Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Vilnītis varētu atteikties no viena vietnieka, neizslēdz iespēju aiziet pats

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Populists
P
Vienīgā reforma kas KNAB vajadzīga ir: 1. VISUS KORUPCIJĀ ATSAVINĀTOS LĪDZEKĻUS ATSTĀT KNAB (50%), TIESU (25%) UN PROKURATŪRAS (25%) RĪCĪBĀ. 2. PUSI NO KORUPCIJĀ ATSAVINĀTIEM UN KNABam nodotiem LĪDZEKĻIEM NOVIRZĪT DARBINIEKU MATERIĀLAI STIMULĒŠANAI. Šādi akceptēta likumdošana ir vislabākā reforma, kas ļautu samazināt (vismaz nepalielināt) budžeta naudu (tautas līdzekļus) kārtībsargājošām valsts iestādēm un stimulētu KORUPCIJAS APKAROTĀJUS strādāt ar 10 kārtīgu atdevi ! Šāds atalgojums nebūs skaudīgs pilsoņu acīs, jo godīgi nopelnīts un virzīts sabiedrības un visas valsts izdzīvošanai. LAI TAK DIEVIŅŠ VIENREIZ DOD TĀDU PRĀTU VALSTS ZAGĻIEM ... CITĀDI VISI AIZIESIM BOJĀ (ja tauta pati sāks liņčot savus pāridarītājus) ! ! !
Sniper'sEye
S
Vēl arvien uzrodas histērisku un pašreklāmisku sievietīšu un ar savu šizofrēniju slavenu slimnieku mīlētāji. Labi, ka Vilnītim pietiek dūšas beidzot palātu mēģināt par valsts iestādi pārtaisīt!
es
e
Kadā nākotnē,lasies tulīt ar skubu.
^
^
Varbūt ---aiziet pašam?
reorg
r
sen vajadzēja reorganizēt apkarošanas sbloku,kur ir skaļās krimināllietas, viena lieta 9 mēnešos,tā pati par 150ls.
Metsasisu
M
Esiet trāpijus taisni pa aci tam glumeklim vilnītim. Sulainis bandītiem.
bulciņa
b
Pareizi. Sen bija laiks Strīķei paņemt ofisu. Citādi klasiskais variants: priekšnieks vīrietis, bet visu dara apakšniece sieviete.
Vilni vaacies!
V
Visu laiku atrazdamies KNAB prieksnieka amataa Vilnitis to vien dara kaa to kantoriski reorganizee. Tas ir, nemas tikai pa ieksu ar papiru parcilasanu, plauktos papiru kartosanu utt. Bet Vilnit, KNAB ir domats pavisam kam citam! Tas nav birokratisks ofiss par kadu Vilnitis to uzskata. "Bet korupcija pagaidis", saka Vilnitis, "pa prieksu mums ofiss jaizpucee."
diks
d
Tas Vilnis tak ir galīgs muļļa, sen laiks prom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Šampēteris
Š
Stratē'gija skaidra - KNAB prom uz Zilupi - tālāk no partiju rebēm.
LV
L
Ko vins tur činkst - kredīt saistības - vins ir tād pats ka visi citi korumpanti
bonza
b
pilnigi piekritu visiem, kas atbalsta Jutu nevis to pamiksto Vilniti. Redz tagad jau izdomajis , ka no stingriem darbiniekiem tikt vala. lai vins iet prom, bet Jutu par lielo KNABistu!
Jass
J
Nu izklausās tas raksts pēc kārtējā ierēdņa, kurš privātā biznesā neko nemāk darīt, un tad mēģina ar valsts līdzekļiem taisīt eksperimentus - lai tik izceltos. Manuprāt - mudaks.
agni
a
Hmm, korupcijas apkaroshanas biroja vadiitaajs saka, ka ar godiigu darbu valstii nevar nopelniit... Jaa, diezko labi mums tur neiet. Regionaalie KNAB vadiitaaji tikai veicinaas korupciju. Neviens neatljausies ''aizveert'' pluusmu uz robezhaam, jo taa ir vieniigaa ''maize'' austrumu regionos.
hmmm
h
"..viens no vietniekiem var pāriet strādāt uz citu tiesībsargājošo iestādi vai, piemēram, doties izmēģināt spēkus politikā." ------------------------------------------------ --------------------------------------------- Neesmu Šerloks Holmss, bet varu derēt, ka atlaidīs Strīķi. Tāpat domāju, ka atlaidīs viņu pēc vēlēšanām, lai 4 gadus viņai īsti nav ko darīt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas