Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Viltus meteorīts Mazsalacā bija Tele2 jaunā tarifu plāna “Meteorīts” reklāma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
meteo
m
Bet tele2 jaunais piedāvājums tiešām ir īsts meteorīts, jāsaka. Ar šo gājienu tele2 pamatīgi iedod pa vēderu vai ko vēl zemāk citiem operatoriem, nezinu, kā tie viņus panāks - 9 lati par pieslēgumu, 1500 minūtes par brīvu tele2 un 500 minūtes uz jebkuru operātoru - tāda piedāvājuma citur vietējā tirgū vienkārši nav un vēl ilgi nebūs!
Vērtējums
V
Nezinu vēl pagaidām, kā vērtēt reklāmu, taču pats piedāvājums tiešām ir īsts meteorīts - neviens operātors vēl tik labu nav varējis man piedavāt!
labs
l
Opā, Tele2 iesper LMT un BITEi pa pautiem. Tā stipri, lai sāp :)
ments
m
Policijas pārstāve Ilze Ungure sacīja, ka lēmums vēl nav pieņemts, taču vainīgo atrast ir mazas cerību, jo "telefona numurs visdrīzāk vairs nepastāv" _______________________________________________ ____________ Policijas pārstāve Ilze Ungure acīmredzot nepārzinot operatīvā darba nianses veiksmīgi parakstās nez kāpēc visas policijas mazspējā vai savā nekompetencē?
WALA
W
Tikai cien. sajūsminātie pilsoņi - NEAIZMIRSTAM izlasīt līgumus, jo īpaši to daļu kas var būt sīkiem burtiem rakstīta !!! Man personīgi pofig ko TELE2 piedāvā, tikai to kas bija Mazsalacā par meteorītu tomēr nesauksim !!!
neribonemjaso
n
Nu reāli tas ir piedāvājums, kāda nav nevienam citam operatoram. Principā neierobežotas sarunas ar jebkuru tīklu par 9ls mēnesī. Es teiktu, ka jaudīgi. Protams, ne katram tik daudz vajag, bet tiem, kas daudz runā, šis ir ideāli.
Ir tā vērts?
I
Dīls no Tele2 patiešām izskatās labs. Bet vai tas atbilst pretenciozajam pieteikumam ar meteorītu?
talons
t
stay tuned :)
bullis
b
Forši, būs iemesls pāriet uz T2. Bet pričom tur tie varoņi?
astro
a
Policijas pārstāve Ilze Ungure sacīja, ka lēmums vēl nav pieņemts, taču vainīgo atrast ir mazas cerību, jo "telefona numurs visdrīzāk vairs nepastāv". ------------------------------------------------ ------------ Tieshaam? Varbuut taa labi "pakratiit" Tele2 un numura iipashnieks tomeer atradiisies?
Cēsinieks
C
Tele2 " Meterorīts" par 9Ls mēnesī piedāvā 1500 sarunas minūtes T2 tīklā, 500 min uz citiem tīkliem, 10 MB datu jaudu.
rododendrs
r
Ilgi gan pagāja, līdz šito savilka kopā, bet varbūt tāds arī bija plāns, ļaut visiem cepties un piesaukt tele2. A tarifs patiesībā reāli kruts - 1500 min t2 tīklā, 500 uz citiem. Tas ir vairāk nekā reāli var norunāt. Jāsaprot vien, kas ar sms.
zinātājs
z
Turpinām reklamēt Tele2? Malači.
@snobby
@
Brīnos, ka LMT nebija pietiekoši radoši un nepalaida savu tarifu plānu vai kādu mazcenas tālruņu piedāvājumu ar nosaukumu "Meteorīts". Dajebko. Tas bija unikāls brīdis, kā konkurenta sacelto 'bumu' izmantot savā labā, pie tam ar minimāliem līdzekļiem. Tas nu gan bija skaidrs, ka ir pārāk ilgs moments starp T2 kampaņas etapiem, lai paspētu "ielēkt". Nezinu, varbūt pastāv kāda vienošanās par konkurenta kampaņu netraucēšanu, vai 'vājo punktu' neizmantošanu? Lai gan konkurence ir konkurence, jo īpaši mazā tirgū. Tā vietā tiek gaidīts - kā tad nu beigsies tas "slavenais" Case Study un tiek komentēta vēl nepabeigtās kampaņas ietekme uz T2 tēlu. :)) Protams, no malas vieglāk vērot, un komentēt, jo nezinām iekšējo virtuvi - piemēram, menedžments ir pārāk konservatīvs vai pārāk birokrātiska jaunu ideju saskaņošana. Bet T2 akcija jau sāk palikt paredzama, aisbergs ir atklājies...
bravo
b
Neslikta reklāma Tele2 :) Nedēļām ilgi visi mediji viņu jauno tarifu reklamē. Jāskatās, kāds tas tarifu plāns reāli būs, iespējams, ir vērts pāriet.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas