Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Vilciens Rīgā nāvējoši notriec zēnu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tas jāizbeidz!
T
Visdziļākā līdzjūtība ģimenei. Nav lielākas nelaimes kā bērna zaudējums. Bet lai šājā vietā vairs nekas tāds nenotiktu, par pārejas ierīkošanu tomēr jārunā. Diemžēl man ceļš pāri sliedēm jāveic katru dienu divas reizes. Veselības problēmu dēļ nevaru izmantot iespēju sliedes šķērsot pa pārvadu, jo līdz tam jāveic kādi 5-6 pakāpienu posmi - neriskējot nespēkā nokrist es tik augstu uzkāpt nevaru. Tā kā nekas cits neatliek kā lēnā garā klunkurēt pāri sliedēm. Jauniem jau vieglāk, bet vecīšiem, mammām ar bērnu ratiņiem, cilvēkiem ar smagiem nesamajiem vai velosipēdiem tas ir īsts pārbaudījums. Jau nez cik reizes par šo situāciju esmu ziņojusi gan Rīgas domei /atbildes nav/, gan Latvijas dzelzceļam /atbildes nav/. Bet kā te jau rakstīja - dažu gadu laikā ir daudzi bojāgājušie. Gluži tas pats pie Jāņavārtu stacijas. Vai tiešām ne rātskungi, ne dzelzceļnieki nesaprot - ne jau prieka pēc cilvēki iet pāri sliedēm, bet gan vajadzības spiesti. Pieņemsim man nav cita ceļā kā nokļūt pilsētas centrā.
pīle
p
Tajā vietā daudzi gājuši bojā, ne tikai bērni vien. Nav pat normālu laipu!
es
e
Bet tā vieta ir briesmīga un tur ne viens vien ir gājis bojā. Beidzot vajaga savest kārtībā, nevis visiem tikai paklusēt un gaidīt nākamo upuri.
Viesulis
V
Vai Diena nevar aizvērt šo rakstu komentāriem - bērna vairs nav, ģimenē milzīga nelaime, bet te notiek visādas diskusijas par infrastruktūru... Līdzjūtība bērna ģimenei!
nogalini to
n
EJ DIRST USHAKOV TUR HAOSS PIE SLAAVU TILTA.NAAVI RIIGAS MEERAM USHAKOVA RIIKLURAAVEEJI.
sii
s
Ļoti bīstama vieta. Daudz sliežu ceļu, intensīva vilcienu satiksme. Puikas žēl.
mja
m
Vai tad tiešām vilcieni jau sākuši braukt viens pakaļ otram, ka nevar palaist garām un tad iet pāri sliedēm...
:(
:
Vai tiešām tur Rīgas Dome nevarēja nodrošināt pagaidu gājēja tiltiņa izbūvi vai kā minimums - celiņa izveidi? Pat negribot tur tagad citu variantu nav - pēc gājēju kustības slēgšanas pār Slavu pārvadu pilnīgi visiem, kas grib tikt pāri dzelzceļam, klupus, krišus jātenterē pāri sliedēm (nav pat elementāra normāla gājēju celiņa, kā tas ir Lubānas ielā). Šausmīga nolaidība un nevērība pret rīdziniekiem no Rīgas Domes puses: tiltu slēdz, bet pat celiņu neizbūvē ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas