Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

"Vienotība" rosina grozīt Pilsonības likumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu
n
tikai ne tādiem kā Alksnis, Kehre vai Muižnieks.
nu
n
es domāju, ka to pilsonības jautājumu stipri sarežģija 1997. gada referendums, kas ar sīku pārsvaru noteica, ka Latvijā dzīvojošo kolonistu bērni, kas dzimuši te pēc 4. maija automātiski dabū pilsonību.Te būs tā kritiskā masa, ja viss turpināsies tādā garā, kad ļausimies Krievijas imperiālistiskai propagandai un neatrisināsim valodas jautājumu skolās vai arī nerisināsim Latvijai nelojālo cilvēku materiālās iespējas pašiem atgriezties Dzimtenē. Protams, ka tikai tiem ,kas brīvprātīgi gribēs. Kā zināms patiesībā Krievijas vēstniecība Latvijā risina šo jautājumu, bet visai klusi, kūtri un ar lielu atlasi.
Dubulti
D
Dubultpilsonību tomēr nevajadzētu liegt latvju pēcnācējiem plašajā pasaulē, kuri šobrīd nav gatavi pārcelties uz dzīvi postkomunistiskajā Latvijā.
Latvietis no Krievijas
L
Dubultpilsonibu visiem Latvieshiem!
hmm
h
ceru, ka Vienotiba sis mainas istenos. dubultpilsoniba etniskajiem latviesiem, kas pienem kadas NATO dalibvalsts pilsonibu tiri praktisku iemeslu del ir beidzot jaatlauj. dzivoju arpus Latvijas jau daudzus gadus un ticiet man, vietejas valsts pase ir daudz noderigaka celosanai, stradasanai utt neka LV pase. ka nepilsonim ir vienmer problemas ar celosanu un robezu skersosanu ipasi jau sinis laikos, kad dazas pasaules malas cilveki ir ka apsesti ar terorisma draudiem. tie, kas celo tikai izpriecai to nevar saprast, bet diemzel Latviju pasaule daudz kur nezin un uz robezam ir liela kepa. kads var but launums, ja latviesiem, ko dzives gaitas aiznesusas visas pasaules malas, ir iespeja saglabat saikni ar dzimteni un to atbalstit? kads tur ir launums, ja cilveks dzivo kada cita valsti jau gadiem un so kulturu labi pazist, bet ka daudzi sajos laikos, saglaba kontaktus ar dzimteni un vel pie iespejas palidz cilvekiem, kam Latvija ir gruts bridis?
LOL
L
korihnevaja chuma raspolzalasj po latvii razjedaja vse i vsja...latishi ulibalisj...
?
?
Lūdzu k'das paskaidrojiet nozīmi... Kuri ir ieguvēji un kuri zaudē. paldies
Jāzeps pestītājs
J
Klau,tak Tu nevis čeloveks,bet krievs.Tas Tev uz pieres rakstīts.Tu man pasaki kurā normālā eiropas valstī runā 2 valodās un un mēģina uzspeist citas valsts valodu pilsoņiem, un vēl pie kam,pukst,kuri ir divtik mazāk par pašiem pilsoņiem? Fašizms saki? Un ar ko Tu nodarbojies? Ienāc latviešu saita un ar trekniem burtiem raksti krievu valodā,zinot to,ka te izmanto tikai valsts valodu - tā ir necieņa pret pilsoņiem un neaizmirsti - čelovek,ka Tavs pienākums ir runāt valsts valodā,ja reiz šeit dzīvo,kā tas ir arī pārējās pasaules valstīs !!!
Latvietis
L
Piedavata redakcija atljauj dubultpilsonibu VISIEM etniskiem Latvieshiem! Tev nepatik ka par Latvijas pilsoniem vares ari registreties Australijas un Krievijas Latvieshi?
Pax tibi
P
Likuma norma, kura vardarbīgi latviešu tautības cilvēkiem atņem LR pilsonību, kuri ieguvuši citas valsts pilsonību, ir nekavējoties jāatceļ. Tie ir ekonomiskā genocīda upri, kuri bija spiesti atstāt Latviju, dodoties darba meklējumos citās valstīs. Pareizi,- lielākā daļa no viņiem ir labi izglītoti cilvēki, ar patstāvīgām, loģiskām spriešanas spējām, kuri nepakļausies politiķu manipulācijām, jeb- vēl vairāk- varētu būt reāls apdraudējums korumpētajai, garīgi slimajai valdības kliķei. Es vismaz redzu, ka tieši šis iemesls mudina partju darboņus ar likumu norobežot latviešus "mūsējos" un "izstumtajos"- tā sakot- MOBBING- leģitimizēts ar likuma varu, lai varētu vēl ērtāk un bezkaunīgāk mankurtizēt pārpalikušo latviešu saujiņu, kas vēl Latvijā palikuši: no vienas puses viņus uzrīdot- sak- jūs, istenie patrioti- ar vīzēm, ar 100 Ls mēnesī, ar bezdarbnieku pabalstu- īstie Latvijas patrioti ! No otras puses tīšuprāt šos bezpalīdzīgos cilvēkus izmantot kā bezsmadzeņu tautas masu, ko var par sviestmaizi uzpirkt un grozīt visos vēlamajos virzienos- kuri pārdos pēdējo Latvijas uzņēmumu, iztirgos bez žēlastības pēdējo, kas vēl palicis- lai tikai no treknā saimnieka galda kādu kaulu vēl pagaldē dabūtu. "Vienotība" jau šodien parāda savu īsto seju- raujas uz amatiem ministrijās, nesamērīgi- uz Latvijas fona paaugstina ar likuma spēku ierēdņu algas ...Ja jau patrioti- tad patrioti līdz galam- labi, ja ne par 100, bet par 200 Ls mēnesī kalpot tautas labā !
K.M.
K
Dubultpilsonibas jautajuma nekavejoties japienem likums,kadu to pienema lietuviesi. Musu gadijuma tam jaskan : Latvijas Republikas pilsonis var iegut ES un NATO dalibvalsts pilsonibu, saglabajot Latvijas Republikas pilsonibu.
K.M.
K
Nav jaskalda mati,lai nokartotu dubultpilsonibas problemu. Japienem likums,kadu tikko pienema lietuviesi un musu gadijuma tas skanetu : Latvijas Republikas pilsonis var iegut ES valstu un NATO valstu pilsonibu, nezaudejot Latvijas Repiblikas pilsonibu ! Tads likums tikai uzlabotu musu cilveku karjeras iespejas sajas musu sabiedroto zemes un nekadi neapdraud vinu uzticibu Latvijai . Cilveku,kurs savu speju rezultata ir konkuretspejigs pasaules zinatne,biznesa un pat politika un kuram iespejams iegut ieprieksmineto musu sabiedroto valstu pilsonibu ir JAATBALSTA ,nevis jaapkaro.Likuma norma,kura vardarbigi atnem LR pilsonibu tiem,kuri ieguvusi citas valsts pilsonibu ir nekavejoties jaatcel !
Juhans
J
Ar šo tiek novērsta tautas uzmanība no mini-budgeta.
Givi
G
Piektdien Dombrovskis paziņoja, ka ja kāda partija piedāvās grozīt pilsonības vai valodas likumu, tās ministri tiks atbrīvoti no amatiem. Dombrovska kungs, savus vārdus jātur un Jums, kā arī visiem JL ministriem jādemisionē.
AndrisR
A
Šie ir tie svarīākie jautājumi, ko Vienotība spēj risināt. Bet ekonomiskos un sociālos jautājumus lai risina Pasaules Banka un SVF?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas