Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Vīķe-Freiberga gada laikā samazinājusi uzkrājumus latos un palielinājusi eiro

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Imants
I
Kapec freiberga nav izmesta no valsts dzivokla? Freibergai ir pasai pienakums iret vai iegadaties dzivokli maju un par to pasai maksat nodoklus, komunalos izdevumus. Kapec Ulmanis, freiberga dzivo ka paraziti uz valsts rekina? ir tacu amorali,ka Latvija cilveki, kuri muzu nodzivoja dzivoklos, majas tika izmesti no tam ara, jo tagriezas saimnieki, bet sie nekrietneli, kuri ir izdarijusi tik daudz launa, nelaba Latvijas valstij un tas iedzivotajiem ienem valsts dzivoklus prestiza maja. Sie dzivokli ir jatbrivo un jaizpardod izsole, ieguta nauda ir jaieskaita Latvijas iedzivtaju pensijas fonda, tas butu tikai taisnigi un godigi. Tacu Latvijas valsts parvalde, minstri, saeimas deputati, ieredni ir tik zagligi, negodigi,ka nedara neko, lai Latvijas iedzivotaiem dzive tiktu sakartot pec depokratijas, pec taisniguma, godiguma principiem.
Berta
B
Nesaprotu, kāpēc Latvijas valsts maksā kaut vienu latu t.s. sportistiem, ja visā sporta sistēmā ir korupcija, naudas atmazgāšana un blēdības, ko skaidri pierāda futbola federācija, Rīgas Dinamo utt!
un
u
Krīze beigsies, un Latvijā būs eiro. Varbūt, jau 2010.gadā.
Oskars
O
MALACIS, jo LATUS SAEIMA ar PARTIJĀM IZVEDUŠI .
toliks
t
Būtu turējusi Latos būtu nopelnījusi 2x vairāk procentos, jo ja eiro tie ir ap 5-6% tad latos 11-13%. Nu kas neriskē tas nevinē, es pagaidām turot latos esmu tikai vinējis.
zvirbulēns
z
Paldies!
tm
t
Nu lūk! Kāds "jauks" paraugs visiem līdzpilsoņiem! Daudz, protams, darījusi valsts labā, bet nu tā kā derētu beidzot sabalansēt personiskās vajadzības ar morāles lasīšinu citiem. Nu vismaz lai pretendētu uz morālās autoritātes statusu.
pedants
p
zvirbulēnam 17:14 Piedod, ka maldināju. Tas "starp citu" nozīmēja, ka novirzos no raksta tēmas. Bo 17:23 Ar to "oktobra mēnesī" ir vienkārši, tur pietiek ar "oktobrī". Ar "eiro valūtā" tik vienkārši nav. Īsi un skaidri rakstīt "eiros" vai "eirās" birokrāti it kā aizlieguši. Un, kas iznāk, ja piekarinājumu "valūtā" nomet, redzams virsrakstā, kur tā ir darīts.
atdarinātājs
a
Vai bijusī prezidente, vairs neuzticoties savas valsts valūtai- latam- mums rāda paraugu, kādās valūtās uzglabāt naudiņu? Nu ko, es arī pārvērtīšu savus 5 gadu ietaupījumus Ls 140 par 200 eiro un atkal likšu zeķē, lai ir grūtam brīdim.
Vientulais vilks
V
Labak uzkrat TUGRIKOS.
Bo
B
Līdzīgi var bieži redzēt arī, piemēram, "oktobra mēnesī". Nevar birokrāts vienkārši teikt "oktobrī", jo tad teikums būs īsāks un saprotamāks, un tas nav birokrātam pa prātam.
zvirbulēns
z
Jā, patiesi, te nīkt nav liela jēga! Mans vērojums - šo lapu arvien mazāk apmeklē intelekti. Hermani der palasīt, intelektuālis.
zvirbulēns
z
Kur pazudis 'starp citu" komentārs, vai tad "pedants" viņu nosapņojis? :)))) Cenzūra darbojās, vai? Te, šajā jauno vērtību portālā. :)))
pedants
p
Garlaicīgi? Varbūt labāk ko svaigu palasīt nekā te nīkt? Kaut vai jauno "Rīgas Laiku" - ko Hermanis domā par latviešiem.
pedants
p
"Jaunās" latviešu valodas pērle -- lokatīva forma "eiro valūtā". Interesanti, vai drīz neparādīsies arī "lata valūtā" un "dolāra valūtā". Top pidžinlatviešu valoda. Virsraksts bez vārda "valūtā", protams, ne mazāk ērmīgs. It kā strupceļš...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas