Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Vilks gatavs turpināt finanšu ministra darbu, taču tikai Dombrovska valdībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Re kā!
R
Zvirbulēni tērzē! Vilks zirgābolu esot aizvācis!
sniper's eye
s
Vilks ir jāpadzen vispirms, tad varēs cerēt uz Valda Dombrovska aiziešanu, vai vismaz pieraušanos. Valdis D. būs gatavs pierauties, jo sievai ar birojdraudzeni Bukani 1 miljona kredīts ar garām brīvdienām Hipotēku bankā, bet reālu atdošanas cerību nekādu. Par zviedru banksteru lobēšanu un padošanos Zviedrijas valdības spiedienam finansu jomā atbildīgs vispirms ir šo 2 tupelīšu pāris. Ne velti aizdevēju sastāvā ir arī Zviedrijas daļa, tieši tādēļ tik lielas zviedru aktivitātes Latvijā un, ļoti ticami, tieši tādēļ Dombrovska pašreklāmas grāmatai zviedru piespēlēts līdzautors -- faktiski ietekmes efektu kontrolētājs -- Aslunds. Mazliet izbrīna SAB, kurš neatņem abiem šiem kungiem augstākās pielaides, kaut gan tas būtu ļoti tiešs norādījums, ka te saprot, ko zviedri dara patiesībā.
Adatiņa
A
Kur tas ir teikts,ka Vilkam jāpaliek! Domāju premjeru,ekonomijas ministru un finansu ministri ir obligāti jānomaina! No viņiem nekādas jēgas!
ddt
d
Ekonomijas ministrs - labi teikts! :D Kopš Dombrovska Latvijā tiešām ekonomikas vietā ir palikusi tikai ekonomija!
  • 1
  • 2
vairis
v
redzeju redzeju viņa zelta runu. kā privātajam jāieliek 50 miljoni tā tā esot smiekliga summa jo viņš taču no krievijas(tieši tā bez tuvāka paskaidrojuma) taču jau nākamajā teikumā kad gāja runa par valsts ieguldijumu, 50 miljoni pārvērtās jau milzigos ieguldijumos. tas brižiem pec šizofrenijas izskatijās. kad nauda no kāda jādabū tad tās ir kapeikas, kad pašam jāiegulda tad 'ak dievs, šito naudu". žīds vienvārdu sakot
sniper's eye
s
Labs vērojums. Pazīmes, kas manītas jau ne vienu reizi vien. Kad Domburšovā pērn autospeciālisti pratināja šo Vilku par nesamērīgajām nodevām autolietotājiem, ko ievāc caur CSDD, un nesamērigajām degvlas akcīzēm ar loģiski sekojošiem paaugstinātas inflācijas draudiem, MINISTRS (!) Vilks neko citu nespēja atbildēt, kā vien: "Mums taču to naudu vajag!" Tāds personāžs valsts finansu priekšgalā ir vienīgi legalizēts reketieris, nevis ekonomists un tautSaimnieks. Padzenams ar kaunu un negodu. Ne velti pat aizdevēju pārstāvis Gabriele Džudiče vairākārt aicināja Latvijas valdību, faktiski Dombvrovski un Vilku, atrast un izvēlēties ilgtspējīgus risinājumus, nevis aizrauties ar īstermiņa efektiem. Aizdevēju skaļruni negribēja dzirdēyt un nedzirdēja ne viens, ne otrs, jo abi ir prasti karjeristiski un profesionāli nemākulīgi ciniķi. Vilks negrib, lai tiktu izjaukts viņa duets ar Valdiņu, jo tikai divatā viņi spēj norobežot pārējos MK biedrus no budžeta dalīšanas. Dalīsānas, kam nekā kopīga ar prātīgu valdīšanu.
  • 1
  • 3
:)
:
tieši tā. pieradis pie valsts kases pildišanas principa- ja jāmaksā pensijas tad tik lielas naudas mums nav, ja 2x vairāk jānogriež no pensijām, tad uzreiz- tā jau nav liela summa pensionāri(lasi skolotāji ārsti policisti...) piecietīs
  • 1
  • 3
buratino
b
Janka,stājies Vilka vietā,būs kreks,feks.
Janka
J
Mani neliks, jo zina ka es saīsināšu 30 000 ierēdņu nedēļas laikā un valsts nesabruks, tikai sajutīs atvieglojumu, ka var brīvāk elpot...
  • 4
  • 2
...
.
Viens no visu laiku vājākajiem finanšu ministriem, kas, lai gūtu atzinību no vidusšķiras, atļāvās visu konsolidāciju nolikt uz tiem, kam jau tāpat ir ļoti grūti, kamēr visi bagātie turpina dzīvot pa taukiem. Ne izglīt'bas, ne sapratnes par to, ko dara.
to lauķis
t
Sorry - labākais ir Repše. Vilks nav izcēlies pilnīgi ne ar ko, varbūt tikai ar veiksmīgāko naudas pārskaiti atsevišķiem Latvijas reģioniem ar nākotni. Pat TP ministri tā mazliet simetriskāk pa valsti pārskaitīja.
  • 0
  • 0
lauķis
l
Nu jau gan skauģi samuldējušies! Vilks ir labākais no visiem bijušajiem finmin !!!
  • 2
  • 0
Janka
J
Atkārtošos vēlreiz - tieši Andris Vilks bija Godmaņa padomnieks banku jautājumos, tad kad tika "glābta" Parex banka...
zvirbulēns
z
Protams, ka gatavs, šitie vienmēr ir gatavi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas