Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Vienotība oficiāli par premjera kandidātu izvirza Dombrovski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Clash
C
Es domāju labākie premjera kandidāti varētu būt šeit komentējošie
latg
l
Izglaba Latviju aiznemot 7,5 miljardus? To citadak nevaretu nosaukt?
Bībelnieks
B
Tikpat labi Vienotība var virzīt Pēteri Piparkūku uz premjēra amaatu, tas vienalga ko viņi virza jo prezideenta pienākums ir izraudzīt premjērministru kaam uzdot veidot valdi!!! Vienotība arvien v el miglā!!
Oskars
O
Bet DOMBROVSKIS esot SLIMS !!!!!!!
ja
j
JL un Vienotība Ir lielākā traģēdija Latvijas vēsturē pēc otrā pasaukes kara.
cerība
c
Cerams, ka šitie pamuļķi vairs neiekļus saeimā. Esmu par viņiem balsojusi un tagad noželoju. No vilka bēgām(TP) lācim nagos ieskrējām(JL, Vienotība). TP laikos tad jau mēs tiešām rožaini dzīvojām.
biezādenieks
b
Nodzītu zirgu par vilcēju?
Bezpartejiskais
B
Partija izvirza,partija arī lai balso!
%
%
TRĪS GADUS NEMAKSĀT VALSTS BANKAI NE PROCENTUS, NE PAMATSUMMU TAS NU GAN IR VARENS SANIEGUMS LATVIJAS EKONOMIKAS STIPRINĀŠANĀ. GNĪDA UN ASINSSŪCĒJS IR TAS JAUNRAUSĒJU BARVEDIS DALOT ŠO AMATU KOPĀ AR TO RUDO ŽŅAUDZĒJČŪSKU.
Precizējums
P
Vienotība oficiāli par premjera kandidātu un tautas iz-va rotāju izvirza Dombrovski
borcinsh
b
brinos ! Latvijaa ir tik izglitota "tauta" - "stingrā mamma" un parejie "tam tur"...,kam negarsho - "dombrowskis" ! ! tad meklejiet vel 20 gadus to izeju no dzilas .... Jauna un talantiga Jaunatne BRAUC PROJAM nevis del darbas trukumu ! Brauc no sarkanajiem stagnatiem un debiliem-zagliem komunistiem (!!!) , jo VISU LATVIJU VINIEM NEIZDOSIES IZPARDOT-IZZAGT, NU BET IZNICINAT VINI PROT !!!
tam tur burciņam
t
Redz cik precīzi, tagad var piekrist! tādi odiozi komunisti kā ēlerte neko savā komunistiskajā domāšanā nav mainījuši, bet dombrovski, kamparu un štokenbergu citādi kā par zagļiem nenosauksi, turklāt vēl pirms katrām vēlēšanām šie tādus boļševistiskus saukļus skandina, ļeņins apskaustu! Un to, ka Vienotība prot iznīcināt un izpārdot visu, tur grēks nepiekrist. Lūk dombrovskis par nodokļu maksātāju naudu aizpērās uz ASV pie lieloligarha lai saskaņotu Latvijas izpārdošanas grafiku. Ar šādu valdīšanu mēs nevis 20, mēs 2 miljardus gadu meklēsim izeju no krīzes
  • 1
  • 0
xxx
x
Tikai Dombrovski.Un kopā ar ZRP.
Labvēlis
L
Domrovska attīstības plāns Latvijai? Varbūt labāk "Dombrovska reformu partija"? Laiks rādīs vai vēlētājam Dombrovskis un vienotība nav apnikuši ar savām konsolidācijām, algu iesaldēšanām un nodokļu paaugstināšanām. Vai viņu ievēlēs trešo reizi un trešo reizi aicinās veidot valdību redzēsim. Tīri statistiski izredzes ir niecīgas.
vidzemnieks
v
Pēc trakas uzdzīvošanas vienmēr ir paģiras, bet ne jau Dombrovskis visiem lēja? Padomā par to vairāk pirms izdari secinājumus. Neatbalstu Vienotības izveidošanos, bet Dombrovski kā premjera kandidātu atbalstu par visiem 100 procentiem.Viņa inteliģence vien ir ko vērts šajā rausēju un blēžu šovā.
  • 3
  • 1
ierindnieks
i
lai tik ekonomikas plāni izdodas, bet es viņam neticu
stingrā mamma
s
Kad finansu prozaiikam Dombrovskim grāmtā uzradās zviedru līdzautors, tā bija pirmā doma, ka tieši tā Dombrovsku fammīlija varētu tikt pie naudas, ar ko kredītu padzēst.
ak,vai!
a
Kā tad Tu visu tik labi zini? Gandrīz kā Šlesers, kurš visu par visiem un visu zin!
  • 4
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas