Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vilnītis jauno KNAB priekšnieka atlases kārtību dēvē par šovu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pilsonis
p
Vilnītim ir tipiska pakalpiņa domāšana ar loģisku scenārija noslēgumu. Vēl ilgi uz šo cilvēku rādīs ar pirkstu.
Bet
B
Kam interesē kaut kāda vilnīša domas??? Ja nu vienīgi Dienai.
Ir ko smieties
I
Šis cilvēks ir laikam ar tik biezu, iedompilnu pauri ja cer, ka kāds to vēl nopietni uzklausīs.
Vita
V
Baigais KNAB spečuks aiz stūra gudrs, bet reālā darbā - peška!
mb
m
slesers 2
mc
m
brigmanis 4
  • 0
  • 3
bm
b
lembergs 3
  • 0
  • 3
bērzlaps
b
Es jau Tavā vietā nūģi sēdētu klusi,un nezīmētos. Tu jau visai LV pierādiji,ka esi absolūts 0,gan kā vadītājs gan kā KNAB darbinieks !
rst
r
Būtu paklusējis...
tā gan ---------hm
t
Nekad nepiekritīšu jūsu viedoklim,jo zinot to,kā JL ir aprējis un pazemojis citus politiķus,arī ne tikai politiķus,gan šantažējot,gan apmelojot,apsaukājot u.t.t.t.,tad tas,cik viņi saņem atpakaļ ir NEKAS ,galīgi nekas.
hm
h
Laikam grūti saprast, ka komentārs bija par Vilnītim doto "laipno" iespēju vērst savu demagoģiju pret valsti. Vilnītim bija dota iespēja kaut ko konkrētu izdarīt, viņš to nespēja pienācīgi izmantot. Tagad vārds būtu jādod citiem. Atkārtošos, - tā ir visai bezjēdzīga rīcība - uz mēdiju skatuves izlaist "atpazīstamus atriebējus", kuri pelna sev punktus, nodarbojoties ar pāridaritāju publisku, prasti sakot, apriešanu. Valdības aprējējus var atrast ik uz soļa - gan narkomānu un kontrabandistu vidū, gan ne visai veiksmīgu politiķu un biznesmeņu aprindās. Un tikpat bezjēdzīgi ir attaisnot šo mēdiju provocēto savtīgo teātri.
  • 1
  • 1
Kvaukšķi,
K
mudaki, pajoliņi, jampampiņi, pingvīni, muļķu zeme, reņģu ēdēju tauta - arī no JL ?
  • 3
  • 1
Ha,ha!
H
Riešanā jau nu Kalvīti, Šleseru nepārspēt...
  • 1
  • 1
Ilmārs
I
Tas kas notiek Latvijā jau vispār atgādina absurda komēdiju. Arvien vairāk iedzīvotāju gatavi balsot par tiem, kas, ja spētu, būtu noslīcinājuši Atmodu asinīs. Bet vainīgi jau nav iedzīvotāji. Pēc Atmodas pie varas nākušie ar savu grābšanas filozofiju un to, ka brīvais tirgus pats visu sakārtos, ir novedusi tautu pie tā, ka tā atkal sāk vēlēties, kaut varētu atgriezties sociālismā.
e1
e
Kaut gan daži uzskata, ka dzīve ir kartupeļu lauks, tā drīzāk ir kāršu galds. Var to dēvēt arī par kome ēdiju, tad var pasmaidīt. Pārsvarā viss, kas notiek, tikai atspoguļo kādi mēs esam, cik raiba ir publika. Mēs paši optimistiski vai to neapzinādamies atdodam varu cilvēkiem, kuri ne katrreiz spēj pieņemt optimālus lēmumus. Pārzinot tikai savas sētas vai novada saimniecību, vēlētājiem bieži iznāk kļūdīties savu priekšstāvju izvēlē, bet sistēma nespēj ātri labot šīs kļūdas. Tas jo sevišķi skar mūsu priekšstāvju sagatavotību stratēģiskos jautājumos, jo pasaules ir kļuvusi maziņa, tās iespaids uz Latviju ir lielāks, nekā vairums to spēj iedomāties. Līdz ar to vismaz 50% no Saeimas sastāva varētu arī nebūt. Viņu domas varētu izteikt kāds cits orgāns, piemēram, sabiedriskā kārtā funkcionējoša Pārstāvju palāta.
  • 0
  • 0
hm
h
Tas jau Dienas stils, reklamēt tos, kas kaut kādi cenšas pazemot valdošo varu. Tepat blakus jau labu laiku tauta var "priecāties" arī par apsūdzētā Vaškeviča domu graudiem.
barons
b
... Vilnītis jauno KNAB priekšnieka atlases kārtību dēvē par šovu ... bet iepriekšējo ?
Vinītis
V
Principā demokrātija ir laba lieta, bet kāpēc tērēt savu un citu laiku citējot Vilnīša spožos domu graudus? Cilvēki - žurnālisti taupiet resursus! Btw - kāds nezina - varbūt ir kāda lūzeru biedrība vai asociācija nodibināta?...
smaidiņš
s
Ir jautājums - kāpēc Diena to dara? Resursus vis velti tā netērē.
  • 2
  • 1
Elizabete
E
Latvijā esot pat Eiropas līmeņa sertificētas personāla atlases firmas, vismaz vakar kaut ko tādu dzirdēju LR intervijā. Interesanti, kāpēc KNAB un īpaši jau Vilnītis uzskata, ka KNAB darbiniekus jāmeklē un jāieceļ amatos pa kluso, kaut kā tā, pa sētas pusi. Nevis profesionālos konkursos. Konkursos jau tomēr var izmantot dažādus testus, kaut acīs cilvēkam ieskatīties, ja viņš ļaujas. Kas nebūt nav mazsvarīgi. Bieži RIMI, rindā pie kases , sastopu bijušo KNAB šefu Loskutovu. Un ir milzu atšķirība starp diviem bijušajiem KNAB vadītājiem. Tieši saskatoties ar svešiem cilvēkiem. Acis jau esot dvēseles spogulis.
Goša
G
A,bet ko tad citu varēja sacīt Loskutovs,ne zilbi savādāk,kā to prasa Vienotības etiķete,tamdēļ man nāk smiekliņš par Loskutova izteikto pozu.
sexy babe
s
Nāk smiekli kā Loskutovs izsakās par pozām - izlasi 1997. gada žurnāla "Melnā pantera" izdevumu. Būs vēl smieklīgāk!
  • 2
  • 2
puaro
p
kas par sēni...vilnītis!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas