Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vīķi-Freibergu pārsteidz Saeimas deputātu nekaunība balsojumā par Maizīti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Traki
T
Izskatās,ka vienam otram pasaules gals būs klāt, ja kukulītis neturpinās sēdēt ierastajā vietā.
J
Vairai jau nu vajadzēja paklusēt.
Inga
I
Par šādiem Latvijas deputātiem ir briesmīgs kauns - meļi un liekuļi. To nu varu apsolīt, ka nebalsošu vēlēšanās par šādiem "uzmetējiem".
AD
A
"...sleegtais balsojums ir kaa reiz, lai nodrosjinaatu to, lai politiki balsotu peec savas sirdsapzinjas..." Kā tad, kā tad, Grietiņ! ! Bet TIKAI pēc bēdīgi slaveno siles partiju politiķu "sirdsapziņas"!
pamela
p
Runa itnemaz nav par Maizīti,jo ar Bičkoviču,Kļockinu,R.Apsīti,Vilnīti utt.bija tas pats - kā LIELIE noziedznieki lika ,tā balsoja.SC,LPP/LC tēloja pareizos,godīgos ar godu un sirdsapziņu,BET KURŠ tad lika balsot ar zīmēm?!Tas nelietis komsomoļecss Urbanovičs nu brēc ķer zagli,pats būdams superzaglis.Nevar redz nociesties līdz vēlēšanām,niez jau tagad pakaļa iesēsties Premjera krēslā! JOŅ,vai tad savas pils apkurei kurināmā pietrūcis? ES piekrītu kom.,kuri uzskata,ka ŠAI Saeimai ir jāatņem tiesības balsot aizklāti,jo VIŅI AR SAVU KORUMPĒTĪBU no noziegumos apsūdzētā,APDRAUD VALSTS NEATKARĪBU! ES asi uzstājos pret krim.noziegumos apsūdzēta pamuļķa idiotisku viedokļu bārstīšanu plašsaziņas līdzekļos!Un šitie morālie kropļi var kaut ko pārmest Dombrovskim un Repšem?!Putins viņus nopirks par balsojumu pievienoties NVS.Daudze ir izbalsojams!Saeima sen jau NAV likumdevēju vara,BET KORUMPANTU midzenis,JO es ZINU KĀ var NOPIRKT balsojumus un CIK katrs maksā.Visdrausmīgākais,kla to ZINA gan DP.gan SABs,gan KNABs,gan pats Daudze,Bičkovičs,Zatlers utt,VISA LATVIJA,jo daudziem radi,draugi ir piedalījušies šais ТОРГОС!Vismaz 2/3 Saeimas paši ir kriminālnoziedznieki - kukuļņēmēji.
Zaiga
Z
Valsts"nozagta",tauta sēž "bedrē",bet prokurors tik izcils ka jāievēl uz mūžu,jocīgi skan!
esiet modri!
e
Tas, ka deputāti melo, ir tikai neliela daļa no rūpīgi izplānotās operācijas.Gan jau šīm nozēlojamām un pērkamajām dvēselēm atlec kāda stipendija. Taču ļoti bīstama ir smagos noziegumos tiesājamā LNT īpašnieka Ēķa rīcība. Lai atriebtos Maizītim un novāktu viņu no amata, LNT dara visu, lai sabiedrību maldinātu un Maizīti pataisītu gandrīz vai par Jaunā laika biedru.Tiek vākti advokāti - "eksperti", kur ieinteresēti savu tiesājamo klientu attaisnošanā un tāpēc Maizīti novākt no trases. Tāpat rīkojas arī trubas avīze - NRA.
Juhanam
J
Prokuroram neesot termiņi. Bet man patīk slēgtais balsojums- citādi deputātiem pašiem nav nekādas teikšanas- šoreiz bija. Un ļoti nelabi ir domāt, ka viņi tā darīja tāpēc, ka ir uzpirkti. Gribas domāt, ka tiešām sirdsapziņas dēļ. Dažiem liekas , ka citu sirdsapziņai jāsaskan savukārt ar šo dažu plāniem, bet tā tas nav.
iz Naivistu partijas
i
Jā ,mazie lembīši ,šlesīši utt mudīgi rakstītāji .Var tik apbrīnot Tautas naivumu ,jau kritušas šaha figuriņas un ielikteņi ,ar gāzi grīdā strādā, tikai kā labā ?! .Kā tika neitralizēts -Loskutovs u.c. !?
Reālklasiķis
R
Kautrība un pieticība, ve, pārsteigums :)
Juhans
J
Just 2 stulbas domas: 1) Uz cik tad termiņiem var apstiprināt vienu un to pašu ģenerālprokuroru, ja pēc likuma (!) var tikai uz 2 termiņiem? To pašu VVF taču arī neapstiprināja uz 3.termiņu, lai cik laba / slikta nebūtu. 2) Ja reiz ir slēgtais balsojums, tad ko tur vēl diskutēt? Tagad var tikai zīlēt, kāpēc tā vai šitā. Tāpēc jau ir tāds slēgtais balsojums, lai balsotu slēgti.
Senais
S
Šo faktiski nekorekto situācija radīja, kā jau agrāk gadījies, "interesentu" nekorektā deputātu iztaujāšana. Kāda kuram daļa iepriekš uzzināt par balsojumu. Tas atgādina daža laba sašutumu pirms vēlēšanām, kad istaujā pilsoņus un prognozē iznākumu. Protams aizliegt vaiucāt nav iespējams, bet vajadzētu pieprasīt deputātu ētikas kodeksā iekļaut prasību pirms balsojuma par saviem nodomiem neizteikties. Diezgan droši var pieņemt, ka daudzi ziņkārīgos maldināja apzināti, jo pretīga ir žurnālistu un citu ziņkārīgo uzmākšanās. Tam jau domāts balsojums,. lai saeimas vairākuma viedokli darītu zināmu. Bet tagad pilnā sparā sākusies "bābiska" tenkošana un kategoriska nosodīšana, tik jābrīnas kāpēc. Ja reiz parlamentā lēmumus pieņem likumīgi ievēlēti deputāti, tad neko darīt, patīk, vai nē tas jārespektē, ka nosaka satversme. Drīz jau būs iespējas mums katram piedalīties valsts likteņa lemšanā vēlēšanās, jo to arī nosaka satversme.
biete
b
par ko tusiņš? par to, ka bulciņu neievēlēja? un pareizi darīja: ko labu viņš te izdarījis? tikai lietas izgāzis un gudri runājis, i viss.
sin
s
mani savukārt pārsteidz šīs kundzes nekaunība, bāžoties visām pudelēm par korķi. protams, kundzītei škrobe, ka viņas drugāns netika siltajā amatā, kur nekas nav jādara, tikai jāpakāš svarīgas lietas. ak, draudi demokrātija! smieklīgi! šai kundzītei labāk paklusēt par demokrātiju, no kuras sajēgšanas viņai tik daudz cik pīlei no kosmonautikas.
anglosaxis
a
Pats kādreiz klupu virsū visiem Saeimas atlaidējiem. Šoreiz sirds tik pilna, ka gribas kliegt - vācieties pie velna, Saeima. Ne jau tāpēc, ka neievēlēja vai ievēlēja Maizīti. Tāpēc, ka apnikušas jūsu spēlītes, jūsu skatīšanās acīs un muldēšana, jūsu nevēlēšanās STRĀDĀT, saprast, kāpēc jūs tur atrodaties. Kungi un kundzes, saprotiet reiz, ka pienāks diena, kad jūs patrieks ar mietu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

PAR MAIZĪTI

Meierovica biedrības paziņojums

Meierovica biedrības par progresīvām pārmaiņām valde paziņojumā medijiem paziņo, ka Saeimas deputātu balsojums pret Maizīša apstiprināšanu ģenerālprokurora amatā grauj tiesisku valsti un pieprasa atkārtotu atklātu balsojumu par Maizīti.

Valdes priekšsēdētājs vietnieka Uģa Rotberga akceptētajā vēstījumā teikts, ka 58 Saeimas deputāti pieprasīja slepenu balsojumu, «daļa no viņiem meloja, sabiedrībai solot vienu, bet aizklātā balsojumā nobalsojot pret. Balsošanu ar anonīmām vēlēšanu zīmēm atbalstīja Saskaņas centra, Tautas partijas, LPP/LC un Zaļo un zemnieku savienības deputāti».

Biedrība norāda, ka Latvijas Saeimā sēž deputāti, «kuru rīcību nosaka ar smagiem kriminālnoziegumiem saistītu partiju īpašnieku intereses. Tas grauj Latviju un katra mūsu tiesības dzīvot tiesiskā valstī.»

Meierovica biedrību satrauc  tālākais ģenerālprokurora izvirzīšanas process. Tā kā, pēc biedrības domām, šīs Saeimas vairākums ir sistemātiski un mērķtiecīgi grāvis mūs valsts tiesiskuma pamatus, jo bija mēģinājums Satversmes tiesā iecelt nepiemērotus tiesnešus, pieņemt pret Latvijas drošības interesēm vērstus likumus, «Saeima necaurspīdīgā  procesā apstiprināja KNAB vadītāju Normundu Vilnīti un neapstiprināja amatā tiesnesi Māri Vīgantu, kurš lēma par drošības līdzekli Aivaram Lembergam», biedrība uzskata, ka šis balsojums ir atņēmis 9.Saeimai jebkādas morālas tiesības vēlreiz balsot par ģenerālprokuroru aizklātā balsojumā.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas