Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Vīķe – Freiberga sveic Vienotības dibināšanu; pārliecināta, ka vēlēšanās būs par ko balsot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis
J
Nu kā lai balso par partiju kura pat nesola 1) TAUTAI iespēju TRIEKT sliktu Saeimu vismaz tikpat viegli kā pēc valsts prezidenta ierosinājuma2) TRIECAMUS TIESNEŠUS 3) un nepasaka ,ka par pašreizējām Saeimas deputātu algām var dabūt tikai lēti pērkamus deputātus , kas ,protams, ir tieši vajadzīgs SLIKTAJIEM OLIGARHIEM
Pamela
P
Pēc naidīgā teksta un kļūdām,nav problēmu saprast no kura "lēģera"esat.'Pat pāršķirsto to L.Lapsas iekures materiālu,nedēļu bija jāiet katru dienu pirtī,jo kaut ko tik pretīgi dzeltenu,baumu biroja cienīgu diez vai kāds būtu spējīgs uzskricelēt.Lapsa aizmirsa nointervēt VVF suni Fumi,vai tas neēd uz valsts rēķina paipalu olas.VVF apcirkņos ganījās simtiem tagad viņu aprejošu izbadējušos haizivju.Valstī ideoloģiski nekas nav mainījies kopš PSRS laikiem.Prese ,pat sabiedr.TV ar Gailīti,Kotu,Kļockinu priekšgalā turpina apriet Kremlim un tādiem A.Bērziņiem,Godmaņiem,Uranovičiem,.Plineriem,Ždanokām utt,nepieņemamos latviskas,neatkarīgas Latvijas idejas nesējus.Kā tas bija ar Solžeņicinu,G,Astru ,H-86 utt. Balsot būs par ko un mēs balsosim,vismaz ar "dzeri"kopā un "viedokli"!Paldies par kompāniju,jo izskatās,ka DIENU pārņem "VESTI"komentētāji.
VD. gada- sausais atlikums,
V
Egils Kuprijanovs . Mīļo premjer! Nemaz nezinu kā lai palīdzu , jo nepīpēju ,nedzeru šņabi un alu , arī darba vairs nav ,tātad ar tiem nodokļiem nu nevaru palīdzēt . Jā un autiņš arī noparkots sētvidū stāv , uz veikalu ar riteni braucu , varbūt man tagad pabraukāties bišku lai tak vismaz kaut kāds valstij lielāks ienākums būtu no benzīna vismaz .Maizīti arī varu atļauties tik divreiz nedēļā nopirkt , tā ka atvaino ka neatbalstu ,
juris.
j
nevar jau iztikt bez šīs valsts mantas izšķērdētājas , bet labi ir teikts notrallināja visu ko vien spēja , vai tad nepienāktos paklusēt? bet ti liela saprašana viņai nu nav noviņas bezkaunīgās uzmācības nez kā lai tiek vaļa? varbūt kāds var ko efektīgu ieteikt gaidīsim kādu spēcīguteicienu , jo ar saprašanu viņai vāji , nav kā mēs uzreizu saprotam par ko ir runa .
TV
T
Visu cieņu bijušajai Latvijas Valsts prezidentei Vairai Vīķei Freibergai! Komentāros nu var redzēt, ka tie, kuri viņu aprej ir Latvijas valsts izzadzēju pusē. Oponentiem, lūgums, neatgādināt par frizūras cenu. Tā ir sīka naudiņa ja salīdzina ar oligarhu izzagto un postā iedzīto Latviju, pie tam frizūra, kā vienmēr laba.
Peters
P
Visas ziepes ievārija mūsu mīļotā VAIRIŅA, ieteikdama valdību vadīt āzim Kalvītim, tagad sekas istrēbs tauta. Domāju ka jaundibinātā Vienotība neko labu nedos, tur nav nekā jauna izņemot tanti Elerti ar viņas noslēpumainiem čotiņiem, par kuriem neko nezinām. Kristovskis ir apsalūti norakstāma personība, lien visur kur var tikt pie varas. Pārejā spice nav necik labāka.
siikumz
s
Káda,jéga Balsot par vecajiem zagljiem? no hokejkomandas tur 100gadi
Vēlētājs
V
Par "Visu Latvijai"!
Kā tad!
K
Tagad taču cits nosaukums!
Sveikšana
S
Piecdesmito gadu sākumā nejauši uzgriezu Varšavas radio un nevarēju saprast,kas tur īsti notiek: "Staļin,Berut,Rokosovskij!Staļin,Berut,Rokosovski j!Staļin,Berut,Rokosovskij!..." Minūtes piecas! Arī sveica!
Udo
U
Roka roku mazgā,abas kļūst melnas!
Una
U
Tikai vairāk nekā divas trešdaļas nāsies izsvītrot: visus JL,PS un vēl 25 Ēlertes kandidātus!
Kas es esmu?
K
Auni!!!Ietāsimies no jauna Krievijas zagļu federācijā un tad redzēsim kāda būs dzīve?
jautrais
j
... jā, būs... tikai kas...s........?
jurists
j
Redzams, ka pat Dienas komentēju vidu lielākā daļa ir plānprātiņi, tāpēc nemaz nav vērts lasīt, ko tie psihopāti te sarakstījuši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas