Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Vīķe-Freiberga: valdība jau pirms vēlēšanām zināja par budžeta samazinājumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tantiņa
t
Vai tiešām jūs gudrie domājat,ka Dombrovskis un Repše varēja visu izzagto daudzu gadu garumā ,dabūt atpakaļ dažās nedēlās.Vai viņi tur ir vienīgie lēmēji?Es viņus neidealizēju,bet padomājiet. Visi kļūdās.Tikai diemžēl mums tagad par to jāmaksā.Gan par to,ka Kalvītim 2 reizes uzticēja valdību,gan par to,ka vēl tagad Freiberga aizstāv Šleseru.Kāda bija reakcija,kad vakar Elksne pieminēja viņa sliktos darbus!
d3o
d
dīvaini paziņojumi - bija taču skaidrāks par skaidru, ka sliktās vēstis tiek pietaupītas uz pēcvēlēšanām...
skuķis
s
Par tavu aprobežotību varu tikai pabrīnīties. Izrādās, ka Vaira Vīķe Freiberga ir bijis pūķis desmit galvām, kas nabaga ''verku'' ir izputinājis un licis viņas prātam sašķobīties. Kā vispār nav kauna vainot eksprezidenti visās nelaimēs, ko valdība un pati tauta ,arīdzan, ir sastrādājuši! Jūs te viena liela daļa tiešām esat, jāsaka stipri ''ku-kū''! Atraduši tagad vainīgo, uz sevi palūrat lai nav kā tajā teicienā - cita acī skabargu redz, savā baļķi neredz..
Marika
M
Krīgeris runā, ka jāiet ielās, citi arī.piekrītu. bet tad ko? dibinam vēl vienu tautas fronti, organizējam komandu, kura piespiež ierēdņus un politiķus strādāt un pusi no 100 vispār aizdzen mājās?
Piekrītu.
P
Ir jāiet ielās pie MK un Saimas un jāprasa algas griesti valsts iestādēs 500ls, un jāpanāk, ka tas tiek ar likumdošanā noteikts līdz laikam, kamēr krīze pāri (atbilstoši IKP izmaiņmām). Un kamēr nepieņem šteidzamības kārtā šādu likumu, mājās neejam!!!!!
ZBL
Z
Lai nu kas, bet Freibergas kundze pirms runāt par politisko drosmi, vispirms būtu pastāstījusi taisnību par Jūrmalas zemes gabala privatizācijas lietu un norakstīto pulksteņu lietu. Pastāstījusi un argumentējusi, kāpēc atbalstīja Šlesera kungu ,kas paziņoja ka jāvienojas ar oligarhiem un jāgāž Repšes valdība kas jau 2003. gadā uzsāka valsts pārvaldes reformu. Viss tāpēc ka kundzei gribējās braukāt apkārt pa pasauli un stāstīt par Latvijas "veiksmes stāstu" - IKP pieaugums uz kredītu burbuļa 11%, bet budžetā deficīts. Vakar kaut ko ierunājās par šķēršļiem Eiropas naudas apguvē, bet kā lai neatceras viņas glumos uzbrukumus Kariņam, kad tās pašas viņas tik ļoti mīļotās LPP atbalstītājs Ozols noorganizēja rindas pie LIIA ,tad tēlaini stāstīja par braukšanu pa Valdemāra ielu un naudas kaisīšanu. Kaut kā jūsu murgi ,kundze ,neiet kopā ar darbiem un runāto iepriekš.
kate.
k
ko šītantiņavvfsaka nevienu neinteressē ,jo nopietnas sajēgas viņai nav ,tikai grib kūdīt cilvēkus un izlikties par pārgudru ,raujas pievaras ,nepūlies večiņa ,neviiens tev netic ,var uzprasīt cik pulkstenis...
pamela
p
Šoreiz jums 100% piekrītu par darbības scenāriju,vien neesmu droša par lietu kārtību un nodevēju vietu secibu.TĀ BŪS!1/2 no tā jau ir paveikta.KAD un KUR esat politikā dzirdējuši par latvisku Latviju,kas būtu norma,jo LATVIJA NEVAR B"UT KRIEVISKA!Jau cik gadus Latvij'a tiek aizst'av'etas un sekm'etas TIKAI!!krievu ties'ibas.PATI uz savas 'adas jutusi,piem.,ka deput'ats pa'sv.nerun'a valats val.Ar krievu val.esot pa'spietiekami.VVC atbild- darba dev'ejs nosaka val.prasmes l'imeni.BENDIKS aicina samierin'aties ar krievisku R"IGU!!! VVF bija j'anorun'a teksts,JO ES zin'aju un no Rep'ses dzird'eju ,ka j'asamazina par 700milj.Ja b'utu to v'est'iju'si PIRMS v'el'e'san'am ,SC JAU p'ar'nemtu vad'ibas gro'zus.TO VVF GRIB"EJA? Pati pat no pensijas samazin'a'sanas neatteic'as ,k'a Ulmanis.Dz'ivo k'a niere taukos un v'el lec stulbi uz Dombrovska vald'ibas auguma.Lai paprasa atbildi no savas " balt'as lapas" ar g'azi gr'id'a.Cik bija nikna,kad par to uzpras'ija Elksne."G'imis naida pilns.Varb'ut cer uz komis'ara amatu Brisel'e?Buldozers ar U'sakovu sp'el'e partiju KUPI - PRODAI m'era amatu.
Verka
V
Ko sita ragana vel vavulo? Tiesi Freiberga ir vainiga pie ta, ka Latvijas valsts ir novesta bankrota, iedzivotaji nabadziba,posta, bezceriba...bada, izmisuma,,,,. Freiberga ir jatiesa un jasoda par launpratibu, bezatbildibu, alkatibu, nekaunibu ar kadu vina ir darbojusis 8 gadu garuma Latvija, ka rezultata ir iznicinata Latvijas valsts tautsaimnieciba, iedzivotaju labklajiba, bankrotejusi Latvijas valsts.
izbijis valsts patriots
i
Latvija nebūt nav maza valsts šādai sistēmai. mafija nav nekas abstrakts,viņa krūmos neslēpjas,bet atrodas mūsu vidū, pat grūti atšķirt kas tad īsti ir kas. Es nabrīnos te ne par ko.Viens no svētās trīsvienībs publiski pateica:,,Es maksāju un jūs arī maksājiet mafijai,, Tas bija vēl 90ajos.
reality
r
''Mafija'' var būt tikai valstī, kur ir pietiekoši liels ''mafijas'' cilvēku skaits. Ja vēlies turpināt brīnīties par ''domāšanas galiem'' - palasi bērnības laiku grāmatu '' Nezinītis uz Mēness '' (N.Nosovs) - un, varbūt, beigsi paust bērnišķīgo izbrīnu ?!
Pans Volodijevskis
P
Mans vienīgais jautājums Jums par to maksā un kādā veidā - pēc komentāru skaita vai lojalitātes pakāpes?
pulkstenis
p
Apmēram tādu pašu tdraudzīgu ekstu par valdību jeb būtībā par JL izteica Šķēle Daomkls ha ha :)
izbijis valsts patriots
i
Pagaidām ir pieklususi lidostas lieta ,bet tur par konkurences kropļošanu var šlosersm būt pamatīgas ziepes ,vienalga kādu amatu viņš tagad neieņēmtu.Visu rādīs laiks ,bet ļoti ceru ,ka lidosta ir vienīgais kuras dēļ šlosru var noņemt no trases.
he he
h
kur tad tu pati biji pirms vēlēšanām?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas