Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vilks: Inflācijas prognozi būs vairākkārt jāpārskata

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jr
j
tauta tas ko atspogula prese televizija un i-neta ir varbut 10 dala no patiesibas isteniba mes esam iedziti realos sudos un tas ir eiropas pasutijums lai iznicinatu razosanu Latvija un padaritu mus par pateretajiem. paskataties kas notika ar cukurfabriku tagad jau ar daudziem citiem uznemumiem. pajautajiet kas notiek ar meziem Latvija kur tik atri pazuda ta informacija ka latvijas valsts mezi mezus izcert nenormala tempa un dauzuma. aizdomajaties par to un varbut ir verts ko sakt darit.
lasītāja
l
Diena, pieņemiet labu korektoru!!!!!! Prognoze būs jāpārskata. Nu nevar nolaisties līdz 3 klasēm un koridoram!!!!
interesē
i
Kas pie šīs inflācijas un ār. parāda notiks ar eiro plāniem.
wow...
w
vilks izliekas, ka neko nesaprot un stāsta pasakas! Ja V un valdība turpinās šādi konsolidēt(palielināt nodokļus) ,tad inflācija uzkāps līdz 5% ! Uz ko Vilka k-gs balsta savu optimismu par pārtikas cenu kritumu pēc jaunās ražas? vai bija pie gaišreģa? vai varbūt lembergs pateica? varu saderēt, ka atkal būs kādi faktori, kas liks cenām celties. Ja ne citi, tad ASV dolāru drukāšanas mašīna, kas karsē tirgu un dod miljardiem $ finanšu spekulantiem... kaut gan ja atceras Vilka k-ga trekno gadu prognozes un vīzijas, tad nav ko brīnīties...
vuarzazi
v
Izsklausās, ka grib "mācīties" no Bijušās koalīcijas (TP, ZZS, LPP/LC, T+B +LNNK) Kas panāca 51% inflāciju/pirkt spejas sabrukumu 4.5 gados (sept.2004-marts 2009)
J
Vilks lēni vedīs Latviju uz saulaino tāli, spēciņi par vājiem. Vai Latvijas Antiņš uzjās stikla kalnā? Dikti jāklanās aizdevējiem? Pašiem padoma nav?
blast-master
b
Vēlētājiem vajadzētu pārskatīt Tavas pēcpuses jūtīgumu pret pelnītiem spērieniem ar sekojošu lidojumu Saeimas opozīcijā kopā ar ļumīgo Lāčuku.
Lelle
L
Kapēc jāpārskata? lai takš iet viss savu ceļu...tāpat Latvijai daudz vairs nav palicis, drīz mūs svešie pārņems ar visām parpalām un mūsu treknos jefiņus padzīs čortu-matjerom...
pojene
p
..un nodokļu ieņēmumi arīi (būs vairākkārt jāpārskata) šādi darbojoties
Tuli
T
Korektor, KAS būs jāpārskta, nevis KO jāpārskata! Jāpārskata, jāzinzina, jāsaka KO ir vienīgi Šleseram.
Mix
M
Этот думает что он кощей бессмертный ?
Kolumbs
K
Kuru vienību tad nozīmēs prognozes kursa pārskatīšanai?
nnn2
n
pēc šī vakara LNT ziņām skaidrs ,ka ar steigu skandināvu bankas pakalpiņš Vilks un padumjais Kampars no valdības jāpadzen....ei tu stulbeni vilk,kad mums būs eiropas algas,pensijas.....mums tik eiropas cenas,tarifi,nodokļi.....
milembak + enzelin
m
// DIENISKI: prognozi būs vairākkārt jāpārskata // LATVISKI: prognoze būs vairākkārt jāpārskata
@
@
Paredzams, ka cenas varētu turpināt kāpt un radīt spriedzi daudzās attīstības valstīs. Jā, bet ne Latvijā. Tā ka risku te nav. Latvijā cilvēki politiķu iedrošinošos vārdus sakrāj maisiņos, konvertē un izmanto maksājumu veikšanai. Lai cik nemaksātu degviela, viņi brauc uzpildīties Statoilā. Viss ir ok! RIMI ir rindas. Ok nebūs tad, kad cilvēki sāks jūtamas boikota akcijas. Pagaidām viss ir čikiniekā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas