Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Vilks: Mēs nevaram atļauties indeksēt pensijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Upucis
U
Uzlikt bankām kapitāla nodokli 1% apmērā un būs nauda pensiju indeksācijai un ne tikai.
ar rītdienu
a
Nevienai pensijai valstī nevajadzētu būt mazākai par 200 Ls
gaidu
g
Kad beidzot beigs izmaksāt virs 350 ls lielākas pensijas?
nesaimnieciskuma kalngals
n
Vilka pienākums ir strādāt tā, lai pensijas varētu atļauties indeksēt, pēc tādas sistēmas dzīvojot, mēs drīz arī mironi nevarēsim atļauties apglabāt.
who cares
w
Tāpat domāju, ka "nabagu pabalsta" pārsaukšana par "vecuma pabalstu" varētu nedaudz līdzēt izpratnei par lietām, nerunājot par to, ka būtībā uzmanība vnk ir jāpievērš 3. "pensiju" (aka "uzkrājumu" līmenim). PS. Man nav nekāda pamata domāt, ka šābrīža ūberpensiju saņēmēji tās tiešām būtu nopelnījuši, sk. kaut vai to pašu nejēgu Bērziņu, kas savus sociālos maksājumus jau sen ir saņēmis atpakaļ ar uzviju.
who cares
w
Lai padarītu pavisam godīgu pensiju sistēmu (arī pret maksātājiem), varētu noteikt, ka visādas indeksācijas var veikt tad, kad ir pietiekams uzkrājumu līmenis..., un nevis atkarībā no pieprasījuma. Šeit gan derētu arī "nbegatīvā indeksēšana" tad, kad sākas sūdi.
zex
z
bērziņa un viņam līdzīgie,kuri bezdarba stāža nopirka par sazagto naaudu,dabistiski tiem vajag pārskatīt pensijas māzās pensijas - 200 Ls indeksēt obligāti,nav velti ko maujamos,...virināt, dzesēt
alias
a
Varam, tikai tad ļoti daudz jāizdara. Ierēdniecība jāsamazina vismaz uz pusi un arī tad vēl būs par daudz. Jāaizvāc neskaitāmās dublējošās augstskolas, beidzot jātiek galā ar korupciju valsts iepirkumos u.t.t. Daudz darāmā, lai beigās varētu panākt godīgu budžeta līdzekļu apsaimniekošanu. Un visiem pietiks. Un vēl pāri paliks. Un, ja beidzot būs nulles deklarācijas, ne izvarots projekts, bet valstij un tautsaimniecībai noderīgs un ikgadējās deklarācijas, tad pāri paliks tik daudz, ka varēsim atdot starptautiskos aizdevumus.
Jā!
J
Kas mums "cīnās" par izglītību? ZZS Koķes un Broka izskatā. Vai kāda no ZZS vadītajām ministrijām savu darbu dara labi? Nē, nē un vēlreiz - nē. Roze un ZM - ārprātu ārprāts. Augulis Satiksmes ministrijā - otrs Šlesers. Nu, tad ko no tāda Broka prasīt...
  • 4
  • 0
Oskars
O
Ja VILKAM un citiem viņu padotajiem atņemtu ALGAS mēs droši tad varam pielikt pie PENSIJĀM.
who cares
w
Ja Tev nogrieztu internetu, droši vien arī varētu "pielikt pensijām"...
  • 2
  • 0
Pensionāre
P
LATVIJAS VALDĪBA NESAPROT VAI NEGRIB SAPRAST ---- KĀ LAI IZDZĪVO AR 145 LATU PENSIJU --MĒNESĪ--NE DIENĀ !! KĀ NAV KAUNA , KUR JŪSU SIRDSAPZIŅA???
who cares >to Mūsu ģimenē ir maz
w
Vecīt/vecenīt - ļoti lielai daļai ģimeņu IR daudz mazāk naudas par to, ko saņem "minimālais pensionārs", īpaši ja šajās ģimenēs ir kāds bariņš bērnu. Lai kā arī nebūtu, jāmaksā ir nākotnei, nevis pagātnei. PS. Badā gan mirst ļoti reti, īpaši LV.
  • 4
  • 0
to Mūsu ģimenē ir mazāk
t
parēķini, cik no pensijas pensionārs samaksā par mājokli un cik paliek ēšanai, un parēķini, cik ģimenei paliek ēšanai uz cilvēku pēc komunālajiem. turklāt pensionāram atrast darbu ir praktiski neiespējami, un ne visiem veselība atļauj. nevajag apskaust pensionārus, kad nonāksi viņu vietā, tad sapratīsi savu bezspēcību
  • 1
  • 3
Mūsu ģimenē ir mazāk
M
Būtu labi, ja šī kaismīgā pensionāre pateiktu, kurā tumbočkā to naudu var pagrābt. Pensionāru ir ļoti daudz, strādājošo maz, algas mazas utt. Daudzām ģimenēm uz vienu "galviņu" šie 145,- Ls katru mēnesi noteiktā datumā ir nereāls sapnis. Tāpēc jau valsts nevar attīstīties, ka ZZS domā tikai par pensionāriem, t.i., cilvēkiem, kuri piedalās vēlēšanās. Bērni tiek atstāti novārtā, jo viņiem vēl nav balstiesību.
  • 9
  • 1
tusnelda
t
Ka nav kauna vel muldet? Ulmanis un Freiberga, ieredni, deputti, ministri dzivo uz tautas relina parpilniba, ne viniem ir samazinatas algas, ne Ulmanim un Freibergai ir atnemti valsts dzivokli un visas tas milzigas privlegijas kuras tiek notriekti miljoniem Latviajs iedzivotaju sastradatas naudas. Latvija pensionari par muza darbu Latviasj valsts laba sanem niecigas pensijas Ls, 70-200?menesi, bet Ulmanis un Freiberga par 8 gadu sedesanu, neko nedarisanu ka vien savu egoistisko iegribu, kaprizu apmierinasanu un celosanu pa pasauli sanem Ls, 1500/menesi katris. Vai tas tas ir taisnigi un morali???
Vuarzazi
V
Ja, Bijuse koalīcija (TP, ZZS, LPP/LC, T+B +LNNK) Panāca 51% inflāciju / pirkt spejas sabrukumu 4.5 gados (sept.2004-marts 2009)
who cares
w
Nebūtu Leimaņu bankrota, būtu vieglāk.
  • 0
  • 0
Noņemiet visu ģimenēm ar bērniem, t
N
Noņemiet bērnu pabalstus, pilnībā likvidējiet dekrēta naudu un māmiņu algas, tad jau mazliet indeksācijai arī atliks.
who cares 2 Pelēkais Vilks
w
Zactly. Kas inčīgi - pa lielam pat pozitīvi, ka ir kāds jēdzīgs paaudžu konflikts starp savējiem, nevis kaut kas uzpūsts starp latviešiem un krieviem.
  • 0
  • 0
Pelēkais Vilks
P
To var darīt droši! Māmiņas nav puzes deģenerāta elektorāts un bērniem vispār nav vēlēšanu tiesību. Naudu nost un pārdalīt puzes zilajām govīm.
  • 2
  • 0
Ha ha...
H
Varam atļauties tērēt 45 tūkstošus... ha ha.... Lembīša šoviem LNT... hi hi... Simtiem pensionāru par to varētu indeksēt pensijas... he he...
laiks
l
Mēs nevaram atļauties indeksēt pensijas, mēs varam atļauties100 deputātus+ministrus+ padomniekus+vēl an vēl un...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas