Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vilnītim 10 dienu laikā jāizlemj, vai Strīķi saukt pie disciplināratbildības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
>>Ojāram
&
Pēc tevis paustā,Dombrovskis noteikti sāks justies kā supermens,jo tieši viņam pārmet to,ka VIŅŠ tiek bīdīts no ZZS u.c. Nu un par to Loskutovu.Tur jau lielais bīdītājs bija Kalvis un TP.Nav taču tik ilgs laiks pagājis,lai kā krievi par okupāciju,tā tu par Loskutovu ,sāktu kropļot vēsturi. 2) un īstie Vilnīša bīdītāji ir SC,ZZS ,ne nu Dombrovskis!To tu tikpat labi zini,kā vārna aiz tava loga.Pacel arhīvus,Vilnītis par pašu Dombrovski sūdzas prokuratūrā.Gvelz,bet ar mēru!
Ojārs
O
Tur jau tā lieta, ka pirmā persona nav Vilnītis un šovus taisa Dombrovskis. Saka, ko Vilnītim savā kantorī darīt un ko nedarīt. Pats Dombrovskis it kā kantori nevada, bet arī Vilnītim arī to darīt patstāvīgi neļauj. Aktieri un aktrises pa taisno Dombrovskim stāsta par norisēm kantorī un viņš (Dombrovskis) pieņem lēmumus, lemj, kurš labais, kurš sliktais, kurš jāpieņem, kurš jāatlaiž, kuram ar kuru kopā jāstrādā, kuram jāsēž pie loga, kuram pie sienas. Bet Vilnītis nav tāds mīkstais kā Loskutovs, viņš spītīgi tos krupjus rīt atsakās. Un tas ne Dombrovskim, ne šovmeņiem ne šovvumenēm nepatīk. Tāpēc jau tas tracis un trokšņošana...
Neticami
N
Man dikti patīk biedrene potapova.
pamela
p
1)Maskava NAV vērā ņemamas ārzemes,jo viņu spices bērni mācās Londonā ,Francijā vai ASV.Maskavā mācās Vidusāzija,Āfrika utt. 2) arī mūsu politelites bērni studē štatos,Londonā ,Francijā,Šveicē u.c. Bez domāšanas NAV iespējams rakstīt,bet par špioniem jums taisnība TIKAI attiecībā par Krieviju,JO angļu,amerikāņu,franču utt. tīkojumus ne uz Latvijas Saeimu,ne KNABu,ne valdību utt. ,NE OTRO VALSTS val.,ne pilsonību netiku ne jutusi,ne dzirdējusi. Draudziņ,arī jums nenāktu par ļaunu pieslēgt pelēko vielu rakstot!
Econ
E
Lai Jums veicas, Strikes kundze - Jus ar savu darbibu Latvijas ekonomikas laba esiet izdarijusi daudz vairak, neka visa EM kops tas izveidosanas kopa. Ticu, ka Jums pienaktos but par KNAB vaditaju, kas uzreiz ari ieredniem dotu parliecibu, ka KNAB ir iestade, kurai var zinot par korupcijas gadijumiem un riskiem.
Nav svarigi
N
Un ko tagad Vienotiba ar visiem saviem tirliniem - partijas ielikteniem - daris? Noskatisies, ka tiek sagrautas pedejas tiesiskas valsts pazimes? Viss viena merka sasniegsanai - varas noturesanai?
72
7
Nekavējoties ir jāveic šīs struktūras izformēšana. Aktīvākos, skaļākos darboņus uz teātri.
Vilnīt
V
novelc Striiķei bikses un nomizo ar beerzu žagariem , ... nevareesi , jo esi lupatbunte caur un cauri , impotents!
Zirka
Z
Es nesaprotu, vai kāds apzināti padara šo kantori par apsmiekla objektu, vai arī tiešām tur visiem ir aizbraucis jumts. Visus atlaist, izkvēpināt ar kadiķiem un sākt no gala ar jauniem cilvēkiem.
Smieklīgi
S
Tad nu gan tur ir ko domāt, turklāt vēl veselas desmit dienas!
Cunami
C
tā jau psrs laikos ar uzskatīja - ja biji ārzemēs, tad špions :))) ja tā skatās, tad knābī visi vieni špioni.
Cunami
C
Kad neviens normāls cilvēks uz Maskavu nebrauca --------------------------- nu gan tu iebrauci auzās. tu tagad visus, kas maskavā studē sauc par nenormāliem? ja jā, tad vari arī neatbildēt. tāpat viss skaidrs. ja nē, tad vnk citreiz padomā pirms raksti.
pamela
p
Jūs to Vilnīša domu gājienu MAN? Par tiem citiem specdienestiem.Srīķe mācījās skolā Maskavā,BET Vilnītis STUDĒJA Maskavā JAU ne PSRS laikā!Kad neviens normāls cilvēks uz Maskavu nebrauca. KNAB tiešām nav teijāters un Strīķe NAV kinozvaigzne,bet KNAB darbiniecei,kurai Vilnītis liedz sniegt komentārus par iestādē notiekošo,kā sav'a laikā VDK cenzējot.Lai gan Igaunijā pat notiek gada atskaites un Strīķe neizpauž krimināllietu detaļas. Pie tam jūs ar to "zvaigzni"uzmanīgāk,JO'" zvaigzne"visu veidu, Latvijā ir VIENA --- Lembergs! Par to politisko aizmuguri.Vai tā būtu tā ,ko Vilnītis IZZAGA no Viņķeļu datora? Blu, ja jums interesē Vilnīša aizmugure - ielienat ZZS un SC veču datoros!
Kā tad
K
Vilnītis neprot sastrādāties ar vietniekiem. Ko viņš prot? Tā kā neredz, ko viņš prot. Laikam nenopelnīto algu saņemt Vilnītis prot.
Elamo
E
Lasu, bet paskaidro nevis vispārīgi pasaki. Tā virspusēji jau Vilnīts ar to vadīšanu arī brauc. Nav ko brīnīties, ka cilvēki kļūst pikti par to bardaku, piemēram, es. Jūs rakstat kā advokāts. Konkrētu faktu - kur ir izcēlies par šo vadīšanas laiku!? Pat valdībā tāda bardaka nav. Tracina.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas