Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Vienotības frakcija ārkārtas sēdē vērtējusi Āboltiņas izteikumus par sadarbību ar SC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ja
J
balsotu par Vienotību, tad TIKAI BEZ Āboltiņas...Absolūti destruktīva dāma politikā!
Egija
E
Ko darīs, ja uzvarēs Nacionālā apvienība? Tas gan būs jautrs pagrieziens.
Saderība
S
Kāpēc gan lai televīzijas šova dancotāja S.Āboltiņa nesadarbotos ar SC futbolistu M.Zemļinski ?
Vai ir to vērts?
V
Āboltiņas gatavība, pieklājīgi sakot, "sadarboties" ar SC ir atklāts nāves skūpsts tautas atbalstam Vienotībai. Ar šādu nostāsju, Vienotība cietīs smagus zaudējumus vēlēšanās. VaI Āboltiņa patiešām ir tik apžilbusi, ka viņa to nesaredz?... Bet varbūt, viņai kaut kas cits prātā, kur viņai gluži vienalga, kas ar to Vienotību notiek. Labākā gadijumā, ja kāds vēl balsos par Vienotību, no saraksta jāstrīpo viņas un visus viņai līdzīgi domājošo vārdus .... bet vai vispār, pat tādas pūles ir to vērts?
Kikreižu Mārcis
K
Un tomēr es balsošu par Vienotību, bet dūšīgi svītrošu tādus kā iepriekš minētie, kuri ar muti brauc ratiem pa priekšu un nepajēdz ko sola vai runā!
Kikreižu Mārcis
K
Gribas par Daugavas vanadzi būt, bet aste tik gara, spārn i tik īsi augstam lidojumam un arī verbālais aparāts iet pa priekšu domai! Tā es raksturotu Āboltiņu, un man viņa tāpat kā L. Mūrniece, kura pratās aizvākties un Jaunups ir visvājākie politiķi!
Jupupups
J
Jaunajā laikā ne pirmais šizofrēniskais sindroms.
Jānis J. Dimants, Jr.,M.D.
J
Gudri jau šāda "izrunāšanas" nav. Ko tas norāda? Latviešiem ir veca paruna - ko mute nopelna, to mugurai jāpanes. Ātri un tūliņ viss ir jāatsauc. Maldīties var kuŗš katrs. Nebiju to gaidījis no S. Āboltiņa kundzes!
John
J
Kāpēc tāda pārliecība, ka maldās S.Āboltiņas kundze, nevis Jūs? Mmmm?
  • 0
  • 0
Igors
I
Vai gadījumā tiem spriedelētājiem , kas tagad ecējas savā starpā par to , ņems vai neņems SC koalīcijā pēc vēlēšanām , nav prātā ienākusi doma par to , ka visticamāk pēc vēlēšanām SC lems - ņemt , vai neņemt Vienotību koalīcijā ?
Antiņš
A
Nē, vecīt, tā nu tiešām nebūs! Bet kaut kā jāsadzīvo būs gan.
  • 2
  • 0
Randy, BRD (Deutschland), EU
R
njaa, viens ir skaidrs - par 'vienotiibu' nebalsoshu. Bija zinaamas shuabas - bet peec shiis mamzeles pljuutiijiena - nu atvainojiet. Ja kaads taisaas balsot par 'vienotiibu', tad var iznaakt ka iisteniibaa balso par vanjku 'sc '. Atvainojiet. Ejirt juus ddiirrsst ar saviem sc vanjkaam.
Vienotība atejā
V
Šī jocīgā sarkanmate ar airi airē savos sūdos(kakās) uz siles pusi.Citu jau tādi nemāk.
atskaņa
a
Tante varēja izņemt patentu un iet ogas mežā lasīt, bezdarbs samazinātos un muldētāju mazāk būtu.
Tāda ir Āboltiņa!
T
Āboltiņa gatava sadarboties ar okupācijas varasvīriem, kuri noliedz, ka tāda okupācija bijusi ... tātad, Āboltiņai okupācijas fakts ne silts ne augsts, tikpat labi kā nebijis... ar ko vēl Āboltiņa būs gatava samierināties?. Ar divvalodības statusu un okupantiem ātrvilcienu no Maskavas uz Rīgu lai vies strādniekiem būtu vieglāk te ierasties ar visām savām ģimenēm!
Kurlais,
K
vienmēr Vienotība visstingrākā mērā respektē vēlētāja vēlējumus un savus sadarbības partnerus izvēlās tikai harmonijā ar Latvijas Valsts politiskajām vērtībām,Satversmi.
  • 0
  • 0
no malas>nomalim
n
Interesants komentārs! Tas tāds karātavu humors. Bet pilnībā piekrītu tam, ko saka nomalis!
Beidzot viss ir skaidrs!
B
Nu, mīlīši! Ja Āboltiņa ir PĀRLIECINĀTA, ka atbalstu koalīcijai ar SC paustu arī vairākums no 4000 "Vienotības" biedriem, tad - ar šo "Vienotību" VISS IR SKAIDRS! Es viņiem vairāk N-E-T-I-C-U!!! Un tas, ka tika sasaukta ārkārtas sēde, neko vairs nemaina. Domāju, ka sēdē S.Āboltiņai (tāpat kā E.Jaunupam) tika izteikts rājiens par priekšlaicīgu "kāršu atklāšanu". To, taču, varēja darīt tikai PĒC VĒLĒŠANĀM, jo šobrīd neatgriezeniski tiek zaudēti potenciālie vēlētāji. Gan S.Āboltiņa, gan arī E.Jaunups, šādi izsakoties, nebija tālredzīgi. Izrādās, ka ne abiem iepriekšminētajiem politiķiem, ne arī A.Štokenbergam nepiemīt stratēģiskā domāšana! Mani, protams, tas priecē. Redzu tikai vienu politisko spēku, par kuru vērts balsot , un tā ir nacionālā apvienība VL-TB/LNNK!
Protams,
P
arī visi Vienotības atbalstītāji uzskata,ka jeb kādā gadījumā Latvijas vēlētājs ir gudrāks par visiem Latvijas politologiem,Akadēmijām un Universitātēm kopā ņemot un vēlētāju vēlējums Vienotība vērtēs,cienīs un gudri izmantos Latvijas Valsts Pārvaldes un tautas labklājības veidošanā.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas