Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vienotība jau svētdien spriedīs, vai prezidenta vēlēšanās atbalstīt Zatleru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pubertāte
p
Viņa vieta ir iepirkt valsts slimnīcai implantus no sievas firmas. Var jau ielikt viņu par prezidentu. Tomēr arī 4 gadi šajā amataā nevar viņu padarīt par īstu valstsvītru.
Ieliksim vislielāko kre...
I
Kā tas Šķele teica Jūtrmalgeitā: "Ieliksim vislielāko kre...." Šķiet, ka šoreiz tas viņam ir izdevies.
jautrais.
j
.. man liekas ka veči spriedīs,kā zem savām pakaļām palikt spilvenu.. jo ar kāju pa d.. dabūs visi vienotības pārstāvji.. kad ruksi stumj no siles prom šis nelabi kviec..
He he...
H
Mjā.... he he... izskatās, ka tev varētu būt atminēta īstā versija... hi hi....
nnn2
n
šis vis ir labi vienotības izspēlēta shēma,jo vienotības bāba Dombrovskis nevar vairs vadīt valdību,jo sevi izsmēlis un daudzi vienotības ministri ir vāji..... tāpēc,savai kalponei Jutai no knab tika dots uzdevums kratīšanas,lai valdības krišanu varētu uzlikt uz citu pleciem.... tikai viņi pārēķinājās,domādami,ka kritīs valdība,nevis saeima,un viņi atkal būs baltie jēriņi,kuri grib strādāt,bet viņiem neļauj... tad 3.10 sorosieši,vienotības atbalstītāji,sāktu vākt parakstus pa saeimas atlaišanu un tad uz vēlēšanām Vienotība ietu ar gaudu dziesmām....
He he...
H
Svētdiena, 29.maijs (2011), plkst.11:03 | Ziņu aģentūra BNS Saeima ir leģitīma līdz tautas nobalsošanas rezultātam, līdz ar to Valsts prezidenta vēlēšanas var notikt 2.jūnijā, intervijā radio "SWH" teikusi Saeimas spīkere Solvita Āboltiņa.
He he...
H
Nu ja tā jau Vienotības jenotu morāle.... he he.... paši apsmirdinājušies (mēģinot uzmest catleru), bet gāž uz citiem... hi hi..
perdunam Hehe
p
vecais bezdievis Hehe joprojām perž
He he...
H
pb 11:56 Prezidenta velesanas nenotiks, jo Zatlers tas neieklaus darba kartiba.Lidz 27.augustam, kad notiks arkartas Saeimas velesanas prezidenta pilnvaras pildis Aboltina _____________ Nu muldēt jau vari visu.... he he.... bet ne jau Vienotības jenoti tagad skaidros Satversmi un rižā jenote prezidenta solā sēdēs.... hi hi....
!
!
Ak, kungs, cik mums liela muļķu zeme1 Dievs palīdzi cilvēkiem saprast šo V.Z.gājienu, kas izraisa jukas valstī.
Kārlis
K
Ja Vienotība neatbalstīs Zatleru, mēs netbalstīsim Vienotību. Tiem, kas neatbalsta Zatleru, jāsaprot, ka viņu vieta ir politikas mēslainē. Patrieksim jūs visus ar sūdu dakšām!
pb
p
Prezidenta velesanas nenotiks, jo Zatlers tas neieklaus darba kartiba. 2.julija bus referendums par Saeimas atlaisanu, kas Saeimu atlaidis.7.julija Zatlers noliks pilnvaras. Lidz 27.augustam, kad notiks arkartas Saeimas velesanas prezidenta pilnvaras pildis Aboltina. Un jauno prezidentu veles jauna Saeima oktobri.
Juris
J
SCP ir vienīgie kas tajā Vienotība kko saprot no politikas
nnn2
n
tak visiem pārbēdzējiem no citām partijām uz vienotību no iepriekšējiem saimniekiem atleca,kā ar sorosa bandas pakalpiņiem,ko ,piemēram,var ar teikt Ēlerte ar Ašerādenu,kuri,kad vadīja un prihvatizēja Dienu ar labi pelnīja no tagad noliktajiem oligarhiem,ko tad tagad lemberga stipendiāte benrāde saka,dombrovskis par savas ģimenes kredītiem bankā,kamp ar pa zeķi naudā utt
ierindnieks
i
Neapšaubāmi, ka steidzīgi tiek meklāti varianti- Plaudei un Ķirsonam savādāk var sekot virkne politisku un nepolitisku biznesmeņu, kuri visi ir savstarpeji saistīti. Vienīgā problēma mekletājiem- kā apvārdot sabiedrību un apklusināt lieciniekus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas