Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vienotības deputāts rosina iedzīvotājiem skaidrot, kāpēc jāmaksā nodokļi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
slota
s
Vairāk tādu kā šis deputāts. Vismaz kaut kāda iniciatīva. Vispirms taču ir jāsaprot, kur tā nauda paliek, tad sāksim domāt, vai tas ir labi vai slikti, nevis otrādi. Ciparus! Ciparus! Ciparus!
idiots
i
Vai tika man tā šodien šķiet, vai latvieši tiešām ir aprobežoti? Paskatās uz Igauņiem - mums priekšā visās jomās. Bet latviešiem tikai čīkstēt un čīkstēt. Pzdc.
demagogs
d
Ja gribam nemaksāt nododkļus - davai - nemaksājam. APskatīsiems, kas būs pirmie bļāvēji, kad pašiem būs jāmaksā par ātro palīdzību, ugunsgrēka nodžēšanu, bērnu izglītību. Iedomājies - māja deg, bet ugunsdzēsēji pasaka - ko? nav naudaas? nu sorry, nedzēšam :D
Pedagogs
P
Nu, protams, nemaksāsim nodoklu, lai nav algas ārstiem, lai nav algas skolotājiem, lai nav policijai. Un tad gaidīsimLaimes lāci. Ir jāmaksā nodokļi! TAs, cik samērīgi - cits jautājums, bet mēs paši esam izveidojuši tādu sabiedrību, kura paļaujas uz valsts nodrošinātajiem labumiem. Bet pareizi Galvanovskis saka - no kurienes tad labumi, ja nemaksā nodokļus?
Pupiņzupiņ
P
Piekrītu jaunajam politiķim. Tikai tie, kas nesaprot, kur paliek samaksātie nodokļi, var mierīgu prātu aģitēt citus tos nemaksāt.
nnn2
n
kamēr fašistiskā jeģinstva un pērkamais ZZS būs pie varas,lai plaukst pelēkā ekonomika.....
kas tur ko skaidrot,
k
mēs zinam. Nemaksātājus atšaut, vai viņiem šajā valstī pat apkurināms cietums nepienākas, sākot ar nodokļu nemaksātāju jezuītu sektām!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zinātājs
z
Esmu nostrādājis 52 gadus un visu mūžu godīgi maksājis visus nodokļus un arī tagad no pensijas maksāju, maksāju īpašuma nodokli, zemes nodokli, transporta nodokli, bet neredzu kur viņi paliek. Pie ārsta aiziet nevaru, jo nesanāk, braucot par mūsu "labajiem" ceļiem laužu mašīnu, par paša celto māju maksāju nodokli tad kur paliek tie nodokļi .ļoti jau gribētos dzirdēt tos deputātus, bet nedzirdēšu, jo viņi jau dzird tikai pirms vēlēšanām.
zinis
z
Visi zina, kāpēc nodokļi ir jāmaksā. Šobrīd ir vairāk ticības problēma, ka tie kuri lems par nodokļu naudas tērēšanu, neiebāzīs to sava kabatā vai godīgi, bet dumji to atkal iztērēs. Drīzāk vajadzētu kampaņu, lai nodokļu maksātāji noticētu, ka valsts vara nav zagļi un dumji, bet godīgi cilvēki. Kāda jēga tukšā spainī ūdeni liet? Tik un tā visu laiku tas būs tukšs...
Jukums
J
Laiki mainījušies - tagad modē minoritātes un āži. Un jāj tā kā šiem ragi taisni:)...
šajā dīķī bebri neaug
š
Kurš pēc Jaunā laika - ZZS valdības ieviestajiem taupības pasākumiem, kas visvairāk skāra legāli strādājošos, vēl var palikt tik stulbs, ka gribētu šai valstij maksāt nodokļus?
BS deputāts
B
skolas, slimnīcas, drošību, ceļus un vēl daudz ko citu,” Par skolām valdībai pienākās 100 punkti Arpus brangu attieksmi, ko mēs saņemam slimnīcās? Valsts ceļi.....kad labosiet mikrorajonu pagalmus. tā kā kara lauks drošiba- Latvija tik drošs, policija var sēdē mājas. Dienvidtiltu Gaismas pils. parx banka Vislielāka korupcija eiropā. Varbut sāsim ar valdību kura nav tik korumpēta un neilaupa šo valsti
hir
h
atļaušos palabot, ka Sidora āzi neviens nav jājis... parasti tiek jāta Sidora kaza :(
Stop VID
S
Laba idea. Es nevaru iedomāties NEVIENU iemesli maksāt naudu mūsu starošai valdībai. tā nauda taču iedzīvotājiem nenāk par labu, tikai valsts sponsorētiem valsts izlaupītajiem, un Latvija pilna ar tādiem
Tante
T
Jaunais deputāt,Jūs tiešām nodokļu maksātājus uzskatāt par idiotiem?Runa nav par nodokļu maksāšanu kā tādu,bet gan par nesamērotības principu.Lūdzu,izglītojiet sabiedrību-paskaidrojiet,kāpēc Jums-tautas kalpam pienākas liela alga(par slikti veiktu darbu),piemaksas,kompensācijas u.t.t. ,bet 43% Latvijā strādājošo no minimālās algas pašiem jāsedz dzīvokļa īre un kom.pak.,telefona un transporta izmaksas,bet jāstrādā ar pilnu atdevi,lai nepazaudētu savu darba vietu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas