Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Vīķe–Freiberga uzsver dialoga nepieciešamību ar visiem Saeimā ievēlētajiem spēkiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
verotaja
v
Lai dzimtenes Latvijas valdibai veicas labak nakotne! Ar Dievpaligui!
Iesaku izlasīt:
I
Ruks: Īsvēsture
Oskars
O
Vaira izveidojiet savu PARTIJU , es JŪS atbalstīšu ......!!!!!!!!!
jenots
j
Apkampjoties ar SC un noraidot VL un ZZS Vienotība pati ar savām rokām rok sev bedri.
monitors
m
Patiesība ir skaudrāka - cīņā ar Vienotību VL apkampjas ar SC, pieprasot Štokenberga demisiju..
  • 0
  • 2
K-K
K
... Tukss, bet esoss dialogs ir tikai politiska ena, kas izplust bez sekam pirms vai pec velesanas partiju mahinacijas!!! ... Pasizvirzitai 'Etnologei' neatliek pat viens vardins latviskas ETNOSA PASTAVESANAS KRIZEI - latviskas kulturas, tradiciju un patriotisma subjektu izvirzei NOZIMIGAM partiju DIALOGAM, ka svarigakos, sai bridi ! ... Katram latvietim/ei, patriotam ATKLATI JAPIERADA SAVA NACIONALI PATRIOTISKA NOSTAJA - LAI VARETU PRETOTIES TIESI TADAI PRETLATVISKAI UN PRETSATVERSMI IZVIRZITAI POLITIKAI NO DAZAM PARTIJAM ...
DANKO
D
Kādas slepenas gudrības un kādi atklājumi pēc 20 gadu dzīvošanas neatkarībā. Izrādās, ka tikai pirms vēlēšanām visiem politiskajiem spēkiem ir jāsadarbojas, bet par stratēģisku kļūdu jāuzskata pirms vēlēšanām izteiktie paziņojumi par atteikšanos sadarboties ar kādu konkrētu partiju. Vai tik nesadarbošanās vispār nav kļūda, jo kas tā par "stratēģisku kļūdu pirms vēlēšanām". Tātad vēlētājus pirms vēlēšanām var mānīt nepaziņojot, ka pēc vēlēšanām ar kādu partiju nesadarbosimies un pēc vēlēšanām tos tad mierīgi var nobīdīt malā un pateikt, ka viņi mums nav vajadzīgi? Kura tad būs tā riebīgo cilvēku grupa ar kuru nevar sadarboties? Un ja nu pašiem jāpaliek malā?
Igors
I
Jā , ja nu tiešām pašiem būs jāpaliek malā ! Tā vien šķiet , ka pašreizējie " pasjansa licēji " tā aizrāvušies ar savu skaļi publisko nodarbošanos , ka nemaz nemana , kā lēnām savelkas mākoņi . Eksprezidentes Freibergas izteikumi ir tikai maigi pieklājīgs brīdinājums - es teiktu skarbāk - šitā bļaustoties un priekšlaicīgi šķirojot visus draugos un naidniekos ( it kā priekšā būtu gaidāma liela karošana ) var paspēlēt valsti , kura jau tā agonē iekšējās nesaskaņās ! Vai tad tiešām latviešiem ir kāds uzlikts lāsts - nu nevar mierīgi art zemi un sēt labību - vienmēr vajadzīgi kaut kādi ienaidnieki , kašķi un kangaru meklēšana !
  • 2
  • 1
Dr.xy
D
Protams.ka Vikes- Freibergas kundzei ir taisniba,bet ir viens BET.Ar Latvijas veletajiem tas nevar funkcionet,jo vini gaida, lai katra partija pirms velesanam skaidri pasaka ar kuru partiju nesadarbosies.Cerams,ka Vienotiba iet sadu diplomatisku celu,sakot, ka var sadarboties ar jebkuru partiju,pat ar SC.Un uzvarot velesanas, pasuta cekistu partiju SC pie velna. Ta vieta nodibina valdibu ar VL- TB / LNNK un ZRP. Ta butu pareiza diplomatiska riciba.Bet,atkal BET,latviesu veletaji ir loti biezi apmaniti,un tadel netic ,vai ari nesaprot sadu diplomatiju no Vienotibas puses.
pārdomas
p
arī Ušakovs,priecāties,draudzēties un bučoties iet pie Krievijas uzvaras par Vāciju pieminekļa,bet kad nopietni jāārstējas ,tad brauc uz Vāciju.
  • 0
  • 0
cony
c
Es domāju,ka laba valdība arī būtu Vienotība,ZRP un SC,nu tas SC arī ir Latvijas viena partija,kaut kādu apstākļu dēļ tu nolasījušies vairāk latvieši ar citu etnisko izcelsmi un mums kopā strādājot jāpanāk,lai arī SC būtu viena progresīva partija no kuras varētu mācīties arī partijas Krievijā.Pašlaik,laikam vēl Urbanovičs,dažreiz aizbrauc pamācīties uz Krieviju,tas mums neder.mums jābūt labākajiem.
  • 0
  • 0
Karļa
K
Zinām, zinām mēs šitās Rietumu gudrības. Mums diemžēl te nav Rietumi, bet Latvija, un partijas, kas apšauba šīs valsts pamatu kā tādu. Tas tev nav ne Kanāda, ne ASV. Tā kā jāpieiet ir diferencēti, madam
drīzāk
d
jau kļūda vai pat ļaunprātība ir maldinat vēlētāju nesakot tiešu valodu ar kuru partiju ir koīgas vērtības un ar kuru varētu strādāt koalīcijā un ar kuru diametrāli pretējas.Tas vienkāršāk saucas "paņēma un uzmeta"
kopējais
k
kopējais liberastu mērķis: mazākums pār (valda) vairākumu, novirze pār normu, bagātais pār nabago, alkatība pār atturību, sile pār atbildību, bankas pār uzņēmēju, egoistisks indivīds pār sabiedrību, nauda - vienīgais dievs!!
  • 4
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas