Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Vietām pie jūras varētu atļaut apbūvi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hermanim
H
Aizbrauc uz ASV un apskaties. It Ocean City, Atlantic City, Long Beach A krastā, ir Enģeļu pilsēta R krastā, bet ir milzīgas teritorijas, kur nevienam pat prātā neienākt kaut ko uzbūvēt. Valsts ir nodefinējusi kārtību un to arī visi ievēro. Latvijā savukārt it kā viss ir aizliegts, bet nekaunīgākie un viltīgākie vienalga pamanās kaut ko pārkāpt.
mērglis
m
piekriitu Kabula, teju 20 gadus parlaments un ministru kabinets veidoja briivaas Latvijas likumdošanu un min. kab noteikumus , tagad izraadaas nekam tie vairs neder , skaidrs , ja vara nonaak zinaamo aprindu rokaas tad lai šo darbiibas nenonaaktu pretrunaa ar likumu tie novaacami un nomainaami ar šiem deriigiem , es jau sen par to komenteeju , kad beigsies šis bespriģels muļļaasim atkal visu no jauna , nez kaapeec ne leišiem ne igauņiem šaadas probleemas dzird ka neesot , tas tik raada uz to ka gribi negribi jaapiedalaas referendumaa...
lotozaurs
l
Varu saderēt, ka pēc izvērtēšanas Riekstiņa "klēts" atradīsies tajā vietā, kas neskar biotopus un kāpas
Kabula
K
īsti TP garā - ja pēc likuma sanāk, ka esi to pārkāpis, jāmaina likums.. kad tiks pildīti esošie likumi, t.i. nelikumīgās būves tiks nojauktas, nevis legalizētas visiem zināmā ceļā, un uzrādītas apsūdzības tiem, kuri par dienišķo kukulīti pieņem un paraksta, tad varētu arī, tīri teorētiski, skarties jautājumam, kur drīkst, kur nedrīkst.. un nevajag saukt savtīgas privātas intereses skaļā "sabalans;et ekonomiskās intereses.."!
nejaukais trusis
n
Skat,. pēkšņi ir sākusies rosība! Dīvaini, vai agrāk vides aIzsardzības organizācijas nav mēģinājušas pievērst uzmanību nelegālās kāpu zonas apbūves shēmai? Vajadzēja tikai savējo kompartijas darbonim nonākt skandāla epicentrā, kā uzreiz TP šestaks sarosās. Kamēr skandāls nebija, varējām klusām darboties, bet tagad, hmm, laikam jāpadomā cits ceļš, nu šur tur atļausim, paskatīsimies - ja savējais, tad atļausim.. Man jau nekas, lai tik būvē, bet ja visur priekšā būs uzraksts "Privātīpašums - izejas uz jūru nav!" tad degs zilās liesmās tās naudas klētis!
bocha
b
Teorētiski piekrītu. Bet praktiski tas nozīmēs nevis pasaules līmeņa arhitektūru, bet ar viesnīcām un biezo vasarnīcām aizbūvētas kāpas. Tāpēc labāk aizliegt būvniecību vispār līdz pie varas tiks saprātīgāki cilvēki nevis naudas vergi.
hakeris
h
referendums tuvojas, mainīs satversmi, pēc tam referendums lai atlasitu saeimu. Jāpaspēj izbīdīt cauri.
J.Hermanis
J
" Vietām" var un " vietām" nevar. Tā tās lietas pie mums notiek. Tipiski. " vietas " izvēlas tie kam vajag " vietas" un ir jau " vietas". Viņiem ir tik daudz " vietas" lai varētu manipulēt ar likumiem un mainīt visas " vietas" kur vēl nav viņu " vietas" !
Ērglis
Ē
Bļins, idioti. Nu nevar, nauda spiež, gribās pa taisno no gultas jūrā lekt. Tas nekas, ka tās līnijas ir noteiktas nevis tāpēc, ka kādam ta gribas, bet lai saglabātu krastu biotopus, un galvenais - lai māju īpašnieki ar savām lepnajām celtnēm kādu rītu neattaptos ūdenī.
Zoo
Z
Cik tas maksā un kam jāmaksā? ar tādiem textiem tāpat nebārstās, tātad ir skaidrs mehānisms un galvenais jau ir sarunāti darboņi caur kuriem tas tiks bīdīts. Kā saka: "Viens likums, viena taisnība visiem!" Kārtējais kauna traips politiskām aprindām. Nu nav politiksi elitei VĪRS UN VĀRDS, kaut kādi ņuņņas savākušies, un vēl aģītē "Ļūdzu, nepadzeniet mūs no "siles".
Fumis
F
Beidzot kaut kas pareizs. Ir jābūt vietām, kas paredzētas kā daudzstāvu viesnīcu apbūve, vietām, kur bagātie cilvēki var celt mājas ar skatu uz jūru un vietām, kur netiek atļauta NEKĀDA apbūve, ne Riekstiņa klēts, ne Zaķīša pirtiņa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASIET VĒL:

 

EM vērtē iespēju mainīt likumus, lai ierobežotu kāpu apbūvēšanu



Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas