Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vilks: partijām nav motivācijas pārsniegt tēriņus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aktinium
a
Bet tomēr interesanti būs uzzināt, kurai partijai sanāks visdārgākie vēlētāji...
e1
e
Ja Diena pareizi atspoguļojusi KNABa viedokli, izskatās, ka KNABs atkāpies no izpratnes par likuma garu un visus potenciālos pārkāpumus analizē tikai, izejot no no likuma formāla tulkojuma. Tā, protams, ir vienkāršāk dzīvot. Vienlaicīgi šādas pieejas sekas ir tādas, ka KNABam iznāk bezjēdzīgi daudz nodarboties arī ar sīkiem formāliem pārkāpumiem un pietrūkst resursu nopietnām lietām
kalnozols 6 ZZS 6
k
Kā pārdot partiju?! Tuvojas interesantākais un atraktīvākais mūsdienu demokrātijas laiks- vēlēšanas. Sākas sacensības, taču cīnās nevis par labākās, zinošākās, tautas interešu aizstāvošākās, utt. partijas titulu, bet cīņa notiek pēc brīvā tirgus principiem, kurš labāk pārdos savu partiju. Pārdos!!! Tiek izmantoti visi mūsdienu pārdošanas mākslas principi, uz mums raugās gigantiski reklāmas paklāti , kuri iedarbojas uz mūsu zemapziņu radot tēlus par vadoņiem, kuri mūs vadīs uz saulaino tāli. Visur ir nākošo vadoņu tēli iekodējot mūs par īstajiem deputātu kandidātiem par kuriem jābalso. Pārdošanā iesaistās labākās no labākām reklāmas un sabiedrisko attiecību aģentūras, lai ietekmētu vidējā aritmētiskā vēlētāju prātus un zemapziņu. Tiek tērēti miljonu latu partiju pārdošanu reklāmās un akcijās, kuri neradīs nevienu jaunu darba vietu valstīs un nenodrošinās ekonomikas izaugsmi. Paralēli ziņās lasām, ka 3000 bērni, ekonomiskās situācijas dēļ, nespēj iet uz skolu. Rodas iespaids, ka partijas sacenšas nevis savu programmu un veikto darbu popularizēšanas vārdā , bet gan treknākā kumosa no valsts budžeta iegūšanā, lai iespējas būtu visu reklāmās iztērēto naudu ar uzviju atgūt. Lielāko darbu jāpadara, vēlēšanu starplaikā, lai uz vēlēšanām varētu nodot vēlētāju izvēlei savus darbus vai priekšlikumus. Roku rokā jāstrādā Latvijas un tās iedzīvotāju interesēs. Taču pāris mēnešus pirms vēlēšanām novērojam, ka tiek tērēti miljoni pārdošanas kampaņās, lai partija iegūtu lielāku ietekmi. Vai tad lietderīgāk nebija šo naudu ziedot tautas labā, tai mūsu daļiņai, kurai tik ļoti nepieciešams atbalsts- bērniem un pensionāriem?! Un ko darīs tās partijas, kuras būs iztērējušas simtus tūkstošus , bet nebūs nekādu varu ieguvušas? Tie, kuri tērē simtiem tūkstošus reklāmai, labi apzinās, ka politiskā uzvara nav darbs un pienākums valsts un iedzīvotāju priekšā, bet veids kā iegūt papildus ietekmi, kas ļaus iegūt labu peļņu, izmantojot valsts pasūtījumus, iepirkumus utt., kas daudzkārtīgi atpelnīs ieguldītos līdzekļus. Pretējā gadījumā, tā ir altruistiska reklāmas biznesa un mēdiju atbalstīšana, iztērējot simtiem tūkstošu latu dārgās reklāmas kampaņās. Uzņēmējdarbību ir jāatbalsta, bet vai tā? Atskatīsimies uz ZZS un SC, kuri pagājušajās vēlēšanās, ar minimāliem līdzekļiem, ieguva visvairāk vietu.
!
!
Ļoti dīvains "viedoklis". Pirmkārt, pārsniegšana būs trešais recidīva gadījums, kad vieni un tie paši polittehnologi nespēlē pēc vieniem noteikumiem (seko kaut kas par vienu likumu visiem) un apkrāpj valsti, nesamaksājot uzrēķinu par pārkāpumiem. Ja šādu piemēru rāda iedzīvotājiem, nav it nekāda pamata domāt, ka viņi neliks lietā visu savu atjautību, lai līdzīgi liktu mīksto uz valsts iestādēm administratīvo pārkāpumu un sodu sakarā. Šis faktiski ir sliktas intervijas piemērs, jo tajā paustās domas pazemina jau tā niecīgo kauna, morāles un goda latiņas augstumu. Tas ir slikts signāls.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas