Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Vienotība un PLL jau agri no rīta oficiāli pieteikuši Zatlera kandidatūru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kopija
k
Labs cilveks nav labs prezidents un cilveki velas parmainas valsti,neviss tikai griesanu un ubaga sajutu. Bijam2.5 miljoni,tagad tikai 1.8 miljoni.Ja paliks viss pa vecam ,tad visspar nekas nepaliks vairak ka 1.0 miljoms pec 4 gadiem.Es gribu lai mani berni varetu dzivot normalos apstaklos ,stradat Latvija. Meklejiet atbilstosu vaditaju.
nu gan
n
Nu gan anekdote. Brigmanis paziņo ,ka bijušais 90 gadu "slepenās brālības 'biedrs no Unibankas' Andris Bērziņš PATS pieteicies kļūt par prezidentu.Šo kandidātu gan žurnalistiem beidzot derētu kārtīgi izpētīt. Tur brīnum lietas atklātos.
loģiski
l
Paskaties, ko ar savu tautu dara, vai tu domā, ka Dieva nav?
banzai
b
VIENOTĪBA un PLL - ai, kāda SASKAŅA
NAV VIENALGA
N
kaada jeega no kandidatuuraam, ja veeleeshanas ir dienu peec saules aptumsuma! jebkursh izcils kanditaads buus "norakts" uz tiem 4 gadiem! Saule simboolizee varu, prezidentu, galvu un protams - valsti, jo ir kaa centaralais kjermenis muusu saules sisteemaa! verdikts - jaunais prezidents buus ar aptumshotu praatu un riiciibspeejaam! kaapeec latvija ko taadu ir izpelniijusies... ?
Ekonomists
E
Ir jau vēl NA 8 mīnus Visvaldis Lācis plus Brigmanis. Kopā 48. Tātad nepietiek.
vajag citu!ZZs malači, ka nea
v
Ar to ir jāsaprot, ka tuvākos četrus gadus pavadīsim kā līdz šim: cenu un nodokļu pieaugums, pilsoņu emigrēšana, ekonomikas sabrukums, korupcijas uzplaukums, bērnu dzimstības samazinājums atbalstot perversijas. A kam man tāds jenotības lāča pakalpiņš vajadzīgs!
cienu Šleseru par to
c
PLL Šlesers skaidri un gaiši pateica, ka neatbalsta sū du stumditaju atbalstītāju /tātad no PLL būs 7 balsis/
aritmetika
a
33+8-šlesers=40 ja V un PLL neblefo, tad jābūt 40 ZZS- =0
pakausis
p
un kas tad notika ar PLL nostāju zilo laulību jautājumā? :)))))) Šleseram atkal uznācis - neskaties ko es daru, klausies ko es runāju..?
KLM
K
vajag vēl četrus gadus pilī pāvu, kuram galvenais parādīt cik skaista aste? ...................................................... ................................................. gaumes lieta tā pāva aste - cits saspraudis astē 140 apsūdzības sējumus un arī staigā lepns kā pāvs - ar kāju taisīdams vaļā visas durvis....
sarmite
s
vai tiesam vis bus tik prasti vai tiesam esam lemti tikai zatleram zatlers nevar uzvaret velesanas vins var but tikai varas parvelets lielaka uzvaretaja bus vilsanas
kāmis
k
nu i stulbeņi. ķit vai nazīt! viens, atvainojos, loceklis nosēdējis četrus gadus pilī bez jēgas, nafig viņu vēl? tik tiešām Latvijā normālu cilvēku trūkst? vajag vēl četrus gadus pilī pāvu, kuram galvenais parādīt cik skaista aste?
eddy
e
Zalāns ar Zaķi nakšņoj teltī pie ieejas durvīm. Zalāns aizgulējās.
haha
h
Tikko vel PLL teica, ka nebalsos par Zatleru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas