Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Vienotības vēlēšanu sarakstā Zemgalē pirmais numurs varētu būt arī Štokenbergs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jojo
j
Par Štokiju es vēl varētu balsot, bet par Ēlerti- nekad mūžā. Tā ka V mans balsojums Zemgalē ies garām.
pamela
p
Vispār kaut kāds ārprāts - tauta referendumā nobalsoja "PAR"Saeimas atlaišanu nu KAUT VAI izrādot cieņu pret tautu vai nevarētu TIE PAŠI 'auni"tikt iezūmēti sarakstos nu NE atkal PIRMIE !! visos apgabalos ! Ļaudis mīļie ,vai tiešām ir jānotiek kam ārkārtējam lai JŪS ,politiķi"kaut nedaudz apjēgtu KO domā ,ko vēlas tauta? JŪS TURPINAT VISU NU JAU pa vecam 21-o gadu! TĀ NEIES KRASTĀ! Jūs paši šujat sev kājā! SC divus vecos Krievijas "kurmjus"pat bīda pārvaldīt valsti!? Cietēju ar mūsu !!! saziedoto naudu Ušaku un tautas nodevēju no Latgolas OLIGARHIEM - Urbi !!?? Vai tamdē4ļ bija vajadzīgs referendums? Jūs vēl ARVIEN tautu nedzirdat !!
F...
F
sc vienotās krievijas filiāle, štokenpabriks sc filiāle vienotībā....
Sviests
S
Štrunts a Štokiju, bet Rīgā pirmo iebāzt šito brīnumu Ģirtu Valdi - viņi ko, ņirgājas par mums? Katrā gadījumā Ģirts Valdis sit Štokiju bez ptoblēmām, līdz viņa līmenim būtībā neviens nevelk, tādu otru vienkārši neatrast.
VL
V
Tad, kad šajā valstī neviens no ministriem neko nedara - slikti, tad, kad dara - atkal slikti. Pasakiet, VL bļāvēji - vai tā jūsu partija kaut vienu darbu ir izdarījusi vai tikai tukši muldējusi, ko?
???
?
Tici man, šeit ir ļoti daudz Štokija ne-fanu arī bez VL. Un būt par ministru nenozīmē izplatīt klačas. Be nu ko tā satraucāties? No tiesas bail?
  • 1
  • 0
žēl,
ž
ka manā apgabalā nebūs iespējas Štokenbergu svītrot no saraksta kā pirmo. šoreiz neatdošu balsi kādai partijai, jo neredzu, kam atdot, bet paņemšu uhn izsvītrošu tos, pret kuriem uzticība ir ). Štokenbergu pirmo., pēc tam Pabriku.
kabis
k
nu tas ir neprāts, kas šito izdomājis. Tas puisis ir tā visiem piegriezies , tad vēl tie viņa miljoni. Bet visam punktu pielika tas konflikts ar VL.
Haris
H
Varbūt tiešām aprēķins ir tāds - ielikt šo pirmo, lai tie, kuriem viņš ir kā sarkana lupata vērsim, izsvītro viņu, reizē nobalsojot par "Vienotību"?:) Kādreiz, kad Elita Veidemane daudzus bija nokaitinājusi, bija tantuki, kuri speciāli meklēja "sarakstu ar Veidemani", lai varētu izsvītrot.
nu nezinu
n
Štokenbergs ir maitāta prece. Un "pircēji" (vēlētāji) to zina. Likt viņu 1.numurā ir izmisuma solis,lai apvienība neizirst,bet nekādā gadījumā nav prāta darbs no apvienības kopīgo interešu viedokļa. Staļinistu vēlētājs par viņu nebalsos,jo balsos par savu SC,bet Vienotības vēlētājs nu neredz atšķirību starp Štokenbergu un Urbanoviču.
redzi
r
Prokremlisko spēku līdzskrējējs un miljonārs Štokenbergs ir oligarhs, kas Vienotībai dod naudu, Tadēļ viņa netīrās aktivitātes nav svarīgas, jo Vienotībai vajag naudu.
Čaks
Č
Tikai neaizmistiet, mani draugi, ka plusiņus vai mīnusiņus viņam liks Vienotības vēlētāji, nevis interneta komentētāji un tad situācija var būt arī pavisam citāda.
Vārds
V
Nu ja Vienotības vēlētājs nav sapratis kas par putnu ir Štokijs un plusos viņu, tad paši vainīgi. Ja Vienotība labi uzvedīsies, tad varbūt VL+ZRF paņems viņus valdībā...Bet tiem 7 ievēlētajiem Vienotības biedriem būs baigi jālūdzās
  • 5
  • 3
Čaks Noriss - Spēlmanis
Č
Neaizmirsu , draugs, bet ar to Vienotību nu būs, kā būs.
  • 4
  • 1
41
4
Štokijs būs PIRMAIS sarakstā kuru vajag izsvītrot!
nazis
n
Super leemums! Jo vairaak Vienotiiba sev shauj kaajaa, jo lielaakas izredzes VL! 100%, Shtokenbergs buus Top3 sviitrotaakais tips Vienotiibas sarakstaa. Muurnieces liktens.
nazis
n
Zinot Shtoka kaari peec amatiem un to, ka vinjsh dod Vienotiibai diezgan daudz naudas, es tiektu, ka to vietu vinjsh sev pieprasiija. Taapat kaa peec ieprieksheejaam veeleeshanaam pieprasiija sev amatus. Nevis vinju delegjeeja, bet vinjsh brutaali pieprasiija sev tieslietu ministru. Tas pats tagad.
  • 2
  • 0
hmmm
h
No šīs puses es nepadomāju. Bet kādēļ tad viņi leik viņu sarakstā?
  • 1
  • 0
ak šausmas
a
Šadurski, vai joprojām dzirdi šavienus? Baigi šauj Šadurski, ko?
politalogs
p
Ja zemgaliesi balsos par so intrigantu, meli, bledi, Skeles sulaini, varas un naaudas karo smerdeli Stokenbergu tad tiesam tas ir vajprats un latviesu tatas, kadas dalas, pilniga degradacija..
nekad
n
Zemgalieši nebalsos.
  • 7
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas