Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vīķe-Freiberga: Šī Saeima ieies vēsturē ar nespēju ieklausīties veselajā saprātā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
XXX
X
Vēlreiz un daudzreiz teicu un teikšu - VVF ir labākā Prezidente, kas Latvijai bijuši, protams, aiz Kārļa Ulmaņa. VVF valsts prezidenta pienākumus pildīja spoži un godprātīgi. Nepiekrītu pārmetumiem viņai par Kalvīša nominēšanu Min. Prez. amatam. Lai šis process (MP nominēšana)nekļūtu bezgalīgs, viņa varēja izvirzīt tikai tādu personu, ko Saeimas partijas atbalstītu nevis noraidītu. Nepiekrītu pārmetumiem Prezidentei par Saeimas atlaišanas neierosināšanu. Kā mēs atbildējām VVF aicinājam referendumā balsot par drošības likumu grozījumu atcelšanu??? Kāda bija atsaucība šim aicinājumam??? Nesavācām vajadzīgo balsu skaitu, neaizgājām pietiekamā skaitā uz balsošanas iecirkņiem!!! Kāpēc? Tāpēc, ka bija vasara un interesantākas lietas darāmas. Lūk, tā!!! Lai pēc tam aicinātu par Saeimas atlaišanu??? Būtu jocīgi! Un neaizmirsīsim, ka visneslēptākā tā laika varasbandas patvaļa sākās tieši pēc VVF prezidentūras beigām. Tātad ar savām visai ierobežotajām iespējām, būtībā tikai ar savu autoritāti, VVF stipri vien savaldīja politiķu patvaļu!!! Vienīgais, gribētu uzzināt VVF viedokli, kāpēc Prezidente neizvirzīja otrreiz Eināru Repši. Paldies VVF arī par centieniem izveidot jaunu politisku spēku. Žēl, ka neizdevās.
!!!
!
Ak, nabaga, nabaga Prezidentes apķengātāji!!!!!!!!!!!!!!!! Aptaujā "Cienījamākais valstsvīrs/sieva Latvijas vēsturē" Prezidentei pirmā vieta!!!!!!!!!!!!!!!!!Otrajā - Kārlis Ulmanis, trešajā Zigfrīds Anna Meierovics, ceturtaj'Jānis Čakste, piektajā Ingūna Sudraba...
apzagtais
a
Freiberga aizver savu netiro muti un izbeidz izlaupt Latvijas valsti un apzagt Latvijas iedzivotajus. Ka tev Freiberga nav kauna dzivot valsts dzivolki un uz Latvijas iedzivotaju rekina, laika kad pasi Latvijas iedzivotaji dziva bada, pusbada, liela nabadziba un vispedzot pasai ir jarupejas par saviem sadzives apstakliem, ka ne ka Latvijas valsts ir pieskirusi tev loti lielu pensiju.
kaarliitis
k
Nevajag treknus gadus. Nekas nemainiisies.
Eve
E
VAira, neprato daudz un brauc ludzu prom. Izdari to Latvijas labaa. TAvi padomi nav vajadzigi, tapat jau daudz nodoklu maksataju naudu esoi izrterejusi, nu svaidies padomiem. Treknie gadi Vairai turpinas.
lno
l
Esot prezidentes amatā VVF slavēja Šleseru, kurš strādājot pēc savas saprašanas un labākas sirdsapziņas, tagad nevar vārdu dabūt pār lūpām, lai vērtētu viņa varoņdarbus! Nosodu!
labi teikts
l
tur taču arī šizofrēniķi, ģenētiski
Lelle
L
Kāpēc kalvis nerunā par varočkas brīnumdarbiņiem? He he... 10:43 Kalvi , neesi mīkstais un beidzot pastāsti kā šitai madāmai par vēlētāju naudiņu tika pirkta tā vieta pie pasaules lielo kungu galdiem... un nekādas cieņas un panākumu tur nav bijis.... Tad parādīsies, ka īsti šī madāma bijusi tikai tukša čaula arī ārzemēs ne tikai Latvijā.... he he...
PAR ZZS!!
P
LEMBERGU PAR PREMJERU !!!
Briedis
B
uz Venrspili jāpaskatās, tas ir Latvijas virziens!!! --- :) Asprātīgi - katrai Latvijas pilsētai pa milzīgam padomju laikos uzceltam naftas terminālim un resnam cauruļvadam? Caurules vēl varētu aizvilkt, bet kā līdz Balviem ūdeni aizvadīsi?
Vilma
V
Loģiski, ka Vaira nenosauc nevienu konkrētu vēlētāju, bet aptuveni skaidrs par kādām partijām, prezidentes kundze runā, diezvai te derēs SC, PLL, vienotība - kuras tikai sola sola - par noželojamiem reklāmas trikiem vēlas nopirkt savu vēlētāju. Nē, par tādiem arī es savu balsi nedošu!!! Es par ZZS, man viņi patīk un labi strādā, arī Lmebergs ir īsts darītājs, uz Venrspili jāpaskatās, tas ir Latvijas virziens!!!
!!
!
Šai zemes virsū neviens nav ideāls, bet VVF gara līmenis ir daudziem ir nesaprotams un kur vēl aizsniedzams. Visu cieņu bijušai prezidentei un daudz spēka vēl kaut ko labu izdarīt. Viņa ir gudra sieviete un nepateicība vienmēr ir bijusi pasaules alga!
Igo
I
Piemēram, nespējā ieklausīties labos padomos un veselajā saprātā, bet ļauties ne reizi vien sevi vadīt apšaubāmiem spēkiem, mērķiem un interesēm ************************************************ ***************** Zatlers joprojām aicina iesaistīties sarunās ar šiem apšaubamajiem spēkiem un ieklausīties to padomos
pilnīgs sviests
p
Interesanti vai draugi no PLL viņiem palīdzēs? ------------------------------------------------ ------------ PLL sapratīs un palīdzēs savējiem, latviešu firmām Bet vienotība gan nostiepsies miera stājā SVF priekšā un sauks- gods kalpot! Turklāt, par kādu "sili" ir runa, ja viss izzagts un izšķērdēts?
no laukiem
n
TIKAI PAR SC BALSOSIM un VISS PAGASTS!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas