Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

“Vienotība”: Nav naudas “Trešā bērna” programmai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna
A
Vienotība pati sevi noēdis - un tad varētu kaut ko uzsākt. Un šobrīd noziedzniekus tiesās paši noziedznieki. Un ar spriedumu pasniegs sev Lāčplēša ordeņus. Budžeta diskusijas opozicija organizēs demonstrācijas pērienus autoriem, un tad redzēsim ... Naudiņu ļoti grib iegūt, bet galvā ir skaidas, un pieņem budžetu skatoties griestos. Tikai 20 gadi ir pagājuši un radas saprašāna, ka ne viss no ārzemem atvēsts ir Zelts! Nez, cik daudz vēl gadiem ir jāpaiet, lai mūsu gudrinieki saprat galvēno – nevis tautu ir jāapzog, bet samazināt ieredniekus – tikai smieklus izraisošo armiju, un pašreizējo un bijušo valdnieku izmaksas. Budžetā ir 3 miljardi latu un kā tas var būt, ka uz mērķi no kura ir atkarīga valsts izdzīvošana naudas nav... Eiropeiska Latvijā pēdējos 8 latus latus no bērniem atņem.... Bet, "atpalikušā" Krievijā par otro bērnu vairāk nekā 10 000 $ izmaksā, un par trešo zemes gabalu mājas būvēšanai ... Bet ir bezjēdzīgo ministriju uzturēšanai naudu IR. Es Uz bērnu mēnesī dod 8 latus, bet ieslēgta uzturešanai 10. Ja būtu cirtuši bagāto ienākumus cietāk - es vēl būtu piekrītusi šim budžetam. Un tā ... Kamēr resnais sausā - tievais nomirst. Tāda ir budžeta devīze uz doto brīdī. Kaut kā arī neesmu pamanījusi lai ielās samazinātos "krīzes" Lexus skaits, es neredzu " gadsimtā būvniecības projektu " samazinašanu, jo īpaši privātajā sektorā. Bagātie var paslēpt to ienākumus. Un muļķi-nabadzīgie savus latiņus nekādi nenoslēps. Uz to rēķina visa mūsu valsts izturēs vēl vienu gadu. Šeit un ezim ir skaidrs, ka šis budžets ir izveidots tam lai nosistu visus, kas vēl kustinās, izspiestu tos, kuri vēl nav aizbraukuši, pēc gada - pusotra izpārdot atlikušo valsts sektorā, atskaitīties ka teritorija ir notīrīta un saņemt apbalvojumus un siltus amatus kur tālāk. Un par pensijas naudu, kā parasti neviens neatbildīs. Es jau sāku vākt Vienotības hītu kolekciju. Vēl divās šodien - un kā varēja nesolīt?
laimīgā
l
Cietumniekiem ir paredzēti 10 Ls dienā! Lai dzīvo cietumi un cietumnieki!!! Bērni, kam mums tie...
ance
a
Nevaru beigt rimties! Astoni lati par bernu, astoni lati menesi, nu vajprats kaut kads! Skiet man saja valsti nekad nebus bernu!
I.Gr.
I
Es piekriitu "ullai". Asi vinja rakstija savu komentaaru, bet pareizi! Un "realitaatei" es gribu teikt, lai vinja uzmanaas , ka vinjas laasti nekriit atpakalj uz vinju pashu! Tas var viegli gadiities un buutu taisniigi.
кен
к
krievija tresa un vairak bernu gimenem valsts par velti dod zemes gabalu majas celtniecibai. ---------------- Sibīrijā vai Maskavā?
nezinīšiem
n
Divus mēnešus pirms dzaemdībām ir diezgan grūti aiztaisīt zābakus un kurpjušņores, nogriezt kāju nagus, kāpjot pa trepēm un ejot pa ielu nevar redzēt pāri vēderam. utt. u.tjp. Mēnesi pēc dzemdībām sievietei ir asiņošana, vismaz divas nedēļas tā lāgā apsēsties nevar, pirmos divus mēnešus jābaro bērns diennaktī vismaz 7 reizes, + totāls miega bads. Šajā laikā nekur nepazūt ikdienas mājas darbi. Jums patiešām šķiet, ka sievietei vajadzētu lieki raizēties par to, vai viņa var atāluties dzīvot tāpat kā līdz šim...
Meta Sniedze
M
Runa ir par pirmsdzemdību un pēcdzemdību periodu, tās 70 dienas pirms un 56 dienas pēc dzemdībām, kurās ir pārejoša darbnespēja. Kas nav skaidrs? Tās nav nekādas tur Dieva dāvanas dēļ slinkuma vai vēlēšanās sēdēt uz sociālā budžeta, kuru, bez šaubām, papildina tādi cēlsirži kā jūs. Man neko daudz nevajadzētu, vien tik, lai šīs 126 dienas mans materiālais stāvoklis nepasliktinātos par 50%. Domāju, ka man tieši jūsu nodokļos samaksā naudiņa nebūtu vajadzīga. Es pati tajos nomaksāju pietiekami, lai varētu cerēt atļauties to greznību orientējoši 2 mēnešus pirms un divus mēnešus pēc dzemdībām pabūt mājās, nezaudējot līdzšinējo dzīves līmeni.
pika
p
Uz kada pamata Ulmanim un Freibergai tiek maksatas lielas pensijas Ls, 1500.menesi? Par kadiem nopelniem vini dzivo lielajos valsts dzivoklos Rigas centra un sanem komunistiska rezima privlegijas, kaut gan pasi abi bija pret komunistisko rezimu? Nauda valsti ir ta ir tikai pareizi jasadal aun japsaimnieko.
no malas
n
Nekas, gan jau pienāks laiks arī trīs bērnu ģimenēm. Šobrīd nav ko skumt un vairot sliktus gēnus, - tāpat jau pārāk daudz ar žultskaiti slimu "patriotu", kas tik vien spēj kā muldēt un noslogot medicīnas budžetu.
krievija
k
krievija tresa un vairak bernu gimenem valsts par velti dod zemes gabalu majas celtniecibai.
anonīmais šakālis
a
Meta Sniedze 15:52 Nūu, tas būtu nieks, ka nav naudas kaut kādai tur trešā bērna programmai. Nedaudz sūri ir tas, ka no 3. novembra stājas spēkā maternitātes, pēcdzemdību un bērna kopšanas atvaļinājuma pabalstu griesti. Par nelaimi, esmu akurāt tajā iedzīvotāju grupā, kuru šo griestu ieviešana skar ļoti tieši, kā rezultātā mani ikmēneša ienākumi samazināsies tieši par 1/2 attiecībā pret regulārajiem. Ak jā. Man šis būs 4. bērns. Nevarētu teikt, ka es dikti gaidu no valsts papildus atbalstu vai morālu uzmundrinājumu, paldies, nē; bet galīgi nespēju uztvert kāpēc tieši šādā gadījumā man netiek pat nodrošināts tas līdzekļu apjoms, par kuru esmu godīgi nomaksājusi visus nodokļus. ------------------------------------- Šādu sistēmu būtu jālikvidē vispār. Valstij nodrošinātām ģimenēm vispār nebūtu jāmaksā nekādi pabalsti. Ja Jūs iemaksājat tikpat daudz nodokļos, cik saņemat atpakaļ, nav problēmu, bet parasti, ir otrādi, un kāds par Jums maksā, piemēram, es. Es kategoriski iestājos pret to, ka no maniem iemaksātajiem nodokļiem, tiek maksāti pabalsti nodrošinātām ģimenēm.
anonīmais šakālis
a
Circene varētu pateikt, kad viņa virzīs saeimā priekšlikumu, aplikt kapitāla pieaugumu un depozītus ar tādām pašām nodokļu likmēm, kādas ir Igaunijā un Lietuvā. Tad būs nauda.
Hrens Hrenovijs
H
KA'pēc jāgaida līdz 18 gadiem lai maksātu valstij nodokļus??? Mani bērni, man to ir trīs, nodokļus jau maksāja, (kaut vai PVN nodokli ) kad bija vēl mammai vēderā. Un turpināja to darīt no pirmās dzimšanas dienas. - kaut vai PVN par autiņbiksītēm!
johaidii
j
vo melīgie kangari. Tad pārtraciet karot Afganistānā un samaziniet sev algas, nelieši!
ninza
n
tad nu gan daudz naudas tas prasītu, būtu labāk padomājuši ka daļu naudu tas 3 bērns tāpat atdotu atpakaļ valstij(uzturot un audzinot to 18 gadus) un pēc 18 gadiem valsts vel ar viņu pelnītu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas