Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vilnītis atcēlis Mūrniecei piespriesto 100 latu sodu par dienesta auto privātu izmantošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Edgars
E
Šis ir ļoti nepatīkams (kaut arī būtībā ļoti sīks) gadījums, jo nepārprotami saprotams°, ka Latvijā ir divi likumi - viens tautai un otrs "uzpeldējušajiem" augstākajās sfērās. Tas norāda noziedzīgas kliķes pilnīgu ignoranti pret likumiem un veselo saprātu.
Ministry of Truth
M
Naudas trūkums valstij ir tāpēc, ka šie vienlīdzīgākie neprotas mēru. Nevalstiska uzvedība. Vienotībai piestāv.
dihlofos
d
Antiņ,uz ko tu temmē?Kas tad viņa un viņas bērni ir,mazas valstiņas ministrīte,kura slimo ar lielummāniju un viņas bērni kuriem nav tēva?Te būtu laiks savu vārdu teikt R.Dzintaram,lai to ķēvi noliek pie vietas un samaksā likumīgo sodu.
Tas nebija es
T
The "Criminalization of the State", is when war criminals legitimately occupy positions of authority, which enable them to decide "who are the criminals", when in fact they are the criminals.
Minhauzens
M
Drošāk būtu pievest skolotājus uz māju, bet pašu māju uzbūvēt pēc speciāla projekta ar šlagbaumiem un zigzagā izvietotiem betona gabaliem.
Nesaprotu...
N
Nolēma taču, ka visi drīkst dienesta auto izmantot savām vajadzībām, ja nomaksā kaut kādu tur nodokli vai kā nu to nosauca... Vai tas ir atcelts, esmu varbūt palaidis garām. Ja nē, tad - kāpēc visi citi drīkst, bet Mūrniece nē???
*****
*
Viss ir godīgi un smuki mūsu politiķu ētikas izpratnē - viena izmantoja likumā paredzētās tiesības pārsūdzēt, otrs izmantoja likumā paredzētās tiesības agrāk pieņemto lēmumu grozīt - ja viss ir likumīgi, tātad godīgi, lūk, tāda morāle!
Ieva
I
Kam tāda...tā sacīt ministre ir vajadzīga? Domā, ka lielie zagļi tādu mēģinās novākt ko tādu, lai, jo brīnumu dažreiz notiek, dabūtu kaklā īstu ministri?
Jānis Kūla
J
Vai tas būtu droši , ja iekšlietu ministra bērni brauktu uz skolu ar tramvaju !? Kam vajag viegli apdraudamu iekšlietu ministru !? Ja nu vienīgi LIELAJIEM ZAGĻIEM ! Turklāt , vai iekšlietu ministrs par tautas maksāto algu var nopirkt labu mašinu un noalgot atbilstošu apsardzi !? Nu tad kam ŠITO VAJAG !?
viņš grib precēt Lindu
v
tāpēc rūpējas par gimenes budžetu
Ieva
I
OK, pieņemsim, ka tas tāds sīkums vien bija. Tikai sīkums un lielums ir stiepjami jēdzieni, tāpēc par pārkāpumiem ir jāsoda, turklāt reāli, nevis lielai... pakratot ar pirkstiņu. Savukārt tam lielumam/ mazumam ir domāts soda lielums/mazums.
info
i
KNAB, 12.11.2010 21:07 Kā mums zināms, tad Linda Mūrniece tika sodīta tāpēc, ka ik dienu, pasvītroju, ik dienu dzina dienesta auto ar šoferi, kurš ir Drošības policijas darbinieks, uz Baložiem, lai tas nogādā Mūrnieces bērnus no skolas, pasvītroju, NO SKOLAS mājās, kas atrodas tur pat blakus skolai. Valstij tas izmaksā ~1000 Ls mēnesī. Tajā pašā laikā policistiem nav degvielas, lai veiktu savus tiešos pienākumus. Tas nebija dienesta pienākumu veikšana, bet nekaunīga valsts apzagšana. Tāpēc KNAB pieņēma lēmumu sodīt tikai ar 100 Ls. Nožēlojami,ka Linda Mūrniece izmanto savas privilēģijas, lai izvairītos no soda un pat negrasās atvainoties sabiedrībai par meliem!
Minhauzens
M
Tipiskie Latvijas sīkie nelieši.
Nazītis
N
Mūrniece gan rīkojas kā pēdēja slampa. Bet Čigāne, Ēlerte un visa lietussargu kompānija neiebilst - faktiski piekrīt, jo tagad jau pie vienas siles.
hi
h
kauna jau Mūrniecei nav bijis tāpat kā visai Vienotībai

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas