Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vilks: šī brīža notikumi Latvijas politikā var dot jaunu pozitīvu izrāvienu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lobis
l
Vilks principā ir lāga puisis, bet bankas lobē un tas mūsu ekonomiku ir nokāvis, darbaspēks aizbrauc banku noziedzīgi veiktās kreditēšanas dēļ.
Jonass Klucis
J
Vienīgie kas nes naidu un neiecietību ir tie kas jau gatavo sarakstus "no kuriem jāatbrīvojas". Un ko tādu ar šiem cilvēkiem darīs pēc "atbrīvošanās"? Pasaki visu līdz galam, ja jau iesāki.
vurne
v
Latviasj valdibai, Ministru prezidentam ir jatbrivojas no kretiniem kadi ir viena valdiba no Pabrika un Stokenberga, jo tie ir launuma, zaglu, naida iemiesojumi un Skeel semisari Vienotiba. Visiem saparaigajiem Vienotibas politikiem ir jatbrivojas no SCP (Stokenbergs, Pabira, Kalniete....), jo tie nes launumu, naidu, nestabilitati Latvijas sabiedriba un valsti.
valērijs>>viktoram
v
nu protams! :) Tas taču nav nekas slikts:) Normālas dzīves sastāvdaļa. ....bet par līdzekļiem, kā to panāk, - tā varētu būt apspriežama lieta. Tāds ir mans viedoklis. Ar cieņu!
Bronks
B
Bet vispār uzrāviens ir iespējams, ja vien oligarhus ieliksim aiz zviedru gardīnēm.
KLM
K
Ir skaidrs, ka braucot nelielā ātrumā zāli var uzspēt nopļaut un tā nekutina ģenitālijas, tātad ir jāizvēlas pareizais ātrums. Sīkāk www.biezazale.com
Ieva
I
Vēl tas vecais tā īsti nav redzēts.
Bronks
B
Vilks: šī brīža notikumi Latvijas politikā var dot jaunu pozitīvu izrāvienu. _____________________ Ka tik bikšeles sev šekumā neierauj.
:))
:
Tas nav TAS Arturs M.
Kaspars
K
Pareiz Andri! Gudrs ministrs esi, prieks, ka vienotība ministru amatos salika profesionāļus un godavīrus (nu ar dažiem izņēmumiem).
Arturs M
A
Vai morāle arī tik strauji mainās Vienotībā? V.Z. nobijās no ābooliņas demarša un padzina 60% jaunās saeimas deputātu. Vai tas ir normāli?
Nu nu
N
Tolaik bija cita situācija. Politikā viss mainās strauji. Ja Tu tiuešām esi Arturs M, tad nesaprotu, kas ar Tevi noticis. It kā biji normāls, bet tagad...
Arturs M
A
Tu gan samuldējies, jo ābooliņa pati avīzē pateica, ka pēc pirmās kārtas V.Z. turpmāk nevirzīs. Arī viņas kasieris aģitēja par Bērziņu. vai neatceries?
viktors
v
Atbalstu un papildinu tavu domu- ja mums būtu vairāk par tiem 2 LATIEM, arī mēs lauztos pie VARAS. Jo NAUDA mums patīk, vai ne?
He he...
H
Nē, Vienotība bija par Zatleru... Es vairāk smejos par Bērziņu... hi hi... Tam gan sanāca ablomiņš... he he... Ubagu nīdējs un ES naudas šķērdētājs sagribēja par prezidentu... ha ha...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas