Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vienotība vēlas, lai ir kā Igaunijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ar vēlēšanos vien nepietiek!
A
Tukša muldēšana! Kur tad ir Igaunijas bezmaksas augstākā izglītība,obligātā veselības apdrošināšana,"atraitņu pensijas",vienā ministrijā apvienotā veselības aprūpe un sociālā nodrošināšana? Kāpēc joprojām nav ieviesti pat neviens no Vienotības partiju "Sabiedrība citai politikai" un "Pilsoniskās savienība" izstrādātajiem progresīvā ienākuma nodokļa variantiem? Lai mēs varētu līdzināties ne tikai Igaunijai,bet pat tādām jaunajām ES valstīm kā Slovēnija,Malta un Kipra,kas ir tālu mums priekšā! Nerosinot vēlēšanu sistēmas nomaiņu,progresīvā ienākuma nodokļa ieviešanu,samazinātas PVN likmes noteikšanu pārtikas pamatproduktiem un medikamentiem,obligātās veselības apdrošināšanas atjaunošanu,paliksiet vēloties!
....
.
V nosaukums no paša sākuma ir galīgi garām, atgādina te Putina jeģinstvu, ta sazin ko. V nekad nav bijis. V jālikvidējas un jāpārdēvējas par Reformu partiju, ja viņa vispār grib pastāvēt. Jādara kā igauņi. Patiešām jāveic reformas - ilgspējīgas, jāieliek pamats valsts attīstībai.
w3e
w
Ja jau tā vēlas, ko tad paši 2 gadus ir rāvuši visdrūmākajās tēpistu tradīcijās? Savējie pie siles, birokrātiskais aparāts tā pārpampis, ka tūlīt plīsīs, toties tauta aplaupīta līdz ādai, ekonomika nolaista podā. Lūk visi "vienotības" 2 gadu "darba" rezultāti. Mēs jau arī vēlamies, lai būtu vismaz kā Igaunijā, bet tikai bez "vienotības", jo ar to vienmēr būs tā kā Zimbabvē.
!!
!
Tad jāsāk ar okupantu pieminekļa nojaukšanu Pārdaugavā.
Ēriks
Ē
Mēs visi arī būtu priecīgi, ja pie mums būtu kā Igaunijā, bet kamēr Vienotība pie šprices, drīzāk sagaidīsim pūces astes ziedēšanu!
vēlētājs
v
Vienotības valdē būs deputāti, kas 8.jūlijā nobalsoja par bērnu atstāšanu bez līdzekļiem: Solvita Āboltiņa Dzintars zaķis Arvils Ašeradens Silva Bendrāte Vai tautai vajag tādus deputātus, kam banku intereses ir svarīgākas par bērniem?
Igaunis
I
Merkis var but ko mainit vai attistit vai veicinat, galvenais merkis nevar but klut pie varas. Tas var but tikai lidzeklis. Labak pardomajiet, kur jus gribat tikt.
zvirbulēns
z
Baidos, ka igauņiem sorosīdu ideoloģija nav tuva!
nnn
n
Ieliktenu politika, ko Vienotiba ir izkopusi lidz pilnibai (varetu te par vienu tadu ielikteni sarakstit desmitiem atgadijumus, kas vienkarsi atspogulo so ielikteni neizglitotibu un uzputibu), nekada veida neiederas Igaunijas politiskaja vide.
viecha
v
Nu ko jūs visi pieķērušies tai Igaunijai?Tad nu gan zelta bedri atraduši!Dažas lietas viņiem labākas,dažas mums,bet pa lielam-Latvija,Igaunija vai Lietuva-viens pīpis!Nestāstiet taču paši sev muļķības!
Padumjā Latvija
P
"Partijas Vienotība dibināšanas līguma parakstīšanai 6. augustā šīs partijas veidotāji plāno izvēlēties Valku..." . A Igauņi oficiālu protestu neiesniegs? Viņiem ko, vienalga, ka praktiski uz viņu robežas tiek noformēta tāda korupcijas un izšķērdēšana armija?
Vilis
V
Igaunijā nav tādas " Vienotības" . Tāpēc, " lai būtu kā Igaunijā", Vienotībai ir jālikvidējas. Vienotai jābūt TAUTAI. bet "Vienotības eksistences pamats ir tautas rīdīšana un šķelšana. Tāpēc "ka Igaunijā" būs tikai tad, kad Vienotības vairts nebūs
nja
n
ja godīgi es nesaprotu kas igaunijā labāks? viss noprivatizēts pareizajiem - tāpēc mazāk ņemšanās starp oligarhiem (nav jau ko dalīt un tautai nekas nepieder;), tauta uz tatistikas dzīvo labāk, bet laimīgāki - un reāli labāk? - nebūtu blakus somija -viņiem būtu vāks. Tad jau ņemat piemēru no asv ar milzīgo parādu un viņu geto rajoniem - tas tak mūsu stratēģiskais partneris;)
Jukums
J
Ja politiķi nerealizē tautas interesēm atbilstošu sociāli-ekonomisko un tiesisko politiku, tad tauta par viņiem nebalso. Tā ir arī Vienotības gadījumā! Jo cik reizes var aizrādīt, ka progresīvā ienākuma nodokļa ieviešana joprojām tiek kavēta, par šo jautājumu Vienotība pat diskusijās neielaižas - bēg ka velns no krusta. To var atrisināt divās nedēļās, bet mēs gaidām jau 20 gadus. Un tas ir tikai viens no piemēriem!
Ansis
A
Ja vēlas lai būtu tā kā Igaunijā ir jāsāk ar krievu okupācijas pieminekļa Pārdaugavā demontāžu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas