Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vīķe-Freiberga - labākā gan ārpolitikā, gan iekšpolitikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bts
b
Lēts PR triks mēģinot pievilkt Zatleru klāt pie VVF. Tās ir pilnīgi atšķirīgas kategorijas - Zatlers ir un būs ļoti viduvējs prāts, ar vidusmēra latviešu izpratni par morāli.
odrija
o
Visu cieņu Vairai Vīķei-Freibergai!!!!
wējš
w
Bŗinišķīga, Abreni udāvināja Krievijai,plauka valsts izlaupīšana. Dažādi spoži priekšmeti arī dikti patīk...! Tagad angažētie žurnālisti ceļ godavietā...! Tā cienijāmā Latvijas tauta, kad ir daudz naudas var nopirkt slavu un godu,būt cienijamam cilvēkam šinī zemē...!
a ko ta nu?
a
Uz viņu rej niecības, kam paliek labāk, ja uz līdzcilvēkiem anonīmi izgāž žulti. Šie nedomā ar galvu, tāpēc VVF pareizi pielika roku pie deniņiem. Citādi jau tādi nesaprot.
tādi esam
t
Distancējoties no VVF rakstura īpašībām, ko daži tuvākie esot izbaudījuši arī uz savas ādas, viņa bijane tikai LABĀKĀ, viņa ir ļoti gudra un šarmanta sieviete. Divas galvastiesas pārāka par Ulmani un vienu - par Zatleru.
arī 51. gada
a
Vaira kā prezidente bija un ir gudra sieviete lai cik te viņu nomelno. Viņa bija kā tīrradnis un labākais kas ar Latviju noticis pēdējo 20 gadu laikā. Pareizi viņa rādīja ar pirkstu pie deniņiem uz tiem muļķiem bļāvējiem - "domajiet ar galvu"! Kā tādi sētas krančeļi rej uz godājamu cilvēku! Paši paskatieties uz sevi! Arī Zatlers kā prezidents manās acīs ieguvis cieņu. Patīk viņa runas, pozīcija, patīk ka sauc lietas īstajos vārdos, neskatoties vai putinam tas patīk vai ne. Esmu par Zatleru uz otru termiņu.
nasca
n
Vaira kā prezidente bija nekāda. Plusi ārpolitikā (attiecības ar Krieviju gan bija katastrofa) kopā ar mīnusiem iekšpolitikā kopā dod labākajā gadījumā nulli. Kalvīša nominēšana par premjeru bija pirmais impulss Latvijas noripošanai ekonomikas bezdibenī. Sievietes emocionalitāte (pirksta grozīšana pie deniņiem) nav piemērota nopietnam valsts amatam. Kungi neko tamlīdzīgu nav atļāvušies. Apbrīnojama nespēja saskatīt būtību. Daudziem prezidents asociējas vai nu ar treknajiem gadiem (labā Vaira) vai ar krīzi (sliktais Zatlers). Kaut gan patiesais šo personu darbs valsts labā ir apgriezti proporcionāls šim pieņēmumam.
Lasitajs
L
Zvirbulenam !!! Kad esi meslos lidz acim ,labak necivini...........
Juhans
J
VVF par prezidenti kopā ar Ēlerti (kā viceprezidenti).
YL
Y
Jānis Čakste bija pirmais un vienīgais īstais Latvijas prezidents. Jurists, piemērs demokrātijas aiztāvēšanā, saimnieciskajā darbībā un ģimenes dzīvā. VVF pamazām aplipa ar birokrātiem un lišķiem. Viņai nebija nekāda priekšsata kas ir ļaunuma impērija, ko zināja jau prezidents Reigans. Attiecīgi rīkojoties. Kārlis Ulmani bija labs lauksaimnieks, sagraujot savu valst ar nodevību 1939. gadā. Ulmanis un Zatlers savos posteņos ir gadījuma cilvēki. Pirmais no viņiem - vēl nodevējs, sovietkrievu mafijas kalps.
Kaca
K
V.Freibergs ierasanas Latvija un vinas noklusana prezidenta amata ir lielaka Latvijas valsts kluda 21. gs un lielaka tragedija prieks Latvijas iedzivotajiem. Ja si pretiga, alkatiga, ciniska, augstpratiga pensionare Freiberganebutu iestumta (ar TB G.Krasta palidzibu), Latvijas valsts prezidenta amata, Latvijas valsts nebutu tik ciniski un brutali izlaupita un novesta bankrota, Latvijas iedzivotaji nebutu tik brutali apzagti un aplaupiti, pazemoti un piesmieti un bezceriba novesti. Latvija prezidents ir jaievel Latviajs pilsoniem,jo tikai tad Latvija bus politisko speku balanss..
Pirmspensija
P
Tieši tā Freiberga ir vis gudrākā,izskatīgākā un tiešākā no visiem prezidentiem.
papucis
p
Tā ārzemju Latviete tā arī nav līdz šim sapratusi ar kādu publiku šeit ir darīšana.Atceramies Imantiņa ""gājienu""pēc Jūrmalas ""zemes pleķīša""[for free],""ūrvoč""rokas modinātāja piesavināšanos,Buša vizīti,kad ,nesagaidījusi ""atnāšanu""tecēja pa lidaparāta trepēm augšup ""ziņot priekšniekam""...hihi! Un tad vēl tie ""maišeļi"",kur pati ir iekšā!Tieši viņas prezidentūras laikā cilvēki sāka rakāties pa miskastēm un mēklēt pārtriku,kā arī ļāva Kalvīša komandai ""saimniekot"".Patreizējais Prezidents vismaz zin ,ko dara un ""nepatikšanu laikam nebūs""!
mazjuksis
m
Veca zoss
Dr.xy
D
Kartejo reizi,visa pilniba, atveras kritisko komentatoru neizmerojamais stulbums. VVF,ka Prezidente, ir pats labakais,kas Latvijai ir bijis pec Neatkaribas atjaunosanas. Vinas kritiki ir Latvijas Valsts ienaidnieku un izzadzeju parstavji,vai ari politiski un ekonomiski neizglitoti plebeji-Djinamo fani. P.S. Kaut vai salidziniet,kadu valstu politiki viesojas VVF laika,un kadi salasnas iebrauc pec vinas.VVF laika RD dome nesedetu kremla cekisti,un stikla kupolu Doma Laukuma prieks visadam salasnam ari netaisitos buvet.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas