Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vienotības deputātu kandidātu saraksts ārkārtas vēlēšanās pamatā būs tāds pats kā 10.Saeimas vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aps
a
no kā šitie gurķi pārtiek? tak parazīti!
fakts
f
Zatlera prezidentūras laikā no 2 ar pus miljoniem cilvēku palika 1,9 miljonu, daudzi latvieši kā kara gados bēga prom no Latvijas. Tieši Zatlers ieteica Ivaru Godmani un Valdi Dombrovski /2 x / kas kopā ar Pareksiešiem noveda latviešus līdz nabadzībai. Zatlera darbības, lūdzot sev dzīvoklīti, ir politika, sevi parādot, kā cietēju kā arī no esošās politiskās elites attālinātu personu. Zatlera solījumi un Saeimas atlaišana ir farss, Zatlers neatlaida Saeimu, kad tauta to Doma laukumā prasīja, ja būtu uzklausījis tautu un atlaidis Saeimu, izpaliktu Parex bankrots ar Godmaņa, K&K mahinācijām, izpaliktu aizņemšanās no Pasaules bankas, ar savām savtīgām interesēm LV neienāktu Eiropas rekonstrukcijas un attīstības banka ar savām daļām bankā Citatadele. Daudziem jo daudziem latviešiem ar ģimenēm nenāktos pamest LV teritoriju, dodoties vergu gaitās ārzemēs, Zatlera atbildība, esot prezidenta amatā, īpaši jāizvērtē kompetentai tiesu iestādei, šai atbildībai nav noilguma, jo jāvērtē sekas, kādas iestājušās LV pilsoņu kopumam... Zatlera sausais atlikums- PUSTUKŠA LATVIJA
tomēr
t
Jaunupa kungs, parāk daudz neceri, ka vecais saraksts būs derīgs, pēc vēlēšanam no Jūsu sraksta vecie kadri tiks izsvītroti ārā. To, ka cilvēku Latvijā ir palicis 1,9 miljoni Zatlers nav vainīgs, vainīgas ir visas tās politiskās partijas, kas visus šos gadus bija pie stūres. Vienotība arī nav bijusi 20 gadus, kā tur viens iepriekš minēja komentārā, vienotība vēl pat nav nodibināta. Ja rakstat, tad ar galvu padomājiet ko rakstat komentārā.
Svens
S
"Šāds lēmums pieņemts, jo ne jau protestējot pret Vienotības vai pašreizējās valdības politiku Valsts prezidents Valdis Zatlers rosināja Saeimas atlaišanu, uzsvēra Jaunups." ... es Zatlera lēmumu uztvēru tieši kā protestu pret Vienotības realizēto politiku. Citi - arī kā vienu no ...
stiebrs
s
vienotiba negaja kooalicija ar lielako uzvarejoso SC tad tagad jabalso tikai par SC 100 fro lai strada nebijusa komanda redzesim kas notiks.......[par pad lat ......] ura.....
chgyhh
c
Balsojiet par Vienotību ! Un dabūsiet tos pašus vēžus tajā pāšā kulītē. Un vēl mazākas algas un pensijas. Un vēl lielākus nodokļus. Un augstākas cenas. Jūs to esat pelnījuši! Basojiet par Vienotību un Dombrovsak!
bhuu
b
Balsojiet par Vienotību ! Un dabūsiet tos pašus vēžus tajā pāšā kulītē. Un vēl mazākas algas un pensijas. Un vēl lielākus nodokļus. Un augstākas cenas. Jūs to esat pelnījuši! Basojiet par Vienotību un Dombrovski
nav labi
n
Vai tiešām Vienotība nesaprot,ka šis pidralla grauj jau tā dažādu mūrnieču,kamparu,kristovsku,sabojāto prestižu,superzvaigzne -lieģis! Dombrovskis sliktu vārdu gan nav pelnījis! Bija jāgrozās visādi to zzs dēļ!
1BK
1
Ielieciet Arturu Hercogu ari sarakstos,tad dzeks atkal vares blameties televizija! Vienotiba-Jus esat klaunu bars!
hehehe
h
hehepirms minūtes, 2011.06.30 11:01 Kā ta, kā ta, pāsauksies atkal par ko citu un paliks trešo reizi "jauni". Bet kurš tur tas izcilais? (protams, ja neskaita pataloģisko melošanas un krāpšanās spēju) Te gan jāpasmejas.
hehe
h
Nu gan pārsmējos! Vienotība 20 gadus nav izdarījusi? Bet vēl nav ne gads, ko apvienība izveidojās un partija vēl tikai taps. Paskatieties uz V deputātiem, jūs daudz normālu un pat izcilu redzēsiet. Svītrojiet, kas nepatīk, bet plusojiet tos, kas patīk. Cita jēdzīga spēka jau nav. tikai abu flangu bļāvēji, bet ne darītāji.
vēl jau nav atlaista
v
Perdeļi par perdeļiem,tā tik turpināt!Parastais variants.
Balsojiet!
B
Balsojiet par Vienotību ! Un dabūsiet tos pašus vēžus tajā pāšā kulītē. Un vēl mazākas algas un pensijas. Un vēl lielākus nodokļus. Un augstākas cenas. Jūs to esat pelnījuši! Basojiet par Vienotību un Dombrovsak!
to brr
t
Tas nebūs arī Zatlers!
brr
b
Par Vienotību nebalsos! Viņi visus 20 gadus nav neko izdarījuši,tikai savakušies kredītus miljonu vērtībā,paši izmanto dienesta stāvokli pat iepērkoties veikalā.vienõtībai bija uzticība,viņi to apgānija un sacūkoja! Nāks jauni spēki!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas