem un divam ideologijam !!! ... Katrs solis tuvak valsts institucijam kur kautko lemj, kur pastav kaut kada formala autoritate ir musu ienaidnieku uzvara UN to sauc par infiltresanos un rapojoso korupciju KAS IR JAU PARVERTUSIES IKDIENA !!!! ... Es personigi zinu cilvekus kuri ir likusi savu posteni, savu nakotni uz speli, lai aizsargatu latviesu tautas tiesibas un intereses, vismaz kadas tas ir palikusas - preteji tiem kuri ir izvarojusi musu Satversmi, nodevusi valsts intereses un varbut sodien pat Latviju - kadu mes gribam to redzet atplaukusu nakotne !!!
Valdis
V
Muļķi aizmirsusi, ka SC pašvaldības vēlēšanās, izņemot padomju okupantiem lojālo Šleseri, nevienu citu sava koalīcijā neņēma.
to Šis ziņas virsraksts
t
.... Par Zatlera partiju nemaz negribas vairs runāt, tā ir pievīlusi lielāko daļu savu vēlētāju...... -ak tu nabadziņš, ko tad balsoji par populistiem un karjeristu, kas 4 gadus NEKO NESPĒJA IZDARĪT un kā Jēzus atmodās 1 nedēlu pirms Prezidenta pārvēlēšanas termiņa? STULBS ESI, NABADZIŅ!!!!!!! ..
izskatās
i
ka ZRF biedriem vajadzētu arī dzert mazāk.
  • 2
  • 0
Šis ziņas virsraksts
Š
nav precīzs - domas Vienotībā nevis vienkārši atšķiras, bet 9/10 ir par koalīcīju ar NA, varbūt augstākais 1/10 daļa ir par koalīciju ar SC. Vienotības lēmums veidot valdību kopā ar SC partiju strauji sašķels un nogremdēs. Par Zatlera partiju nemaz negribas vairs runāt, tā ir pievīlusi lielāko daļu savu vēlētāju.
Z
Z
Vienotībai veselu gadu varēja ņemt koalīcijā ko tik vēlējās.Šobrīd uzstādījums ir pavisam cits - vai Vienotība ir gatava/spējīga uzlabot valdības un ministriju darbu?Zatlera partiju vēl nevienu nav pievīlusi ,jo jaunā valdība nav sākusi strādāt.
  • 0
  • 2
Lapa
L
Zatler, vai esi aizmirsis 50 okupaacijas gadus!!!!!!!! Neiedrosinies braaloties ar Latvijas ienaidniekiem!!!!!!
Z
Z
Atklāti runājot Vienotība, ZZS ir saņēmušas par trešdaļu! mazāk vēlētāju balsis , kā gadu atpakaļ.Sakiet ar kuras ministrijas darbu jūs esat apmierināti?Ja šādu ministriju būs , tad viņas tiks piedāvātas turpināt vadīt Vienotības pārstāvjiem.Šobrīd ir pilnīgi skaidrs , ka tās nevar būt IZM un ārlietu ministrija.Deputātiem ir jārealizē vēlētāju griba! Cilvēki , ko jūs taisaties nodot?
Nožēlojami!
N
Vienotībai balsis atņēma tieši ZRmisti, Dombrovskis kārtīgi strādāja, tāpat Vilks, bet ZRmisti piemānīja vēlētājus, jo solīja labu, bet īstenībā vēlas varu kopā ar SC Kremļa partiju. Nožēlojamie latviešu tautas nodevēji, kas runā vienu, bet dara pavisam citu, vedot SC pie varas, gan tautas nicinājums nāks pār jums!
  • 0
  • 0
?
?
Reiganam bija Alcheimera slimība, kas šim? Aizmirsis, cik smagi bija okupācijas gadi vai arī tad jau kalpoja padomijai?
Fu
F
SC ieguva tikai 2 vietas vairāk, bet nacionālie spēki divreiz vairāk kā iepriekš. Kāpēc jānicina sava, latviešu tauta?
!
!
Tautas nodevējs, ja pārdosies Kremlim. Viennozīmīgi. reformas nav galvenais, to viņš nejēdz, galvenais ir neatkarība valstij.
Ulis
U
Zatlera luncinasanas ap SC rada aizdomas par parāda dzēsanu .
neatkarīgais no atkarīgajiem
n
No malas šķiet, ka Vienotība ir aizmirsusies, ka nebūt nav absolūtā vēlēšanu uzvarētāja un no viņas viedoklis te maz ko nosaka. Domāju, ka šajā situācijā V vajadzētu būt kautrīgākiem. Protams, SC ir tāds kāds viņš ir un nepavisam nav Latvijas tautas labdaris, taču nevajag aizmirst, tie kas viņus ievēlēja ir pilsoņi un ja jau V savas darbības laikā iepriekšējā Saeimā nav parūpējusies izskaidrot šai pilsoņu daļai savas rīcības motīvus, tad atstumt tos tagad ir pavisam nedemokrātiski, lai arī kādu motīvu dēļ tie tā balsoja. Nevajag aizmirst, kā, šīs nav pēdējās vēlēšanas Latvijas valsts vēsturē, arī izvest Latviju saulītē jau ievēlētās Saeimas laikā diez vai izdosies, tādēļ zinot mūsu varas partiju augstprātību, baidos, ka tik nesanāk tā ka nākamajās vēlēšanās SC nedabū absolūto vairākumu un ko tad darīs cienījamās nacionālās partijas, varbūt - sauks pie ieročiem? Tādēļ domāju, ka ir labāk un tālredzīgāk būtu iekļaut SC valdībā jau tagad, vērot tās darbu un tad rīkoties, ja tāda nepieciešamība rodas nevis atstāt to krāt balsis nākamajām vēlēšanām. Starp citu, iekļaušana valdībā jau negarantē to ka SC varēs tikt ar šo pārbaudījumu galā, gan jau viņiem būs savi korumpanti, blēži un nemākuļi, gribas cerēt, ka tad atbilstošās institūcijas būs savu uzdevumu augstumos. Visu cieņu VL pārstāvjiem, taču pa šiem gadiem jūs neko neesat sapratuši, proti – ienaidnieks nav ārpusē, viņš jau ir šeit, starp mums, un ne katru reizi tas ir krievs, tādēļ diez vai te lielkalibra artilērija derēs. Stipriniet ne tikai valodas lietošanu, bet galvenokārt valsts drošības iestādes, citādi jocīgi sanāk – visi runā par blēžiem, korumpantiem un oligarhiem, taču atmaskots, un tiek sodīts tikai nabaga ceļu policists par piecīti. Veiksmi jaunajai valdībai darbā!
j
Lai nolādēti tie, kas savu labumu dēļ nodos valsti! Taču jau laikam komisijas veikala domāšana un vecuma skleroze, gribas siltu vietiņu un atkal pa tepiķiem staigāt.
  • 2
  • 3
Vārds
V
Zatleristiem tikai 2 vietas vairāk, velti lielās. Taču nodevībai pietiks.
  • 2
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pandoras lāde ir daudz lielāka nekā tikai lidojumi

Par mācībām, ko augstākā ierēdniecība, politiķi un viņu pelēkie kardināli var gūt no Valsts kancelejas direktora Jāņa Citskovska krišanas, ar polittehnologu, konsultāciju uzņēmuma Titava laboratorij...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas