Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Vīķe-Freiberga: Zatlers darbam nodevies ar sirdi un dvēseli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kas
k
dzirdets par 1 000 000 000 . Tik daudz iespejams?
Ieva
I
Varēja arī vēl pievienot prātu....
Terorists
T
Lūdzu tad dibini,var būt tā būs tā īstā.
[email protected]
I
"Tuvu miljardam Ls(gadaa), Latvijaa ienaak nereg'istreeta nauda." - teic zinaataajs. Un sasniedz gan ietekmes ag'entu, gan z'urnaalistu kabatas! Kurs' negrib n'emt un kalpot - top piespiėsts ar iemaaniis'anu un speeku. Bode - aptvert - tad izstaastiit, ja speetu - kaa "izauga" par premjera ne-aiz-staa-ja-mu protez'ee -burlakromaans skumji baiss . S'irmis - no sirdsapzin'as agonijas aizkriit. Cik izcili praati - iesaistaas ( pelna sev), lai lauztu, pielauztu kalpot - BOZ'U BODES un veelams "s'irmis neaizkriit" un ZIN'O - CIK liek ! Miljards Ls - panaacis, ka teju sveiciena vietaa saka: "Nav par ko balsot! KRA! KRA!" Un tad jau balsis saskaitiis kaa vajag. Cik z'urnalisti daliibu n'ema - skaidrot VVF pirkstu pie galvas (nevis - domaajiet tak ar galvu - es un seeta ap Mildu?), bet "pirkstu pie denin'iem ( jums griez'as - ar mul'k'i nav ko..) Maza ats'k'iriba skaidrojumaa te, tur ... Tautas Tribunaals piespriez' augstaako soda meeru: "Eiropaa un NATO ievilka, valodas likumu.." - taada s'itaada - "madam iz kanadi"... "Naaaaav par ko baaaaasot! KRA! KRA!" "Naaaaav kam uuuuuuzticeeties! KRA! KRA!" Uz TAADA fona - Cimdars balsis noskaitiis - cik tik vai'ga. Bez fona - uz-krii to s'i buu-tu. Par miljardu - cik Juudasu sanaak? Liela dal'a nezina savas "kalpos'anas" galameerk'i - to zina miljarda tureetaajs. Cik miljardu "tika" Osetijai un Abhaazijai ? Nezinaaja VIN'I TAD ! NEZIN TAGAD - KAADS BUUS GALS! Die's to zin, tak dveesles pagalam, jo algu pan'ema... KO SAPUULEEJUS'I .
Liene pamelai
L
Es nevienu brīdi neesmu domājusi, ka cilvēkiem nevarētu būt savs viedoklis, bet es gribētu lasīt pieklājīgu pretēju viedokli, bez žults un nomelnošanas bez argumentiem. Katrs satur kādu nagatīvu īpašību un arī varbūt domu, bet vai to izgāzt par visu un visiem savas valsts valdību un prezidentu publiski. Vai ar saviem negatīviem izteikumiem vai var ko mainīt??? Mums ir tādi ievētie amatos cilvēki, kuri pašu vien nopirktiem, vai nenopirktiem vēlētājiem, vai pateicībā par kaut ko, vai vienkārši tāpat ar pirkstu pārbraucot vēlēšanu listēm, izvēlēti. Laukos un arī pilsētā zemākajos sociālajos slāņos nav pat nojausmas par to, ko ievēl. Tādi nu mēs esam vēlētāji. Vai maz drīkstam būt neapmierināti ar rezultātu, kurā redzama tauta kā spogulī-diemžēl. Neapmierinātiem ar iznākumu, jāveido savi spēki, savas partijas, no kurām varbūt kādam ir iespēja tikt ievēlētam Saeimā. Un tālāk tikt izšķīdinātam lielo partiju spēlēs.
eks
e
Tev steidz''igi j'aaet pie aarsta
pamela
p
Ja ziņas TV,PRESĒ,RADIO ir klaču līmenis,tads š';i valsts ir jāklopē ciet.Par viedokļiem -- es tiešām nezinu cik lielā barā Zatlers [pieņem viedokļus,BET!!!pasniedz kā SAVU!! Lai tad nosauc līdzautorus.Tik cik esmu dzirdējusi viņa gudrības pērles intervijās,tās visas ir bijuša citu politikāņu retranslācija,neatradu nevienu viņa paša domu.Horvātijā itkā pateica,ka kaut santīmu jāpieliek algās,BET ko viņš šļupstēja šrīt 900'?Liene,viņa slavētāji gan jau atradīsies,BET Nu nav mums Krievija,ka visiekm jāvelk viens meldiņš kā par Putinu,ja es,kas ir viena kāda tur miljona daļa no valsts iedzīvotājiem,ne nozombēta apjūsmotāja.NOSAUCIET PAŠA!!!!ZATLERA PAVEIKTO VALSTS UN TAUTAS LABĀ??VIŅŠ IR ,BIJA un BŪS POLITMAFIJAS IELIKTENIS ,lai kā jums tas nepatiktu!ES daru SAVU darbu/Zatlers ielīda pilnīgi svešās kurpēs!/ un neviens nav man teicis,ka es to daru slikti.KATRAM PĒC SPĒJĀM unj VARĒŠANAS!Viņam bija jāatsakās no šī amata,jo valsts nav izmēģinājuma un apmācību lauciņš.Pa 18 gadiem ir jau pietiekoši savairojušies gudri,augsti izglītoti ,piemēroti cilvēki,kuri 100x vairāk derētu par Prezidentu,BET politmafijai bija vajadzīgs jampampiņš ,kuru var turēt aukliņā ,pat ar aploksnēm.
Terorists
T
Jūs neesat tā vērti lai es jūsu priekšā laistu puņkīti
Vai
V
Vai ta Maija nav (ir!)taa no Tvaika ielas?Un ko var to vecjinu visu laiku bazt visiem virsu,lai tacju seez pie sava pukju kalnina un daino..
ZBL
Z
Bet kāpēc tad neatklāj tos faktus? Kaut gan zināms, ka kritērijiem atbilda citas pašvaldības, bet nauda tika dota citām. Saprotiet elementāras lietas, ka lēmumi ir jāpamato un nevajag slēpties aiz mītiskiem dokumentu saturiem.(paši deputāti atzina , ka nauda tiek dalīta pēc partijas piederības) Tā ir totāla profonācija, ko Jūs meiģināt iestāstīt. Bet rīcības motīvi Jums kļūs skaidri , ja paskatīsieties reklāmas rullīšus pirms pagājušām pašvaldību vēlēšanām, kur TP aicināja balsot par viņiem, tad pašvaldībi būs vaitāk naudas. Vienkārša, brutāla šantāža , izmantojot nodokļu maksātāju naudu.
Liene- ZBL
L
Nevar spriest par konkrētu gadījumu nezinot faktus un dokumenta saturu. Tas noteikti atklātu tādas rīcības motīvus.
ZBL
Z
Nu tad ņemsim konkrētu piemēru Zatlera deģeneratīvai darbībai. Intervijā viņš atzīst, ka naudas piešķiršana pēc politiskās piederības nav pieņemama un ir valsts varu kropļojoša, bet, kad pašvaldību vadītāji lūdz šādu politisko naudas sadali neizsludināt, jo Štokenberga ministrija bija izstrādājusi noteiktus kritērijus pēc kuriem nauda piešķirama, bet valdoši deputāti tos ignorē, tad Zatlera kungs pretēji savam teiktajam pakļaujas valdošiem, kas kropļo valsts varu!
Liene -pamelai
L
Izskatās, ka pašu viedoklim pietrūkst faktu, bet labprāt pieņemam svešu viedokli, bez pamatojumiem kā savu un piekrītam, tikai tādēļ, ka tas kādu nomelno. Varbūt daudz ko katrs no mums-tautas darītu savādāk, jo no malas jau viss ir labāk redzams. Kāpēc nekritizējam sevi par tādu klaču līmenī paustu sveša viedokļa bezierunu pieņemšanu, ja tajā skan kaut kas nosodošs par citu un mums tā gribētos, lai tas būtu patiesi? Patiesībā cik daudz mēs zinām par politiskiem risinājumiem un viena vai otra valsts vīra rīcības motīviem. Ne jau prezidents vienpersonīgi pieņem kādus konkrētus lēmumus, ir diezgan liels padomnieku loks, visbeidzot ir diplomātijas rāmji un simtiem citu nosacījumu, kādas konkrētas amatpersonas rīcībai. Ja uzdotu jautājumu, ko spētu tu pats darīt valsts labā, vai neiznāktu, ka tikai kritizēt citus.
pamela
p
Izlasi uzrakstīto un ar saviem lepnajiem draugiem ,izlabo kļūdas,Vasja!Redzi,nav un nevar būt tikai!!tavs viedoklis.Man un maniem draugiem ir pretējs/savs/viedoklis!!Esam pagaidām vēl arvien ES,demokrātiska valsts.,ne totalitāra ,vien ar tavu rejošo viedokli.ZATLERSS KĀ PREZIDENTS IR VAIRĀK K:A NULLE!!Kaut vai viens piem.,viņš esot palicis Pekinā,JO!!!bijis vienā telpā ar daudzie valstu līderiem!!!???Nosauc kaut vienu viņa DARBU,RUNU,INTERVIJU/ne STIPRĀ komandas uzrakstītu!!/,kur Zatlers izteicis SAVU!!!viedokli ar asas domas,intelekta iezīmi,kura reāli atainotu notiekošo valstī,pasaulē,ne CITU domu retranslāciju!!Gads un vairāk ir apkārt un viņš NAV ne par sprīdi kļuvis gudrāks valsts pārvaldē/izņemot remontus/,politikā.Un tu mani u.c. nepiespiedīsi8 ar rupjībām cienīt un uzskatīt par prezidentu Zatleru.Noklausies šārīta 900'.
Sapper
S
Asais, vai Tu savu viedokli vari arī pamatot? Acīmredzams, ka informācija par labā prezidenta labajiem darbiem no tautas tiek apzināti slēpta. Laikam kādam tas ir izdevīgi, ka viņu nomelno. Lasot badīgās ļaunās preses, radio un TV piedāvāto informāciju par to ko reāli dara mūsu prezidents, man rodas viedoklis ir, ka esam zaudējuši labu ārstu in ieguvuši nekam nederīgu prezidentu. Bet tur jau tā prese vainīga, laikam kādam tas ir izdevīgi, viosdrīzāk Latvijas ienaidniekiem. Pastāsti visiem taisnību! Tieši ko vēl labu prezidents ir izdarījis izņemot muļķigo smaidiņu un paziņojumu, ka "mi za jeģinij kitaj"???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas