Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Vīķe-Freiberga rudenī prezentēs autobiogrāfijas fragmentus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mārrutks latviskais
M
Tur jau tā lieta, ka tantuks visvairāk baidās no aizmirstības! Tāpēc arī pašreklamējas, no ādas ārā līzdams. Bet nekas - savu artavu Latvijai viņa ir devusi un tā netiks aizmirsta. Pirmais "nopelns" - aizskriešana uz Maskavu 9.maijā bučot Putina zābaku. Otrais - pirksta grozīšana pie deniņiem 16.martā pie Brīvības pieminekļa. Skaidrs, ka šitas "nopelnu" saraksts vēl turpināms un turpināms... Tad nu, VVF, neaizmirsti pieminēt šos savus "izcilās patriotes" darbus pieminēt autobiogrāfijā!!!
nagla
n
cik ilgi var mums demonstrēt katru dienu šo tantuku vvf , nudien beidziet ,kam viņa vairs interesē? katrs kas gribējis ir izteicis savu viedokli , man gribētos atpūsties no viņas reklāmas , lai viņa mierīgi lasa sēnes.
Kairis.
K
Interesanti vai tur būs skaidrojums, par latviesu valodas pastāvēšanas nodevību 1999.g., un Latvijas SOVJIETU biznesa maisu glorificēsanu un ar to latviešu tautas un valodas nicināšanu.
Человек
Ч
ВВФ человек самовлюбленный, тщеславный и с огромным Эго. Примерно, как Сандра Калниете или Сармите Элерте. Таким людям надо обязательно писать книги. В них, конечно, ничего, кроме самолюбования, не будет, но людям это нравится. Так что спрос на рынке будет.
Miks
M
hmm... Zatleram tieši viens kaķis atradās...!?!
dzeris - trimdas draudzenei
d
Tev ir kādi konkrēti fakti? Kas tev liedz tos publicēt, taisi agšā savu grāmatu, paliksi bagātāka un mazāk žultaina, varbūt.
dzeris
d
Skauž jau šiem te neveiksminiekiem, kas to Vairu te apmētā ar dubļiem, pašim ne talanta, ne izglītības, ne stāvokļa, ne panākumu - kas cits atliek, kā talantīgu, veiksmīgu, izglītotu cilvēku aiz skaudības apd... , īsti latviski.
Bins
B
J.Bulam gan būtu jāpamācās atstāstīt eks-prezidentes teikto. Tā vien šķiet, ka stāstījuma stilam ir tendence "uzdzīt" lasītājam nenozīmības un otršķirīguma iespaidu par VVF darbību un nodomiem Latvijas tēla popularizēšanā.
Pikselis
P
Mīļā baltā latviskā skaudība! Tā nebeigsies nekad un ir ģeometriskā proporcijā ar tā cilvēka talantu, kurš spēj izdarīt kaut ko Latvijas labā.
Oskars
O
Labāk nāktu vadīt VALSTI,savādāk ar LATVIJU, būs TINTĒ.
Sandris
S
Komiski ir tie, kas vēl nelasījuši, jo vēl jau nav publicēts, kaismīgi kritizē. Un vispār, katram ir tiesības rakstīt ko vien vēlas, un katram ir tiesības kritizēt izlasīto, faktiski katrs var kritizēt arī nelasīto, bet tad lai neļaunojas, ka citi smejas, pie kam nevis sirsnīgi kā par kaut ko jocīgu, bet nievājošui, kā par smieklīgu niekalbi.
ojār,ojār
o
izskatās ka tu gan sevi esi uzcēlis pāri visiem deguntelis mākoņos un pats neredzi cik smieklīgs ar saviem komentāriem ...
sanāk ka biezs!
s
sanāciet,sanāciet! reti lieliska iespēja izgāzt samazgas un sūdus arī žulti nežēlojiet !
Sandris
S
Paši vien ielika to augsto domu plauktā. Kad saprātīgi ļaudis brīdināja netaisīt elku, vairums neieklausījās, kaut tā jau tūkstošiem gadu zināma patiesība, bet nu tas vairums apliecina nepateicības kā šis pasaules algas patiesīgumu, arī tūkstošiem gadus zināmu. Nevainojiet nevienu, kas cilvēks vien ir un tāpēc nav spējis atvairīt provinciālā pāķiskuma suminājumus.
Žuks
Ž
Laiks visu noliks savās vietās!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas