Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vienotība un nacionālā apvienība respektē ZRP vēlmi pēc pauzes koalīcijas sarunās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Moriss Berts
M
Būt vai nebūt reformām un vai Zatleru ievilks stagnācijas purvā? Valdībai, ja tā ir vienojusies pašlaik veidojamā koalīcijā, ir jābūt aktīvai reformu valdībai! Jeb arī nevajag parakstīt vienošanās dokumentus! Spriedelēšana part to, piekritīs kaut kam Latvijas Banka vai nepiekritīs, ir pārgudra un nevajadzīga pļāpāšana pēc savas būtības veco politisko tikumu stilā. Valdībai "jāsit cauri", un Banka lai tad turas pretī un ir tas "vēzis", kurš velk atpakaļ. Ja mēs nesākam darīt kaut ko, jau iepriekš paredzot, ka varam ciest neveiksmi, tad mēs neesam darītāji, bet tikai tādi pļāpātāji, kādi politiķi ir bijuši līdz šim, - tā ir tikai tāda "mīcīšanās pa stagnācijas purvu", kas notiek jau 20 gadus. Arī tas, ka tiek parakstīti "da jebkādi papīri, kabatā turot figu" ir vecās "purva morāles" politiskais tikums. Protams jauna, nepieredzējusi partija, kādi ir ZRP, ņem ļoti kardināli, brīžiem nepārdomāti savos epitetos, taču kas ir svarīgāk - būtība, kas ir patiesa vēlme deklarētās reformas veikt, jeb arī formālā puse, kur it kā partneri sāk strīdēties par formālajām lietām, izvēršot lielas "strīdu vētras" un nokausējot sabiedrības uzmanību ar redakcionālu izteikumu labošanu? "Vecajām", pie varas jau pabijušajām partijam neapšaubāmi ir pieredzes pluss, taču, jau "tikušajiem pie siles" arī morāle ir vairāk vai mazāk "pārpurvojusies" un rutinējusies - protams, daudz mazāk kā "oligarhu partijām", kuras prātīgais vēlētājs "atšuva", bet pēdējai veto uzlika Zatlers. Taču tik kardinālu reformu vēlmi kā "jaunai slotai" no "vecajiem" gaidīt var tikai cilvēka psiholoģiju neizprotošie. ZRP pareizi dara, ka visu laiku modri seko procesa BŪTĪBAI un reaģē pie jebkuras sev nevēlamas izpausmes no iespējamo partneru puses. Tas, ko dara Zatlers ir profesionāla cīņa ar iesīkstējušo veco politiski sabiedrisko domu, ka tā jau ir bijis vienmēr un tā ir visur, nemaz neapzinoties, ka var būt arī citādi - tā kā vajag, lai panāktu reālu, īstu un visātrāko tautas labklājības līmeņa celšanos. Ar cieņu, Morberts
gromet
g
Piekrītu, Moriss! Skan labi un ceru, ka tā tiešām ir un viņiem veiksies.
  • 1
  • 0
Hani Salams
H
Zatleristi lieliski prot taisiit politiku. Peec tam kad izgaazaas meeginaajums uzspiest paareejiem nakts viduu pienjemtu leemumu, sie saak atcereeties vecos labos beernudaarznieku nikjiisus "ak tu sitaa nu tad es ar tevi nespeeleesos". Pa to laiku Valsts prezidents sanjem tuukstosiem spama veestulju no lielkrievu sovinistu atbalstiitaajiem, bet ljindermaniesi draud ar PSRS laiku rusifikaacijas politikas atjaunosanu. Tas jums nav vis dumjais Visinskis ar atklaataam speeka demonstraacijaam!
ha
h
Dombrovski,veido koalīciju ar SC un ZZS un lai tas receklis zaptlers iet aizkrāsnē.VL lai dara ka grib,Vainu pārkāpj pāri savām ambīcijām,vai arī lai iet smilkstēt blakus receklim.
Vārds
V
Es arī uzskatu,ka Zatleristiem jāpasēz aizkrāsnē un jāpamācās kā politiku taisīt,a to iznāk ka no bērnu dārza uzreiz augstskolā un pie tam par pasniedzēju.
  • 2
  • 2
Histēriķi
H
Nu, ko var čakarēties!!! ZRP tiek dotas veto tiesības - KO VĒL VAJAG!? Ja ir triju partiju koalīcija, tad skaidrāks par skaidru, ka KATRA partija VISAS savas nostādnes nerealizēs NEKAD, jo gribot vai negribot būs jāiet uz kompromisiem. Bet Zatlers laikam gan vēl nav atjēdzies no prezidentēšanas - gaida, ka visi viņam bez ierunām pakļausies. Nu. nožēlojami!!! Četros prezidentūras gados jau nu gan vajadzēja sākt kaut ko sajēgt no politikas procesa. Tāda histēriska raustīšanās... kā tādi sapīpējušies.
Moriss Berts
M
Jūs nebūt neesat "histēriķis", bet gan ļoti prātīgs un zinošs pragmātiķis, taču, lai kaut ko no savas vēlētājiem solītās programmas un reformām īstenotu, ir jāprasa daudz vairāk - tad kaut ko arī īstenos reāli. Atkārtošos, ka tie visgudreļi kas par savu mērķu īstenošanu sāk šaubīties jau sākumā, tiem tuvāk nevar pievirzīties ne par soli. Laika līdz 17. Prezidenta noteiktajam datumam vēl tā kā ir - tāpēc tas jāvelta būtiskākajam, ne vien formālai krēslu sadalei. Tādas nu, godātais, ir manas domas. Ar cieņu, Morberts
  • 0
  • 0
Igors
I
"Mūsu partneri pauduši vēlmi paņemt pauzi sarunās. Mēs respektējam viņu viedokli un gaidām atpakaļ sarunās," samiernieciski sacīja Vienotības priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa un piemiedza ar aci Dzintaram. Parādnieks ātri apķērās un sāka kaut ko murmināt par kaķu meklēšanu tumšās istabās , bet Gaidis Bērziņš kļuva domīgs , vai tik viņu šajā kompānijā negaida Roberta Zīles liktenis.
večuks
v
Varbūt prātīgākais būtu bijis - visiem pārējiem parunāt ar pašu Lilitiņu? Varbūt tikai tas vien tiek gaidīts...
kautkā nesaturētājs
k
Iespaids, ka viņi atprasījušies skolotājam - iziet uz brīdi no klases ... pa mazām vajadzībām, lai visa sabiedrība pagaida, ja labpatīk. Valsts darba pasākumu sabotāža, tā arī varētu teikt, ka mākslīgā pauze visizdevīgāka ir grupējumam ap SC. Nevarība un nesmukums, ākstīšanās jau kārtējo reizi.
vot
v
ZZS IR BAIGIE,TIKAI TAGAD VIŅU IR MAZĀK.
Un
U
zatlers atkal parāda savu svārstīgā gļēvuļa un nodevēja dabu..
ZOO
Z
pauzes laikā apsveriet variantu ar ZZS, ticiet man no mudaka zatlera kompānijas būs pārbēdzēji un sanāks jums normāla koalīcija ar 60 balsīm
gx-7
g
Vai tur tajā tankistu partijā visi tādi aptaurēti ,jeb citpanetārieši? Kādus brīnumus vēl pasniegs?
Vārds
V
Tur pietiek ar vienu blondīni un vienu, kam vēl pumpas uz ģīmja :)
  • 1
  • 2
Tā tā
T
Vienotībai jāiet kopā ar ZRP un SC, tad darbi veiksies, reformas notiks un būs miers valstī.
vairis
v
diez ko vel viņi varetu darit ja dakteris nerunā? spidzināt viņu? ari protams variants neslikts
bulciņa
b
Domāju, ka viselegantākais risinājums, būtu visiem pasūtī Zatleru un uztaisīt valdību. Lai sēž mājās un masē Lilitai muguru. Vnk. noriebies.
Nu nu
N
Izskatās, ka Zatleru sen neviens nav pasūtījis 3 mājas tālāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas